Eski sevgilimi çok özlüyorum yardım eder misiniz?

Yaklaşık 1 ay güzel bir ilişkim vardı ben çok seviyordum ve mutluydum ilişkimizin ortalarına doğru onun hakkında kötü şeyler duydum ama ona demedim diyemezdim zaten de sonra kız arkadaşımla bazı arkadaşlarım aynı dershanedeydi işte ben biraz saçma komik fotoğraflar atarım herkesi güldürmek için falan neşeli biriyim o konuda neyse o arkadaşlarım da dershanede dalga geçmişler benle kız arkadaşımda beni savunmuş o an çok sinirlendim ertesi gün gittim o arkadaşların yanına biz öyle bir şey yapmadık eskiden beri arkadaşımsın dediler ben de şaşırdım ve sorguladım ama sevdiğim için neyse dedim. Sonra gene aynı dershanede olan ama onlarla samimi olmayan başka bir arkadaşım daha vardı o da öyle bir şey olmadı dedi ben de artık hani yalanlardan bunaldım dedim ve ders bahanesiyle yalan söyledim.(ayrılma mesajını bile arkadaşım attı klavye ye elim gitmedi çünkü çok aşıktım) aradan 1 hafta geçti ben konuşmaya karar verdim bu konuları o olayı kendi tarafından anlatınca inandım ve mahcup oldum özür diledim o sırada da kız arkadaşımın kuzeni yazdı benle baya alay etti sövdü bir daha yazma falan dedi (ben sustum sevdiğim kız olduğu için yoksa fena laf ederdim ama neyse dedim.) sonra sinirlendim baya kız arkadaşıma da dalga konulu bana yazma kuzenin korkuttu gibi bir şey attım konuşmayı kestim. Ama onsuz ne tadım ne tuzum var onu çok özlüyordum kötü olaylarda keşke o da yanımda olsa nasıl olurdu diye kendimi parçalıyordum. 1 ay sonra tekrar yazdım köpek gibi pişmanım dedim kabul etmiyor ama onu çok özlüyorum ve o da beni arkadaşlarıma soruyormuş napıyor falan diye ama istemiyor ne yapmalıyım? iyi akşamlar.

Güncellemeler
+1 yıl
Gerek kalmadı yeni sevgili yapmış
Güncellemeler
+1 yıl
İçimize gömeriz artık
Eski sevgilimi çok özlüyorum yardım eder misiniz?