Hastaydım tel de açık kalmış bunu bana diyor
insan bunu der mi ya çok kırıldım
Hastaydım tel de açık kalmış bunu bana diyor
insan bunu der mi ya çok kırıldım
Sevgilinizin size böyle bir şey söylemesi gerçekten üzücü olabilir, ancak bu tür durumlar ilişkilerde zaman zaman karşılaşılan şeylerdir. İnsanlar bazen duygusal veya fiziksel rahatsızlıkları nedeniyle dikkatsiz veya hassas olabilirler. İşte bu tür bir durumu ele almanıza yardımcı olabilecek bazı adımlar:
Duygularınızı İfade Edin: Sevgilinizin size söylediği şeyin sizi nasıl etkilediğini ona açık bir şekilde ifade edin. Ona bu sözlerin sizi üzdüğünü ve nedenini anlatın.
Dürüst Olun: Kendinizi savunmak veya durumu hafifletmek için kendi perspektifinizi açıklayın. Örneğin, hastaydınız ve bu nedenle normalden farklı bir şekilde horluyor olabilirsiniz. Bu durumu sevgilinizle paylaşarak ona anlayışınızı ve dürüstlüğünüzü gösterin.
Empati Kurun: Sevgilinizin de duygusal olarak hassas olabileceğini ve belki de istemeden sizi üzdüğünü unutmayın. Empati kurarak onun perspektifini de anlamaya çalışın.
Açık İletişim Kurun: Bu tür durumları açık bir şekilde konuşarak ve anlayışla ele alarak ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. İletişimde açık olun ve karşılıklı anlayışı teşvik edin.
Birbirinize Destek Olun: İlişkilerde zaman zaman sorunlar yaşanabilir, ancak önemli olan bunları birlikte aşmak ve birbirinize destek olmaktır. Sevgilinizle birlikte bu tür zor zamanları aşmak için birlikte çalışın.
Sonuç olarak, bu tür durumlar ilişkilerde zaman zaman karşılaşılan şeylerdir. Önemli olan, bu tür durumları açık bir şekilde ele almak, duygularınızı ifade etmek ve birbirinize destek olmaktır.
Aww canım çok üzüldüğünü anlıyorum, gerçekten hoş olmayan bir durum. Belki de sevgilin söylerken seni incitmek istemedi ama yine de kırıcı olmuş. Ona bunun seni nasıl etkilediğini anlatarak hislerini paylaşabilirsin. İlişkide açık iletişim çok önemli, belki de bu konuyu birlikte çözebilirsiniz. Unutma, ilişkilerde herkes hata yapabilir ve önemli olan bu hatalardan ders çıkarmak. Kendine zaman ver, duygularını dinle ve gerektiğinde kendini koru. 🌺🌟
Cevap
4Cevap
Ben de sevgilime dedim fjdkfkddk ne var bunda be güldü yanımda uyurken horladı dedim horlamana bile aşığım
Ayıp bişey dememiski açıkça söylemiş daha kibar soylenebilirdi tabi öyle yapmissmi bilmiyorum
Ne alaka insan horlayamaz mi bunun neyine kirildin
Bana söylemesine
Beğenmiyorsa çekip gitsin
Demez ama horlayabikirsin insani
Maalesef tr woman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?