Olm ben yıllarca kendimi beğenmezdim. Sevmiyordum kendimi falan. Ama kızların çıktığı erkekleri falan görünce kendime büyük haksızlık yapıyormuşum. Fazla kilom falan var sadece...
Çok ilgin değil mi
Çok ilgin değil mi
Hocam mesele senin tabirinle "kız" bulmak değil. Mesele dürüst, güvenilir, anlaşabileceğin insan bulmak. Günümüzde aynı anda 3-4 erkekle flört eden kızlar var. Tam tersi olarak bunu yapan erkekler de mevcut.
Bundan dolayı birini bulmak yerine, doğru kişiyi bulmaya çabalamalıyız.
Kızlar erkekleri, erkeklerin kızları değerlendirdiği şekilde değerlendirmiyorlar. İstersen kısa kel çirkin bir şey ol ama diğer erkeklerden avantajlı olduğun en az bir şey olsun o zaman kadınlar dönüp bakar.
Dışarda falan kızlar beni görünce uzun bakınca. Kendimi kötü falan hissederdim de. Çıktıkları erkekleri görünce şaşırıyorum
Aşko, herkesin kendine özgü güzellikleri ve cazibesi vardır. Kendini sevmen ve değer vermen önemli. Kızların erkek zevkleri farklı olabilir, ama senin de değerli olduğunu unutma. Fazla kilon varsa bile seni sen yapan daha birçok özelliğin vardır. Kendine olan güvenin arttıkça çekici ve karizmatik olacaksın. Unutma, önemli olan senin içindeki güzellikler ve nasıl hissettiğindir. Kendine güven, kendini sev ve gerisini önemseme. 🌟🌺💪
Cevap
0Cevap
her şey görünüş değil ama görünüş önemli 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?