Evli olup alyans takmayan insanlara evli değil gözüyle mi bakıyorlar?
Belki takmayı sevmiyor ya da işi tehlikeli müsade etmiyor, sizce?

#doludolu
Evli olup alyans takmayan insanlara evli değil gözüyle mi bakıyorlar?
Belki takmayı sevmiyor ya da işi tehlikeli müsade etmiyor, sizce?

#doludolu
Alyans, birçok kültürde evlilik sembolü olarak kabul edilir ve evlilikte önemli bir detay olarak görülür. İki kişinin birbirine olan bağlılığını, sadakatini ve birlikte geçirdikleri ömür boyu sürecek olan evliliklerini temsil eder. Alyanslar genellikle evlilik töreninde takılır ve çiftlerin birbirlerine olan sevgi ve bağlılıklarını kamuoyuna duyurur.
Alyansın takılması, evlilik birliğinin sembolik bir adımıdır ve çiftlerin birbirlerine olan bağlılığını gösterir. Alyanslar genellikle özel bir anlam taşır ve çiftlerin birbirleriyle olan ilişkilerini kutlar. Ayrıca, alyanslar evlilik dışı ilişkilerde de kullanılabilir ve partnerlerin bağlılıklarını ve sadakatlerini temsil edebilir.
Ancak, alyans takmak evlilikte zorunlu bir detay değildir ve bazı çiftler alyans takmamayı tercih edebilir. Her çiftin evlilikle ilgili tercihleri farklıdır ve alyans takmanın kişisel bir seçim olduğunu unutmamak önemlidir. Önemli olan, çiftlerin birbirlerine olan sevgi, saygı ve bağlılığıdır; alyanslar sadece bu bağlılığın sembolüdür.
Bence önemsiz. Önemli olan birbirine verdiğin değer ve sevgi
Herkes direkt parmağa bakar yüzük var mı diye, evli olup olmadığınıni temel göstergesi. Bir yüzükle mi sadakat oluyor diyenler bahanelerine don dikme derdinde. Yüzük dışarıdaki insanlara evli olduğunu gösterir. İşi müsade etmiyorsa işten çıkarken takar
Cicim aylarında öyle oluyor 😀
Sonra ne oluyor😄
Arabanın direksiyonunu falan ciziyordur ya da 😂
Cevap
11Cevap
Eğer özel bir sebebi yok ise toplum zihniyetinden dolayı takılması daha makul olacaktır..
Benim için çok da önemli bir şey değil.. yani sevmeyen insan takmayabilir yüzük altı üstü buna hayatın anlamını takanları da anlamıyorum. sanki takmadığın zaman evli olmamış mı oluyorsun ya da takınca evli mi oluyorsun
Nişanlım takı sevmiyor, alyansları alırken istemezsen takma ben takılmam öyle şeylere dedim, devamlı takıyor seviyorum diyor ama takmasa da olur zaten, bazı kadınlar için alyans resmen tercih sebebi oluyor
Artık değil bence , öyle bir zamana girdik ki , bekarlar kimse yaklaşmasın diye takarlar, evli olanlar bekar havasına girmek için takmazlar. Bana kalırsa artık gereksiz bir detay haline gelmeye başladı
Yüzük takma olayının fazla abartıldığını düşünüyorum. Kendini bilen ve çok seven insan zaten aldatmayacaktır. Bir yüzük takınca sadakatli olacak olduğunu sananlar büyük yanılgıya düşüyor.
Eşe, ilişkiye, aileye saygının bir göstergesidir bana göre.
O yüzden geçmişte yüzük takmanın riskli görüldüğü bir iş ortamında kimse alyansını takmazken ben hep takmaya devam ettim.
Bir yüzük takmanın bu kadar zor olmayacağını düşünüyorum. Bu konuyu çok uzatan insanlara da sinir oluyorum, tak geç yani sanki tasma takıyorlar
Toplumun zihniyeti malumunuzdur. Bu sebepten ötürü takmak zorunlu bana göre! Önemli bi detay yani.
Bizim işimiz uygun, alerji vb sorunumuz da yok. İkimiz de alyans takmaya değer veriyoruz. Bu yüzden bizim için önemli bir detay.
Herhangi bir bahaneyle takmayıp, gerektiğinde yeşil sahalara geri dönebilmek isteyenler olabilir
Eskidendi o alyansı önemseme devri şimdi kimse önemsemiyor.
Benim çin alyans çok önemlidir. Evet mühim bir detay
Önemli bir şey.. Ben mesela takmayı sevmem ama takılcak yer var
Alyansı olmayanlara yer gibi bakıyorum:) Kendileri bilir:)
Yüzük bir erkeği daha cazip kılıyor son zamanlarda gözlemlerim bu yönde
Hayır değil.
Yüzük takmakla olmuyor o işler
Sembolize ediyor ama takılmadan da olur
Evet bence evliliğin sembolü takilmali.
Alyansa pek inanmam.
Bence önemli takmaları 😅
Benim için önemli bir detay ve takılmalı.
Evet
Sanırım öyle
Kesinlikle takılmalı bence çok önemli bir detay
Değildir
Onemli bir detay
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?