Sevgilim konu bulup sabahlamak istiyor ama uzun bir konu bulamıyoruz.Yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. telefondami? telefondaysa anca birbirinizi bunaltirsiniz bunu sürekli yaparsaniz.. yok karsilikliysa konusucak bütün seyler kendiliginden akar gelir... müzik acarsin ondan acilir konu.. bir laf söylersin laf lafi acar.. telefonda hem tikanir insan hemde bogar... illa konusucaz derseniz :) nefes almanizi bile konu yapabilirsiniz olmadi hayal alemine dalarsiniz hayallerinizi anlatin beraber olan hayallerden bahsedin coluk cocuk kismina girin :)
18 Yorumla- +1 yıl
Telefondan konusuyoruz
- +1 yıl
Aynen oyle :)
- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
Anladım ama boyle bir sey genellikle olmuyor ama yinede aklımda tavsiyen :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKonu bulmanıza gerek yok, birbirinizi ne kadar sevdiğinizi söylemeniz, hoşlandığınız ya da hoşlanmadığınız şeyler, gelecek planlarınız, geçmişte yaşananlar, güncel sinemalar. Kasma kendini, hem kız değil misin? Bırak da o konu açsın.
31 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. konuşmak gerekmiyor ki .Bişeyle ryapın. İcraat yoksa neyi paylaşacaksınız. Ayrı ayrı yaptıklarınızda yoksa sosyal hayat aile hayatı havadan sudan muhabbet biter. Konu bulma aklına geleni söyle derim.
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak sevdiğiniz şeyler yok mu? Ne bilim ikiniz de bilim-kurgu hastası olabilirsiniz..Uzay belgeseli fanatiği olabilirsiniz..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
79Cevap
Sevgiliyle Konuşulacak Konular Nelerdir?
Mesajlaşırken sevgilinizle sohbeti canlı ve ilgi çekici tutmak, ilişkinizi derinleştirebilir ve birbirinize daha da yakınlaşmanızı sağlayabilir. Gününüzün nasıl geçtiğini, karşılaştığınız komik olayları veya yeni öğrendiğiniz ilginç bilgileri paylaşmak, günlük deneyimleriniz üzerine kurulu samimi bir bağ oluşturmanıza yardımcı olur. Gelecekle ilgili hayallerinizden, hedeflerinizden ve yaşamak istediğiniz deneyimlerden bahsetmek, birlikte kurduğunuz hayallerle heyecanınızı paylaşmanın ve birbirinize destek olmanın güzel bir yoludur.
Hobiler, ilgi alanları, sevdiğiniz kitaplar, filmler veya müzikler hakkında konuşmak, ortak ilgi alanları keşfetmenize ve birlikte yapabileceğiniz aktiviteler bulmanıza olanak tanır. Seyahat etmek istediğiniz yerler hakkında hayal kurmak veya çocukluk anılarınızı paylaşmak, sohbetinize kişisel bir dokunuş ekleyebilir. Ayrıca, kişisel gelişim hedefleriniz, karşılaştığınız zorluklar veya düşünceleriniz hakkında derinlemesine konuşmak, birbirinize duyduğunuz güveni ve anlayışı artırabilir. Mesajlaşırken bu tür konular üzerine konuşmak, sadece zaman geçirmekten çok daha fazlasını ifade eder; ilişkinizi zenginleştirir, karşılıklı anlayışı derinleştirir ve ikinizin de birbirine daha da bağlanmasını sağlar.

Sevgiliyle Konuşulacak Konular Nelerdir? Mesajlaşırken Konuşulacak En İyi Konular Neler?
Mesajlaşırken sevdiklerinizle konuşacak konular bulmak bazen zor olabilir, ama aslında etrafımız konuşulacak tonlarca konu ile çevrili. Mesajlaşırken bu konular, sohbetinizi canlı tutmanın ve birbirinizle bağlantı kurmanın keyifli yolları olabilir. Unutmayın, önemli olan ne hakkında konuştuğunuzdan ziyade, birbirinizle iletişimde kalmanız ve samimi bir bağ kurmanızdır. Mesajlaşırken konuşulabilecek en iyi konulardan bazıları:
- Günlük Yaşamdan Kesitler: Günün nasıl geçtiğini paylaşmak, karşılaşılan komik ya da ilginç olayları anlatmak her zaman iyi bir başlangıçtır. Bu, birbirinizin hayatında neler olup bittiğini takip etmek için harika bir yoldur.
- Hobiler ve İlgi Alanları: Birbirinizin boş zamanlarını nasıl değerlendirdiğini öğrenmek, ortak ilgi alanları bulmanıza veya yeni hobileri keşfetmenize olanak tanır. Bu, birlikte yapılacak aktiviteler için de fikir verebilir.
- Film, Dizi ve Müzik Tavsiyeleri: İzlediğiniz son film, takip ettiğiniz dizi veya dinlediğiniz müzikler hakkında konuşmak, eğlenceli ve hafif bir sohbet başlatmanın kolay bir yoludur. Bu tür konular, birbirinizin zevklerini daha iyi anlamanıza yardımcı olur.
- Gelecek Planları ve Hayaller: Kısa ve uzun vadeli hedefleriniz, hayalleriniz veya gelecekte birlikte yapmayı umduğunuz şeyler hakkında konuşmak, ilişkinizi güçlendirebilir ve birbirinize destek olmanızı sağlar.
- Kitap Tavsiyeleri ve Okuduklarınız: Okuduğunuz son kitap hakkında konuşmak veya birbirinize kitap tavsiyelerinde bulunmak, zihinsel olarak uyarıcı ve derinlemesine sohbetlere kapı açabilir.
- Yemek ve Tarifler: En sevdiğiniz yemekler, denemek istediğiniz yeni tarifler veya birlikte yemek yapma planları yapmak, her zaman keyifli bir konudur. Ayrıca birbirinizin damak zevkini keşfetmek için de iyi bir fırsattır.
- Kişisel Gelişim ve Öz-refleksiyon: Kendiniz hakkında öğrendiğiniz yeni şeyler, üzerinde çalıştığınız kişisel gelişim alanları veya yaşamınızda yapmak istediğiniz değişiklikler hakkında konuşmak, ilişkinizde derinlik ve samimiyet yaratabilir.
- Güldüren Anlar ve İç Şakalar: Birbirinize güldüren olayları anlatmak veya iç şakalar yapmak, mesajlaşmanızı daha eğlenceli ve kişisel hale getirebilir.
Sevgiliyle Konuşulacak Eğlenceli Konular Neler?
Sevgilinizle konuşurken, eğlenceli ve hafif konuları seçmek, günlük rutinin stresinden uzaklaşmanıza ve birlikte keyifli zaman geçirmenize olanak tanır. İlginç ve komik kişisel anılarınızı paylaşmak, birbirinize olan bağınızı güçlendirirken gülmekten karnınızı ağrıtabilir. "Eğer" tipi sorularla, örneğin "Eğer süper güçlerin olsaydı hangisini isterdin?" gibi, hayal gücünüzü kullanarak birbiriniz hakkında daha fazla şey keşfedebilir ve eğlenceli senaryolar oluşturabilirsiniz.

Sevgiliyle Konuşulacak Konular Nelerdir? Birlikte izlemek istediğiniz filmler, denemek istediğiniz yemekler veya gitmek istediğiniz konserler gibi gelecekteki planlar hakkında konuşmak, ortak ilgi alanlarınızı keşfetmenize ve heyecan verici yeni deneyimlere birlikte adım atmanıza yardımcı olur. Ayrıca, birbirinize karşı dürüstçe oynayabileceğiniz hafif yürekli oyunlar veya zeka bulmacaları, sohbetlerinizi daha interaktif ve eğlenceli hale getirir. Bu tür konular, aranızdaki iletişimi güçlendirirken, birbirinizle geçirdiğiniz zamanın kalitesini artırır ve ilişkinize neşe katmanın yanı sıra, birbirinizi daha iyi tanımanıza da olanak tanır.
00 Yorumla
+1 yılGeçmişini sor sevdiği şeyleri çocukluğunu çocuk unutamadığınlarını en hüzünlü oldu anları en mutlu olduğu en çok şaşırdığı şeyleri anlattır ilişki konusunda sormak istersen benim ilişkideki hangi hareketimi beğenmiyorsun niye sorabilirsin veya ben de değiştirmek istedin huyum nedir benim sevmediğim huyum nedir ve kendin hakkında sorular sorabilirsin benim en çok neyimi seviyorsun en çok neyinden hoşlanıyorsun de soru zaten her zaman soruyu açar o da sorar işte benim neyimden hoşlanıyorsun falan diye sen de söylersin ve Bir insanı tanımak istiyorsan ona duygularını hareketlerini neyde ne yapacağını sorabilirsin mesela şöyle şöyle bir olay olsa benim ailemle senin ailen kavga etse hala beni sever miydin gibi şeyler söyleyebilirsin böyle sürekli onunla hareketler yapacağını sorabilirsin tüm gece Boyu gider bu arada onun haricinde ailesine hayatını sorabilirsin düzenini sorabilirsin onlar da tanımaya yönelik sorular sorabilirsin evlenme hayali falan kuruyorsunuz onunla alakalı işte evlensem gelin miyim böyle olur bir söyle olurdu işte seni damatlığın böyle vurdu böyle bir yerde yapardık böyle bir yerde balayına giderdik diyebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ders ya da eğitim semineri değil ki konuşacak konu bulamamak tuhaf geldi. Birincisi her zaman konu olmaz bir yerde sohbet o kadardır yarindevam edersiniz ikincisi sohbet kendiliğinden gelişir daha samimi ve huzurlu hissettirir doğaçlama kendinden. Üçüncüsü en önemlisi sevgilisinin ama en verimli uyku saati 12/6 arasında iken her gün sabaha kadar konuşmayı istemek de sağlıklı bir ilişki değil. Bunu hafta bir iki gün yapıyorsanız birbirinize kitap okuyun şiir okuyun bir filmi izleyin beraber sohbet ederek telefonda dahi olsa bu daha sağlıklı verimli olur
00 Yorumla
+1 yılbence ortak noktalar bulmaya calısın meraklarınızı ogrenin...
bu arada ne kadardır sevgilisiniz ?
yani tüm konular bitti de mi bulamıyorsunuz yoksa yeni basladı ilişki ve konusacak bişi mi bulamıyorsunuz ?
en kolayından Türkiyenin bu halini konusun :)23 Yorumla- +1 yıl
Dünden beri sevgiliyiz
- +1 yıl
hım cok yeniymiş... ok oncelikle birbirinizi tanımaya calısın sen ona cocukken yaptıgın sacmalıkları anlat o sana agactan nasıl dustugunu falan anlatsın...
neler yapmaktan hoslandıgınızı falan ogrenin... - +1 yıl
Deneyeceğim :)
Eee bu genelde herkesin yaşadığı bir sorun sevdiğin insanla konuşurken bir konu bulamıyorsun fakat sen konu bulamayınca o da yazmıyor. Ya da bahanelere sığınıyor yol yakınken diyeyim seven erkek/kız konuyu bile bahane etmez saçma sapan şeylerden konuşur yanii. Konunun içinden konu çıkartır örnek olarak ördekler çok değişik yürümüyor mu bile bi sohbet konusu dşalslakslalsşa yani seven konu aramaz konuşmak ister sadece sen çabalarsan bu işin sonu ayrılık
00 YorumlaBazen seks konuşabiliyorsunuz seks konusunda bazen seks O senin o tatlı amcığını yalasın mesela sen de onun yaragini em böyle bir kaç defa yaptıktan sonra ulaşınca zaten mastürbasyon yapıp telefonda sesli konuşarak birbirinizi azdırıp konu uzar da uzar bir gün dene bunu bak benim bu sözümü unutma sana güzel bir tavsiye
00 Yorumla
+1 yılKonu aranmaz ki laf lafı laf muhabbeti açar., mevzudan mevzuya çağrışım yapar , kendiliğinden geçer.
Ben eski bir sevgilim vardı, günlük en az kesintisiz ( 1 saatlik otomatik tel kapanmalari hariç) en az beş saat en fazla telefon sarzda gece 11 den ertesi gün öğlene kadar konuştuğumuzu bilirim.
Gerçi baya bir kulağım agrirdi ama muhabbet durmszdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Benim size tavsiyem bugünü unutun yatın sabah buluşup gidin değişik bir şeyler yapın, akşam eve gittiğiniz de gün hakkındaki fikirlerinizi birbirinizle paylaşırken gün içindeki olayları aklınızdan geçirirken çağrışımlar sonucu muhabbetin nereye geldiğine siz bile şaşırırsınız.Vakit geçirmediğiniz biriyle ancak tanışabilirsiniz her konu kısırdır.Uzun muhabbetler için birlikte vakit geçirmelisiniz benim düşüncem bu.
00 YorumlaAynı evde mi yaşıyorsunuz? Farklı ikameter olsa da aynı işyerinde mi çalışıyorsunuz? Ya da hayatınız idame ettirebilmek için nasıl bir işiniz var? Evden çıkış, eve dönüş, yemek, temizlik, bulaşık vs.. Gününüz nasıl geçiyor?
00 Yorumla
+1 yılBir konu konuşmak İçin konu arıyorsanız bulamazsınız , bu karşındaki insanın sığ ve bilgisi az olduğunu gösterir konu bulunmaz bazı konular derinleştirir, birisiyle konuşacak konu bulamıyorsan sevgili olmanın iletişimde kalmanın pek bir anlamı yoktur
00 Yorumla
+1 yılİlişkide iletişim kurabilmek çok önemli. Ortak hobiler, ortak ortam gibi faktörler konuşacak konuları çoğaltır. Konu bulmaktan ziyade sevgilinle yapabileceğin aktivitelere bakabilirsin. Birlikte oyun oynamak gibi resim çizmek gibi karaokeye gitmek gibi birlikte yemek yapmak gibi film dizi izlemek gibi...
00 YorumlaO an aklına gelen her şey olabilir konu bulmak için kendini kasma günlük hayatta ne yaptığından bahset veya onun bahsettiği şeyden farklı konular çıkarmaya çalış konuyu da adlandırıp budaklandırmaktan kaçma bir şeylerin detaylarına girebilirsin detaylara girmekten çekinme
00 Yorumla
+1 yılSevdiğiniz şeylerden başlayın, ortak bir konuya girersinz mutlaka, iki taraftan biri hım, tamam, olur, evet gibi kısaca mesajlar yazıyorsa karşı tarafında konuşmasını engelleyebilir
00 Yorumla
+1 yılOrtak konularda ciddiyetle başlayan konuşmalar olsun, onun da ilgisini çeksin önce. Ne kadar çok ortak noktamız var desin iyi gözlemle. Sonra aralara kahkaha ve şaka sıkıştırabileceğin hale getir, espriler yap. Özellikle gece konuyu biraz cinselliğe getirmek daha kolay oluyor. Sonra sexting yazışması, foto gönderme falan derken kapanışı yaparsınız anca.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayalindeki evin en ince detayina kadar anlatmak hem huzurlu hem de uzun bi konu. "Camlar ahsap mi pimapen mi?" ya da "bardak tabak takimlari ne renk, desenli mi?" beraber hayal kurmus olursunuz ve bence asiri eglenceli bi konu. Aklindan hic cikartamadigi panikledigi konular hakkinda konus, ona guven ve akil vermis de olursun.
00 Yorumlaaynı durumu bızde yaşamıstık..belırlı bı zman sonra konu konuyu acıyor ve durum hep dogruluk cesarete gıdıyordu :))
21 Yorumla- +1 yıl
:)
malesef ben de bulamıyorum çoğu zaman. aslında sebep belli sürekli mesajlaş, konuş sonra da konu bulamıyoruz diye yakın :) benim sana tavsiyem gerçekten onu özleyince ara, o zaman konular kendi kendine geliyor...
10 Yorumla
+1 yılİletişim yeteneğiniz zayıfsa yapacak bir şey yok. Kendiliğinden olması gereken bir şey bu başkasının yardımı ile zor bence
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılKonuşacak konu bulmam lazım diye kendini zorlama akışına bırak konuşacak bir şey yoksa ona bırak o bulur illa ki
00 Yorumla
+1 yılşu an en sevdiğin şarkı ne? En saçma ders hangisidir? Bir hayvanla aynı odada kalma zorunluluğunuz olsa hangi hayvanla kalmak isterdiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşup gezin 2 günde bir konuşun, bir gün içinde neler yaptığınızı anlatın. Konu yoksa konuşmayın fazla sadece birlikte yürüyüş yapın sokakta.
00 Yorumla
+1 yılknk uyumlu degilsiniz ozmn ya da ikinizde sohbetten bir bok analmiyor mk konunun konuyu acmasi lazim
00 Yorumla
+1 yılÇok sıkmı konuşuyorsunuz sevgilinizle,Sabah akşam telefonda msnde facebookta ? ona göre bir cevap vereyim
18 Yorumla- +1 yıl
Cok degil sabah uyaninca ve gece uyumadan once
- +1 yıl
daha ne olsun be gzüelim o bile çok,Sanki askerdesin sabah raporu akşam raporu,biraz ara verin ne bilim 2 günde 1 görüşün,bide konuşmalarınızı uzun tutmayın
- +1 yıl
Genellikle ilk o mesaj atıyor bu benim elimde olan birsey degil
- +1 yıl
Cevap verme,biraz kızsın tirip yapsın, küssün,
- +1 yıl
Ya sonu kötü olursa?
- +1 yıl
Niye kötü olsun,hem tuzsun yemek mi olur,Her küslüktede bir hayır vardır,?tabi tuzun ölçegini iyi ayarlamalısın
- +1 yıl
Dogru
- +1 yıl
Sürekli düzgün giden bir ilişki ilişki değidir ? Arada durduk yere kavga çıkartabilirsin,Eglenceli olabilir,ben sık sık yaparım
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Konu aça aça sabhalnrımı :) bi konunu gerisini getirmesi lazımki her dakika mesajlaşıyosanız böyle bişi mümkün değil
00 Yorumla
+1 yılGelecek hayalleri kurun dedikodu yapın derdinizi anlatın
00 Yorumla
+1 yılÇocukluktan başlayın zaten sabahlarsiniz bu yaşa kadar baya bi hatıralar olmuştur
00 Yorumla
+1 yılOnu nefret olduğunu söyle, güzel bir konu ortaya çıkacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYahu ben sıradan arkadaşlarımla bile en az 4 saat konuşuyorum demmekki sizden olmuyor
00 Yorumla
+1 yılFazla muhabbet tez ayrılık getirir hadi bunun üstüne konusun
01 Yorumla- +1 yıl
Olm bu Konya yöresi türküsü la 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİletişim problemi var aranızda ozaman sonradan bu ayrılığa kadar gidebilir
00 Yorumla
+1 yılcinsellık olabılır ama boşalanaa kadar sürer :) eğer gun boyu daha az mesajlaşırsanız gece konuşaabilicek konu bulabılırsnz o gun boyunca neler yaşadıgınızı
00 Yorumlaaslında konu konuyu açar bizde öyleydik ama ona sorular sor sen olsan ne yapardın ne düşünürdün gibi
00 YorumlaKadın sin sanırım gerçekten eğer konuşacak konu bulamiyrosaniz evlendiğinde de böyle olacak o yüzden ya kafa dengi birini bulun ya da eşinizin ilgilendiği konuları örneğin siyaset ya da tarihi yalayıp yutun
00 Yorumla
+1 yılFazla kasma bazen oluyor böyle şeyler asıl kasarsan buna çare ararsan sorun çoğalır relax ol rahat ol bazen monoton geçsin bu dönemleri biraz daha kafa dinlemek olaraktan alın muhabbeti sıkıcı hale getirmeden buda rahat olmaktan geçer.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen sevgilimi bulamıyorum ki konuşacak konuy bulayım, kızı iki dakika whatsappta görsem mutlu oluyorum. Keyfine göre yazıyor bana.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğruluk oyunu oynayın. D mi c mi uygulamasından soru bakım bazıları çok cesur sorular da olabiliyor.
11 Yorumla
+1 yılfenerbahce berabere kaldı sabaha kadar cozemezsınız nedendır dıye:))
10 YorumlaZamanla düzelecektir ama özellikle telefonda konuşurken çok tatlı oluyor o tıkanmalar:)
01 Yorumla- +1 yıl
Evet :)
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. len içinden ne geliosa onu anlatcan devlek konularını konuşmıcanız 😂
00 YorumlaBilimsel konulara girin günlerce devam eder bugünün konusu evrenin büyüklüğü olsun
00 YorumlaNe olacak bu Fenerin hali de, gerisi gelir zaten :))
21 Yorumla- +1 yıl
Kendiside galatasarayli zaten :)
1 yılSorular sor ona hayat nasıl gidiyor de, kitap okur musun hoşlandığın şeyler ne, eskilerden konu aç küçüken ben şöyleydim şöyle bi huyum vardı senin nasıl bi huyun vardı gibi konular açabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılGecmiste yasadiginiz sorunlari ve travmalarinizi birbielerinize anlatarak dert gecesi gibi bir sey yapabilirsiniz ama yaralarini yeniden kanatabilir emin degilim
00 Yorumlabizim hicbir konumuz yok bisey dersin konuyu uzatır baska seyler anlatmaya calısır ordan oraya gidersiniz biz böyle yapıyoruz saatlerce de sürüyo sürekli gülüsüyoruz
00 Yorumla
+1 yılKonuyu arayarak bulamazsinki konuştukça kendiliğinden açılır demekki ortak noktalarınız azalmış ya da bitmiş karşı taraf illaki bir şeyler bulur konuşmak istiyorsa tek taraflı olmaz bu
00 YorumlaSevgilin bence bahane üretiyor çünkü çok renkli ve donanımlıysan kişi bunu düşünmez ama kişiye bunu düşündürdüysen demek ki ayrılık bahanesi oluşturuyor ya da seni renkli bulmuyor olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı soruyu ben de sormuştum. Şeytanın olmak istemem ama çare anonim chat siteleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZahaba kadar yan yana gelince sana yapacaklarını anlatsın.
00 Yorumlasadece dış görünüşle aşk yaşarsınız sonucu bu olur tabiki
20 Yorumla
+1 yılKonuşacak konu bulamıyorsan muhtemelen uyuşmuyorsunuzdur. İyi anlaşan çiftler arasında bu sorun yoktur.
10 Yorumlabizde konu bulamıyoduk en sonunda ayrıldık bahaneside ilişkiye hazır olmadıgıydı insallaah sonu olmaz
00 YorumlaKonuşacak konu bile bulamadığın kişiye fazla umut Aşılamasanız Belki de tek sahip olduğu şey gururuDur
00 YorumlaKonuyu geçin de dışarı çıkın aktivite yapın o daha etkili olur ya da birlikte dizi izleyin oyun oynayın
00 YorumlaLan sevgilimle 7 senedir git gel yaşıyoruz bunlar sabaha kadar konuşacak bir şey bulamıyorlar derdim bu olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılOnun sevdiği oyunlara gir mesela sesli sohbeti aç sabaha kadar konuşursunuz. Mesela csgo, pubg, Minecraft falan saatlerce oynarsınız.
00 YorumlaOrtak kitap okuyabilirsiniz. Biz Discord üzerinden beraber dizi film izliyoruz öneririm
00 YorumlaEmin ol ki birbirinize olan sevginiz çok yüksek olsa konuya gerek olmazdı
00 YorumlaFifa atak mı?
Kaç santim gardas?
Kac garıyla konuşuyon doğruyu söyle de patlar ztn00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnan nasıl diye sor 😂
Ben sordum bir şey bulamadığım için güldük eğlendik ve konu aile kurmaya geldi evlendik saçma oldu ama oldu yani 😂
Sende baban nasıl diye sor bakalım ne olcak00 YorumlaSacma sapan şeyler konusun uzar her turlu konu zaten oyunfilm felan
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle konuşacak konu bulamıyorum? Sevgiliyle konuşulacak konular neler olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler