Ne istediğimi bilmiyorum ne yapmalıyım?

7 yıllık ilişkimdeki beyefendi beni terketti ilişki bitince aslında ortada ilişkiden çok arkadaşlık olduğunu bana çok haksızlık yapıldığını farkettim karşı tarafta bunu kabul etti 6 ay sonunda tam anlamıyla iyileşmemiş olsamda iyi gibiydim 6 ay sonunda tam vedalaşamadık diye konuşmaya başladık ama o kadar özlemişiz ki birbirimizi vedalaşmak yerine hayatta neler yaptığımızı konuştuk goygoy yaptık yine vedalaşamadık şuanda onu istiyorum gibi hissediyorum ama aslında istemiyorum bir ilişki istiyorum biri beni değerli hissettirsin istiyorum ve bu duruma en yakın beni zorlamadan bunu yapabilecek kişi o ama olamayız tekrardan sadece zarar görürüz ben ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun çok yorgunum. Birileriyle konuşuyorum ama ne alakaysa kimseyle olamıyorum ya onlar beni reddediyor ya ben onları beni terkeden exmde hayatına birilerini almaya çalışmış olmamış evren bir daha yollarımızı kesiştirsin istiyorum ama bir yandan da istemiyorum bana duygu durumumu yaşadıklarımı nolur özetleyin anlamıyorum ne yapmalıyım?
Ne istediğimi bilmiyorum ne yapmalıyım?