Benim fikrim erkeğin
Çünkü kızlar olarak ilgi bizi her yola getiriyor gibi
Benim fikrim erkeğin
Çünkü kızlar olarak ilgi bizi her yola getiriyor gibi
Kadının, kadın çok çabuk sıkılan ve bana erkek mi yok diyip başından salan tipler genellikle sonra da peşimden koşmayan erkek diyip bizi suçluyorlar. Benim kendi yorumum herkesi genellemeye almıyorum bu arada.
Kadın ya da erkek fark etmez, ilişkide sevginin dengeli olması önemlidir. İlişkinin devam etmesi sadece bir tarafın çok sevmesine değil, karşılıklı sevgi, saygı ve anlayışa dayanır. İlgi önemlidir ancak tek başına yeterli değildir. Her iki tarafın da ilişkiye emek vermesi ve birbirini anlaması ilişkinin sağlıklı devam etmesini sağlar. Bir ilişkide kimin daha çok sevdiği değil, nasıl sevdiği önemlidir. Karşılıklı sevgi ve uyum ilişkiyi güçlendirir. Unutma, ilişkideki denge ve karşılıklı anlayış önemlidir. 🌟💖👫
Cevap
6Cevap
İkisi de sevmeli.
Ben de dün bunu düşünmüştüm. Bence kadın.. kadın isterse her ilişkiyi ayakta tutar. Kadın önemli yanı.
adam adam gibi sahip cikarsa kadin o dengede durur.. yeterki adamligini gostersin.
Merhabalar
Valla hiç sevgilim olmadı bilmiyorum 😂😂
Katılıyorum, kesinlikle erkek daha fazla sevmeli.
Kadın.
Erkeğin daha çok sevdiği ilişki toksikleşmeye, kıskançlıklara ve başka bisürü probleme yol açar. Kadının daha çok sevdiği ilişkide bunlar daha az olur iş dengeli olur.
Erkeğin kıskançlığı ile kadının ki aynı olmaz. Erkeğin emeğiyle kadının ki de aynı olmaz. Kadın erkeğin ilişkilerde yeri ve etkileri farklıdır küçük hanım. Kimse kimseyi eşit derece de sevemez mutlaka bir taraf baskın gelir.
Senin yaşıtın erkekler şımarır evet ama aklını başına almış erkekler ilgiyi sever sevgiyi sever. Erkekler ilgiden sıkılmazlar kadınlar gibi.
Fazla ilgiden ve sürekli ilgiden sıkılıyor kadınlar.
Kadınlar.
😃😃
@gokhannnnn_bi miktar gıcıksın
Kızla olan yorumlaşma tam bitmişti ki sen girdin araya ne yapalım))
Yeterince sabrettim bence
Eşit olması lazım
erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?