Evli
Bekar
Dul
Çok eşli
Free style
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer çocuk sevmiyorsan bekarlık, yaşlanana kadar Evlilikten çok avantajlı. Şöyle ki;
1) Kadınlara ulaşmayı öğrendikten sonra, hiç bir kadına bağlı kalmadan bir sürü kadınla birlikte olabiliyorsun. Evli olursan, bunu yapamazsın. Zira yakalanısan kadın, yüksek tazminatlı boşanma davası açar. Evlenmeden seks yapan kadın da çok ama talep gören erkekle yapıyorlar. Her erkek , talep görmez. Talep görmeyen erkekler hemen evlenmek ister ama zengin değilseler kadınlar , bu erkeği istemez.
2) Evde başını yiyen kadın yok. Zira evliler bir süre sonra, kavga etmeye başlar. Artık, eve gelmek istemezsin
3) Paranı, istediğin gibi harcarsın. Evli olunca, bu mümkün değil
4) Tek başına veya sürekli başka kadınlarla tatile gidebiliyorsun. İkisi de aileyle tatile gitmekten, eğlenceli. Zira sadece çocuklar tatilin zevkini , hiç ediyor. Bir denize girseler, sürekli korku içinde dikizliyorsun zaten... Nice veliler biliyorum, çocuklarına denize girince ; yüzmeyip koruyorlar
5) Çocuksuz bekar olunca ; işgal , uyuşturucu ve sığınmacı tehlikesi altında yaşayan ülkemizde, çocuğunun güvenliğinden endişe etmezsin.
Daha çok var da ama bu nedenler bile bekar kalmaya haklı nedenler. Peki en mantıklı evlilik ne zaman? Cinsellikten bıkmışsan, çocuk yapmaya hazırsan ve kendine uygun bir eş de denk gelirse ; işte bu zaman evlenmek gerekir.
Zira evliliğin tek iyi tarafı, yalnız ölmemektir. Bu yüzden tercih de sağlıklı yapılmalıdır.
👑👑 kralım kral
Cevap
25Cevap
yalnızım her zaman.
Alakasiz ama aklima iliski durumu karisik diye bir Turk dizisi vardi o geldi , bir iliskim yok.
Evlilik sistem olarak insanın doğasına aykırıdır. Öğretilmiş gerçekliklerle evliliğin gerekli olduğunu düşüyoruz. Neye imza attıysam götüme girdi. İmza atmadan da yaşarsın hayatı
İlgimi ceken birini bulamadım şu ana kadar buldum dediklerim de yüzüme bakmadı
Free ne oluyor nefes alsın yeter mi yoksa tek gecelik ilişkiler mi
Yani hayatına kimseni almaman tek takılman
Sapız elhamdülillah.. 😎😎
Dul kelimesini hiç sevmem.
anket sonuçları hayatın özeti :))
Yellow Widow'um ben Sarıdul jdjdndnd
Boşverin ilişki durumunu
Di mi anonim
KS deki kızlara sormana gerek yok coğu sap
Sevgili ariyorum
Aksiyon arayan
Bekarlığımın sefasını sürüyorum.
Dulum 8 yıldır dokuz yıl olacak
Bekar
Yok ilişkim :D
Hayatımda herhangi bir kimse yok bekarım.
Benim ilişki durumum bekâr.
bekarım
bekar
Bekar 🤦♀️
Sana ne lazım abi 😇
Free Life ; ))
Evli 2 cocuklu
Nişanlıyım 💍💒
Bekar
İlişkim yok.
Bekar
Bekar