En Yakın Arkadasimin Flörtüyle Öpüştüm?

8 aylık çok yakın bir arkadaşım var elif elifin de bir flortu vardı murat diye ben de muratla elif sayesinde tanıştım. Bunlar ilk başta florttu sonra elif istemedi ama ben muratin cok iyi bir insan olduğunu düşünüyodum surekli aralarını yapmaya çalıştım elif de ara sıra konuştu ama sonra hep başkalarını seçti 3 aydır durum böyle. Biz normalde zaten muratla ara ara konuşuruz eliften ama 5 gündür sürekli mesajlaşıyoduk ben de anlayamıyorum elif için mi yaziyo bana mı yuruyo diye. Sonra dun oturduk votka içtik beni öptü ben de karşılık verdim intikam için mi diye sordum asla olmadığına yeminler etti aramızda kalmasını istedim şu anlık tamam dedi. Ama ben normalde asla böyle bi insan degilim hem vicdan azabından hem de ogrenilirse korkusundan ölüyorum adım enisteciye çıkar ve benim de 2 aylık sevgilim var. Muratla bitiricem zaten ama sizce napmaliyim nolur yargilamayin ömrümde hiç böyle bir şey yapmadim daha önce yapmazdım da ama elif ona bir şey hissetmiyor diye sarhoş kafayla boşluğa düştüm okulu bırakıp memlekete dönmeyi bile düşünüyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar eklemeyi unutmuşum bizim 4 kişilik arkadaş grubumuz vardı bu olayın aynısını elif de zamanında gruptaki baska kıza yaptı öyle bir ortam
En Yakın Arkadasimin Flörtüyle Öpüştüm?