Aşkın içinde birçok farklı duygu vardır. İyi hissettiren, mutlu eden anlar yaşatabilirken, bazen de zorluklar ve kalp kırıklıklarıyla karşılaşabiliriz.
Sizce Aşk güldürür mü ağlatır mı?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkın içinde birçok farklı duygu vardır. İyi hissettiren, mutlu eden anlar yaşatabilirken, bazen de zorluklar ve kalp kırıklıklarıyla karşılaşabiliriz.
Sizce Aşk güldürür mü ağlatır mı?

Birlikte olduğumuz kişiyi geri değişir.
Aşkın hem güldürebileceği hem de ağlatabileceği söylenir çünkü aşkın getirdiği duygusal yoğunluk birçok farklı duyguyu içerebilir. Mutluluk, neşe ve heyecan gibi pozitif duyguların yanı sıra, endişe, kıskançlık ve hüzün gibi daha zorlayıcı duygular da yaşanabilir. Her ilişki ve her deneyim farklıdır, bu yüzden aşkın etkileri kişiden kişiye değişebilir.
Aşk hem güldürür hem de ağlatabilir. Bu, aşkın karmaşık doğasından kaynaklanır. Aşk, büyük sevinç, mutluluk ve coşku duyguları getirebilir. Sevdiğimizle birlikteyken kendimizi güvende, rahat ve mutlu hissederiz. Aşk bizi daha iyi insanlar yapmaya motive edebilir ve bize ilham verebilir. Ancak aşk aynı zamanda üzüntü, keder ve kalp kırıklığı da yaşatabilir. Sevdiğimiz birini kaybettiğimizde veya ilişkimiz sona erdiğinde büyük bir acı hissedebiliriz. Aşk bizi kıskanç, öfkeli ve güvensiz yapabilir. Aşkın bize yaşattığı duygular, ilişkimizin ve kendimizin nasıl olduğuna bağlıdır. Sağlıklı ve sevgi dolu bir ilişkimiz varsa, aşk bize daha çok mutluluk ve sevinç getirecektir. Ancak ilişkimiz sorunluysa veya kendimiz duygusal olarak dengesizsek, aşk bize daha çok üzüntü ve keder yaşatabilir. Sonuç olarak, aşkın tek bir cevabı yoktur. Aşk hem güldürür hem de ağlatabilir. Bu, aşkın karmaşık ve güzel doğasının bir parçasıdır.
Teşekkürler :)
Şu anki devire göre konuşacak olursak yüzde 90'i ağlatıyor maalesef güldüren artık böyle bir parmağın boyutunu geçmez yani zannetmiyorum o kadar çok olduğunu
Önce güldürür sonra ağlatır
Cevap
10Cevap
Önce güldürür , sonra ağlatır :D
Fani olan asla güldürmez. Bâkî olan ise hep ağlatır, olması gereken gibi.
Ayağını yerden keser, yerin dibine sokar, ağlatır, güldürür, süründürür neler yapar neler.
Aşk acı bir şekilde ağlarken bile onu düşünüp güldürecek kadar büyük bir ruhsal hastalıktır.
İnsana raslarsan güldürür icinden canavar cıkana raslarsan nefret ettirir
Önce güldürür sonra ağlatır
Anlik hersey defisir birlikte olunca gulmekte guzel aglamakta
Ağlatır...
güldürdüğünü pek görmedim
Aşk hem ağlatır hem güldürür hem de öldürür
Kime aşık olduğuna bağlı
Aşk önce güldürür sonra çldürür
Aşk hem güldürür hem de ağlatır.
Güldürdüğünü görmedik hiç çok şükür
Ağlatıyorsa Aşk değildir
Başda güldürür sonra ağlatır