Devlette bu geçerli mi? Mesela Cristiano Ronaldo karısıyla resmi evlilik yapmadan birlikte yaşıyor. Ben de böyle bir evlilik yapabilir miyim?
Bir de sevdiğim kız bunu kabul eder mi sizce?
Bir de sevdiğim kız bunu kabul eder mi sizce?
Cevap
0Cevap
Olmaz bı kadın için resmi evlilik çok önemlidir lütfen karına bu kötülüğü yapma
Neden önemliymiş? Alt tarafı bir kağıt parçası... Önemli olan aile ve sevgi dir
Yazalım bakalım 😂
Yazdım fakat tatmin edici bir şey bulamadım. Sen kısa bir özet geçseydin güzel olurdu. En önemli 3 sebebi yazabilirsin mesela
Sana bir şey söyleyeyim mi? Bu soyadı olayı var ya geçenlerde haberlerde gördüm kadınlara kocalarının soyadını almama hakkı da verildi. Yani anlayacağın resmi evlilik artık tamamen kadının erkeği soyma olayı haline getirildi. Resmi evlilik in içi boşaltıldı. Artık tamamen kadınların erkeklere birçok dayatma yapabilmesini sağlayan bir sözleşme haline geldi!!
Ben bu yüzden resmi evlilik yapmayacağım, bunu karşılaştığım kız istemese de ona yol verip bu isteğime evet diyen kız bulana kadar hiçbir kızı karım olarak kabul etmeyeceğim.
Gerekirse sadece sevgili edinerek sevgili değiştirerek hayatımı sürdürürüm ama yine de resmi evlilik yapmayacağım. Kadınlara resmi evlilik te hak verme olayı o kadar abartıldı ki artık erkeklerden daha çok kadınlar için toksik bir hal aldı bu durum
Resmi evlilikte kadınlara aşırı hak verilerek aslında kadınlara zarar veriliyor ama kimsenin haberi yok.
Gerçek bu. Ve evet ben bilirim, dediğim şekilde hareket edeceğim
Devam edeceğim zaten 😉
👍👍👍
Siz kızlara yazık oldu, anne olarak gözükmek yerine erkeklerin çoğu artık kullanıp atacağı bir mendil olarak görür oldu sizi. Bunu ben demiyorum gözlemlediğim kadarıyla böyle
Karşılaştığım birçok insan böyle maalesef. Gidip gayrimeşru yollarla kızlarla birlikte olacağım neden evleneyim ki diyorlar ve bir yerde de haklılar aslında ama tabi yine de zi*na hoş bir şey değil
Saçma bir şey yok ben etrafta gördüklerimi söylüyorum. Gerçekleri konuşuyorum, kendi kafamdan uydurmuyorum bunları
Ben aslında aile kavramına değer veren bir insanım ama kadınlara güvenemiyorum resmi evlilik yapmak istemiyorum bu yüzden, eğer zaten beni seviyorsa resmi evlilik in bir önemi olmaz onun için de. Keşke aile kavramını bozmasalardı. Neyse Ben de iyi günler diliyorum
😅😅by
😃😅😃😅🤪zz
Şu an seninle eğleniyorum ya 😂🤣 son mesaj olayından dolayı
Güzelim olmaz son mesajı ben atcam 😂😂
Naz yapma
Bayy
Sana takip isteği atıyorum hadi iyi günler 😃
Tamam bay bay
Sana teşhis koydum hastasın senn
Hasta biriyle işim olmaz zaten hadi güle güle 😅
Evet olabilir
Hasta kız güle güle
Bay bay
Yormayi severim 🥰
Bay bay.
Tamam bu son hadi bay bay
İftar yapcam bay bay
Ya bu kadar mesaj atıyorsun hayırdır beni düşüncelerimden dolayı beğenip zeki bulup aşık mı oldun
İyi günler madem aşık kız 😄😃
Neden ki
Nedeni belli değil mi? Devletin kadına verdiği sınırsız haklardan dolayı
Ben evlenmek istemiyorum ya resmi evlilik olmadan benimle evlenmek isteyen bir kız karşıma çıkar ya da sevgili yaparım hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlendiğinde resmi evlilik yapmadan birlikte yaşamak tercihine bağlı bir durum. Ancak devletin bu konuda farklı şartları ve yasal prosedürleri bulunmaktadır. Cristiano Ronaldo'nun durumu özel bir durum olabilir ve genel geçerli bir kural değil. Sevdiğin kızın bu konuyu nasıl karşılayacağını öncelikle onunla içten bir şekilde konuşarak anlamaya çalışman önemli. Onun da düşüncelerini alarak kararını vermek daha sağlıklı olacaktır. Eğer resmi evlilik yapmadan birlikte yaşamayı düşünüyorsanız bu konuyu açık ve net bir şekilde tartışmanız ve kararınızı birlikte almanız önemlidir. Unutma, iletişim ve anlayış her ilişkinin temelidir.🌟