Flörtüm bi anda arkadaşımmış gibi davranmaya başladı ne yapmam lazım?

Yaklaşık 2.5 hafta önce hayatıma biri giridi önceden de tanışıyoduk ama konuşmuyoduk fazla her neyse bana istek falan attı yazdı bi anda ilk hafta 2 3 gün konuştuk sadece ikinci hafta baya baya konuşmaya başladık flörtleşiyoduk yani bariz belli çocuk seviyodu her şey okeydi bi gün okul çıkışıma geldi bu yürüdük beraber yine her şey okey güzel gidiyo aradan 3 gün geçti ama bu 3 gün içersinde gayet samimi konuşuyoduk benim mesajım çocuğa gitmemiş çocukta dedi ki işte sen yazmayınca rahatsız oluyosundur falan diye düşünüp yazmadım dedi özür de diledi neyse o gün bi anda bana bi kız anlatmaya başladı kızdan hoşlanıyomuş falan kızı bi övüyo bi övüyo görmeniz lazım cinnet geçirdim fotoğraflarını videolarını atmaya başladı yazdıklarını attı kızın bende exi anlattım mal gibi kalmıyım diye ama vurgu da yapıyorum işte özlemiyorum artık umrumda bile değil gibisinden eskiden olanları anlattım sadece bugün yaşandı bu olanlar bu arada konuştuk biz böyle böyle yarın konuşmaya devam ederiz falan dedi tamam dedim bende kapattık öyle konuyu bakalım yazıcak mı yarın valla ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen yardım edin her şey güzel giderken bi anda arkadaşa döndük resmen gidipte çocuğa diyemem önceden böyleydik bi anda noldu da bu kız geldi falan diye takip ettiklerine bakmıştım kız ekliydi ama kızın adını bile anmıyodu lütfen yardım edin ne yapmalıyım çıkıyım şu darlıktan

Flörtüm bi anda arkadaşımmış gibi davranmaya başladı ne yapmam lazım?