Issız adam triplerinde bir erkeğe aşık olmak?

İyi geceler, sırf bu soruyu sormak için hesap açtım. Kafayı yemek üzereyim. Biriyle tanıştık başta arkadaş olarak konuşuyorduk yani ben arkadaş olarak görüyordum fakat her içtiğinde bana yazmayı başlayıp iltifatlar edene kadar... Bir şekilde söylediği cümlelere kapılıverdim. İstemsizce hoşuma gitmeye başladı ve arkadaşlık olayı çöpe gitti. Başta bu içip yazma meselesini beni kullanmak olduğunu anlayamadım tabii, içiyo yazıyo benimle dertleşiyo ve haftalarca kayboluyordu. Daha sonra içip tekrar favori insanı oluyordum. O zamanlar tabii bu davranışına "demek ki dertli, çok üzgün hissediyor yardımcı olayım en iyisi" diyordum ama daha sonra arkadaşlarıma anlatınca tam anlamıyla PSIKOLOGU olduğumu anladım:( her neyse ben bundan hoşlanmaya devam ettim tabii. Akıllanmadım çünkü. Bu olaylar devam etti ve sonra tamamen kesildi. Artık onun için hiç yoktum. Kafasına estiğinde ya da üzgün olduğunda ne bileyim yalnız olduğunda hatırladığı birine dönüştüm. Oysa ki ben başından beri bana ilgisi olduğunu sanıyordum çünkü söylediği şeyleri kimse arkadaşına söylemezdi. Üstelik kaç kere buluştuk ve güzel vakit geçirdik. Peki erkek arkadaşlar bunun sebebi nedir? İlişki yapmaktan mı korkuyor? Yoksa beni mi istemiyor? Ya da artık bu işleri bitirmiş öylesine takılıyor muydu? Sadece narsist bir erkekle mi takıldım? Ne yapmam lazım? Lütfen yardımcı olun.
Issız adam triplerinde bir erkeğe aşık olmak?