Eşim bipolar hastası ondan mı böyle acil cevap?

Eşim 31 yaşında askerlikten muaf bipolar hastası olduğu için 3 senedir evliyiz 3 senedir sürekli sorunlara takılı kalıp kavga çıkarıyor hiç düzelmiyor , bugün pazar uyandım çok mutluydu Hersey güzel gidiyordu akşam maç varmış annesiyle izleyecekmiş annesine ben gitmek istemedim haftaıcı çalışıyorum eşimle bir pazar mutlu olayım dedim tamam sen git ama gitmeden bi kahve ıcelım gel sonra gidersin dedim bana bağırdı küfürler etti dışarda kahve 300 tl ona mı para verıcem sen bana para harcatmazsın diye küfürler etti sonra beni evden kovdu polis çağırdım polis gelince eve aldı anca sabah benimle yatan bana aşık olduğunu söyleyen adam akşam boşanalım evden git diye haykırmaya birden ilk evlendıgımızde ki sorunlardan sımdi li sorunlara kadar saydı ( sorunlar çok ufak ama ona göre çok büyük mesela evlendıgımız gün sabah balayına gitmeden babama gitmişiz nasıl kız babasına gidilirmiş gitmeyecekmişiz bunlar gibi ) ve bu sureklı böyle böyle acaba hastalığından ötürümü yoksa beni sevmiyor istemiyor ondan mı mesela nefret ediyorum senden git boşanalım diyor yüzük takmayacağım diye bağırıyor sabah beni çok seviyordu şimdi böyle ayrı uyuyor hep ayrılmak istiyor sonra kendisinden barışıyor benimle normal mi hastalıktan mı yoksa karakterden mi

Eşim bipolar hastası ondan mı böyle acil cevap?