Kocam çekip gitti şimdi ise geri geliyor hiç iyi degilim?

Lütfen ciddi olanlar yorum yapsin arkadaşlar gerçekten iyi degilim 1 yildir evliyiz Başlarda her şey çok güzeldi çok iyi anlaşabiliyorduk ilgisi ve bana olan saygisinda hiçbir sorun yoktu son 4 ay içerisinde gerçekten onu taniyamiyorum Bana olan ilgisi ve saygisi resmen bitti benimle ilgilenmiyor karşima cekip konuştum bana çok ilgisizsin dedim soguksun dedim yok yine ayni degişmedi gitti ayriliriz seni terk ederim dayanamiyorum ilgisizligine her şey biter dedim yine degişen bir şey yok ben bu adami nasil degiştiririm ne yapabilirim bilmiyorum herkes mutlu bir ben mutsuzmuşum gibi geliyor bana dün akşam tartiştik çekip gitti facebook hesabimdan onun resmini sildim ardindan oda sildi şimdi ise geliyorum konuşacaz diyor ne yapmaya çalişiyor bu hem çok gururlu hemde evliligi bitirmek istemiyor dün akşam cekip giderken ardina bile bakmadi onu aradigimda ise tersledi bana hiç ilgisi sevgisi yok kaybetme korkusu yok o geldiginde ben nasil davranmaliyim ona nasil konuşmaliyim ne yapmaliyim lütfen yardim edin arkadaşlar..
Kocam çekip gitti şimdi ise geri geliyor hiç iyi degilim?