gayet güzelim sarışın renkli gözlü bir kızım yüzümde güzel biraz zayıfım boyumda 170 gibi bir şey. zeka olarak iyiyim 19 yaşındayım. benden 6 yaş büyüktü ve bu yüzden bende üniversiteyi okumak istediğimi söyledim en azından 1 2 yıl beklemesini. yani ilişkimiz oldu ama sonunda ben kabul etmedim ve ayrıldık şimdi evli bir başkasıyla ve bana hep sen çok güzelsin sana kıyamıyorum falan derdi. ya biri açıklık getirsin şu konuya beni gerçekten sevmedi mi acaba?
Her şey dış görünüş değildir karakter ve davranış da çok önemlidir. Ya da en basitinden daha nasibin karşına çıkmamıştır
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
ailelerimiz birbirine yakın ve benzer şekillerde büyüdük ben utangaç cilveli bir kızım. konuşma konusunda da eksiğim yok fazlam var. zaten her yönümle beni çok beğeniyordu
inşallah bulurum ben zaten merak etme kendime güveniyorum çevremiz de geniş illa ki bir nasibim olur ama neden böyle yaptı anlamak istiyorum diğer yarım gibi hissetmiştim
Maalesef, senin sevilmediğini hissetmen zor olabilir ancak gerçek şu ki, her ilişki uygun olmayabilir. Karşındaki kişiyle farklı yaşlarda, farklı hedeflerde olmak ilişkiye dair zorluklar yaratabilir. Belki seninle ilişkiye girmenin sebebi, ciddi bir ilişki istemediğidir. Unutma, ilişkide olmamak senin değerini azaltmaz. Gelecekte, seninle değer veren biri karşına çıkacak ve seni gerçekten sevecek. Kendine güven ve doğru kişiyi bulmak için sabırlı ol. 🌟💖🌈
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
elbette değerimi azaltmaz ama bekleyebileceğini söyleyip sonra başkasıyla evlenmesi niye yani
Biriyle tanışmadan yakınlaşmadan sevgili olmadan huyunu suyunu nasıl öğreneceksin bana anlatır mısın? Ya adam seri katil çıkarsa? Ya psikolojik rahatsızlığı varsa ya karısını döverse? Bazıları 15 yıllık eşini tanıyamıyor.
ilişki sevgili demek değil. konuşmak demek zeka problemin var galiba. karşına bir kadın çıkar o kadar aşık olursun ki kendini kaybedersin yapmam dediğin şeyleri yaparsın büyük konuşma kimse dört dörtlük değil büyük darbe yersen anlarsın. unutma bu sözlerimi de
@Elifce35 yani bahane bu mu? Sen zaten tanıdıklar aracılığıyla görücü usulü tanışman lazim. Aile çevresi birilerini önerir. Ha sen gidip illa kendim gezip tozup istediğimi yaparak öğrenmek istiyorum diyorsan bilemem
elhamdülillah sevdim tertemiz, olmadı nasip değilmiş. hayat müşterektir hep diğer yarını ararsın. sevmek ayıp değil sen önce bir bunu anla. sen zaten bir kadınla böyle konuşursan işin çok zor. terbiyeli ol biraz hadsiz hesapsız konuşma
kendisi sebepler diyerek bahane buldu. insan insanı hisseder, bir an önce helal bir şekilde evlenip tatmin olmak istiyordu. bilmiyorum şimdi ne yapıyor
ben çok sevdim. her şeyden hem ailemden bıktığım bir dönemde biraz ara vermek istediğim için hastaneye kaldırıldım. o, o günlerde bana ulaşmaya çalışmış annemler söyledi, ulaşamadı. sonra bir kaç ay sonra evlilik haberini aldım sağdan soldan
En İyi Cevaplar