Evli birinden vazgecmeye calisiyorum? Beni nasil ikna edersiniz? Cok kiskaniyorum onu:((? Uzak durursam kudurur mu?

Evli biri bu. Ayni yerde çalışıyoruz. Yanımdaki arkadaşım asıl işi yapmasına rağmen adam sürekli beni ariyor konuşurken kekeliyor , duraksiyor.. Bana uzaktan bakışları var. Süzuyor resmen.. samimi davraniyor.. geçenler arkadaşlar ve yanımda ki arkadaş ta ona selam vermişler ama duymamış.. ama bu adam beni nerde görse kendi selam veriyor.. hatta adam için bu ara çok dalgın dediler..

Biz bu adama mesaj attık tebrik kutlama msji.. Adam yanimdakine teşekkür ediyorum sevgiler yazıp emojisi atmis. Bana ise teşekkür bundan 3 tane attı. Adam ne yapmaya calisiyor bu emoji bana çok normal gelmedi... Adam o kıza sevgiler yazıp cicek atmis Ama bana sarilma emoji atmış..

Onunla olmayacagim zaten hem evli hemde başka şeyler var aynı zamanda aynı kamu dairesindeyiz. Kararim kesin onunla olmayacagim ama ondan uzak durmaya karar verdim. Sadece bütün kızlara dahi ilgili olsa bile ben onun için farklı olmak istiyorum. Uzak durursam bir farkım olur mu onun için? Yani benim için kudurur mu? Tek amacım bu..

Evli birinden vazgecmeye calisiyorum? Beni nasil ikna edersiniz? Cok kiskaniyorum onu:((? Uzak durursam kudurur mu?