Gece haber vermeden aradığınız için sevgiliniz size böyle dese tepkiniz ne olurdu?
bana aynen böyle dedi ve zoruma gitti.
Gece haber vermeden aradığınız için sevgiliniz size böyle dese tepkiniz ne olurdu?
bana aynen böyle dedi ve zoruma gitti.
Cevap
5Cevap
Aranmaz nezaketen sorarsın müsaitmisin? gibi.. whatsap var
Sürekli izin mi alıcam?
Ayrıca 1-2 saat önce yazdım haber verdim geçiştirdi
Pardon da ben sadece gündüzleri mi iletişim kurucam yakınım dediğim insanla? Hiç aramiyim onun düşünce yapısına göre o zaman
kuralı varsa ilişkinin başında diyecek ya da tanışma aşamasında bunu dile getirecek. muhtemelen evli bu herif 😂
Evli değil ya üni öğrencisi erkek yurdunda kalıyor
sen onun ne annesi, ne de babasısın elmayı da armudu karıştırmış arkadaş
Aynen öyle. Kısacası bana, daha beni annem babam aramıyor sen kimsin diyor dimi
aynen öyle diyor ve aslında çok ağır bir laf etmiş
Evet çok kırıcı. Zaten biliyordum ailesi dışında kimseyi hiç bir zaman çok sevmeyeceğini ama denemek istedim
dediğim gibi elma ile armudu ayırt edemeyecek kadar anne baba kuzusu bir eleman herhalde seninki
Şey diyordu hep bana ben hep ailemden uzakta kaldım yurtlarda falan bu beni kötü etkiledi
ailesi biraz karışık demek ki yurtlarda kaldıysa biraz da Duygu yoksunudur ben sana söyleyeyim
hadi üniversitede yurtta tek değil binlerce öğrenci yurtlarda kalıyor acaba liseyi de mi yurtta falan okudu
Doğru diyorsun öyle zaten kesinlikle. Diyor ki isteyince istediğimi atıyorum hayatımdan bana dün istersen şimdi konuşmayı kesebilirsin dedi bak o derece tüm günleri bir anda çöpe atabilecek birisi sonra özür diledi ama ben ayrıldım daha onunla işim olmaz
Liseyi de yurtta okumuş evet ortaokuldan beri bile uzaktaymış hatta
yani bir de gel git akıllıı demek ki gelgit duygulara sahip, asla güven olmaz, zaten sana bu sözü sarf ettiyse bir dakika bile durma benim sevgilim olacak 24 saat istediği vakit arayabilir uykundan da uyandırabilir 🤷♂️
Aynen öyle. Ne güzel sağlıklı duyguları olan biri aynen senin gibi düşünür ilişkide.
Aklımdan çıkmıyor ama unuturum heralde
tabii ki, son verdiği cevap da olsan da oluuuur olmasan da gibilerinden
salla gitsin önündeki maçlara bak
Doğru söylemiş. Kendi kuralları olan prensipleri olan birisinin sınırını aşmak olmaz.
Gece çünkü baska işler peşinde
Uyuyordu bide yurtta kalıyor arkadan erkek sesleri geliyordu zaten
arama saatin abuk subuksa adam haklı.
Yanı aradıgın saat 12 yı gecmiş bı saatse haklı
aldatıp postayı koyarım öyle sevgili mi olur
Evli mi acaba?
Evli değil yurtta kalıyor öğrenci
Gece uykusundan mi uyandirdin?
Uyuduğunu bilmiyordum ki. Mesaj attım daha uyumasından 1-2 saat önce o dışardayken belki ararım seni dedim cevap vermedi geçiştirdi
Bu iliskide daha cok isteyen taraf sen misin? İliskinin olmasini isteyen sen miydin
Sevgili olmak isteyen daha çok oydu ama ilişki içinde sevdiğini belli eden ve daha bağlı olan bendim
Kendi biraz geri cek bence. Daha cok degere binersin. Bu cocuk heralde iyi bir bolum okuyo dis tip veya muhendisliktir. Boyle oluyo alayi
aramam bir daha
Cevap veriyorum senin kurallarına sokarım
bir daha hayatta aramazdım ben
ayrılırdım bune la..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin böyle bir kuralı olduğunu öğrenmek zor olabilir, ama önemli olan iletişim yoluyla anlaşmaktır. Eğer bu kural size garip veya rahatsız edici geliyorsa onunla duygularınızı paylaşabilirsin. Onun niyeti sizi üzmek değilse, belki fikrini anlamaya çalışabilirsiniz. Empati kurmak ve saygılı bir şekilde konuşmak her zaman en iyisidir. Unutma, ilişkilerde açık iletişim çok önemlidir. Her şeyi paylaşabilmeniz ve birbirinizi daha iyi anlamanız için birlikte çalışmalısınız. 🌟🤗