Merhaba, eşimin google geçmişine baktığımda “evli bir erkeğe aşık oldum, evli bir erkeğe aşık olmak” şeklinde iki farklı arama gördüm. Sayfalarca ekşi’de entry okumuş ve bir adet websitesinde gezinmiş. Kendisine bu durumu sorduğumda öylesine aklına gelip arattığından bahsetti. Sizce nasıl düşünmeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKesin aldatıyordur, yoksa neden böyle bir arama yapsın Eğer bir kere affedersen, bunun devamı gelir. Zaten seni sevse, başkasına aşık olamazdı. Kadın aldatması erkek aldatmasından farklı olarak, sana değil ; aşık olduğu erkeğe artık bağlanıyor. Erkek ise, günü birlik ilişkilerinde hiç bir kadına bağlanmaz ve evdekine " eşim " demeye devam eder.
Yani artık, hayatta sana bağlanamaz.. Bu yüzden takipte kal, bulunduğun şehirde uzman Avukata danış ve dedektif bulun. Daha sonra delilleri toplayıp önüne koy ve de ki ; "ya anlaşmalı boşanırsın ve bir şey talep etmezsin ya da zinadan boşanma davası açıyorum " . Diye teklif sun.
Eğer adı çıkmamasını önemsiyorsa, anlaşmalı boşanır. Maddi durumun iyi değilse, seni elinde tutmak için timsah gözyaşları dökmeyecektir ve boşanacaktır. Ama maddi durumun iyi ise, kendini affettirmek için her şey yapacaktır ama affetme. Çünkü, seni sevmiyor. Bir kere affedersen, devamı da gelir. Bunu unutma!!! Zaten affedenin, zinadan kaynaklı boşanma davası açma hakkı da yoktur.
Sonra bir bakmışsın, maddi durumu iyi ve kendisiyle evlenecek bir alfa ( çekici ) erkek bulmuş ve sana yüklü tazminatla boşanma davası açmış. Sen de aldattığını ispatlayamazsan, geçmiş olsun. Hangi şehirde yaşıyorsun bu arada? Avukat bildiğim varsa, yönlendiririm
.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam normal gelebilir de eşim olsaydı çünkü buralarda insanlara mantıklı yorumlar yapmak için bazen psikolojik destek vermek için insanların dertlerine göre araştırma yaparım.
Muhtemelen eşinde böyle bir duruma düşmüş arkadaşı tanıdığı vardır onunla arkadaşı arasında sır olacağı için sana söylemek istemez araştırma yapmış olabilir.
Veya ya bir gün Başıma gelirse nasıl davranmalıyım nasıl kendimi koruyabilirim gibi de olabilir arama sonucu çıkan sayfalardaki bilgiler ilgisini çeker olumlu olumsuz her yorumu inceliyor olarak bulabilir kendini.
Buradan o eğer varsa böyle bir şey kanıtşayamadığın sürece günahını da alıyor olabilirsin belki dediğimiz gibi araştırmışta olabilir hiç bilemezsin İnternet bu.00 Yorumla
+1 yılBu durum oldukça hassas bir konu öncelikle eşinizlesamimi bir şekilde konuşmayı düşünebilirsiniz. Onun duygularını ve neden bu aramayı yaptığını anlamak önemlidir. Ancak tartışmayı yaparken sakin ve anlayışlı olmak çok önemlidir. Birlikte çözüm bulmaya odaklanmak ve ilişkinizi güçlendirmek için birlikte çalışabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılSana karşı davranışlarının değişip değişmediğine bak hele ki cinsel hayatınız kötüye gittiyse ve ilgisizse büyük ihtimal evli birinden hoşlanmış da günahını da almak istemiyorum belli olmaz çünkü
Kaç yıllık evlisiniz nasıl bir çiftsiniz01 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıldır birlikteyiz 3 yıldır evliyiz
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba aşko! Eşinin Google geçmişinde böyle bir arama yapması endişe verici olabilir tabii ki. Durumu sakin bir şekilde ele alarak eşinle konuşmak en doğru adım olabilir. Ona güvenini belirt ve duygularını açıkça paylaş. Belki açıklanabilir bir nedeni vardır veya sadece merak etmiştir. İletişimde açık olmak ve birbirinize destek olmak önemli. Duygularınızı paylaşırken empati kurmayı unutma. Eşinle ilişkinizi güçlendirmek ve sorunları açıkça çözmek için birlikte çalışabilirsiniz. Unutma, iletişim ve güven ilişkinin temelidir. 🌟🤗
02 Yorumla- +1 yıl
Yine karşıma çıktın 😅😅
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrıl direk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sormadan gözlemlemeliydiniz önce. Çünkü artık yakalamanız zorlaştı. Kadın daha dikkatli olur, ilişkiye başlasa bile yakalamanız zorlaştı. Kim olabilir bu adam diye gözlem yapmanız gerekirdi. Bir yandan da iyi olmuş. Kalbe söz geçmez , ama sizin bunu farkettiğinizde onu bırakacağınızı farketmesi aklını başına da getirebilir. Size öylesine aklına gelmiştir filan demicem tabi ki. Bu büyük bir işaret.
42 Yorumla
Soran+1 yılAldattığını düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de düşünmüyorum , aşık olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
+1 yılSormasan iyiydi. Fark etmediğini düşünüp başka sorular aratacaktı sende olayın gidişatına hakim olacaktın..
”Evli birisine aşık oldum”
”Evli birisiyle buluştum”
”Evli birisiyle eşimi aldattım”
”Evli birisinden hamileyim”
”Evli birisiyle ilişkim var, kocamın fark etmemesi için napmalıyım?”
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde geçmişini siler, silmediği ana denk geldim. Muhtemelen diğerlerine denk gelmeyecektim
- +1 yıl
Gözlemlemeliydin, ipin ucunu aldın sonuçta devamını takip edecektin. Şimdi bütün delilleri yok eder daha dikkatli davranır. Bir kadın evli birisine aşık oldum yazdıysa, internetten konuştuğu birisi olabilir, ona aşık olmuştur. Sen durduk yere nette evli bir kadına aşık oldum diye aratıyor musun? Eminim ki hayır.
Peki siz ne düşünüyorsunuz elinizde bi kanıt olması gerekiyor bide şu erkeklerde gözünü bi açsın artık öyle kadınlar var ki onlarda başkalarının kocasını baştan çıkarıyor erkek ya da kadın yani böyle bi durumu ispatlamak için yazışma falan görmeniz lazim
06 Yorumla
Soran+1 yılNe düşündüğümü bilmiyorum kendisi inkar ediyor şiddetle. Yazışma vs. görebileceğimi düşünmüyorum genelde telefon şifresini bilmem ve geçmişini de siler.
- +1 yıl
Geçmişi silsede bazı telefonların bilmediğimiz bi çok özelliği var ve geçmişini girebiliyorsunuz eğer ki şüphe duyuyorsanız watsabini eşinizin indirip kaldırın yedeklemeyi açın ve çıkar oyle çıkmazsa iki hesap açılabiliyor watsaptan açın sizde kendi telefonunuzdan anlamazsa tabi oda boylelikle gelirse mesaj gorursunuz
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bizde kadın kendini tanımadan evlenir ya da evlendirilir. Çocuk da yapılır hemen. Tanıma işini evli iken yapar. Sonra anlar ki bu kurgu yanlış ama değiştiremez. Maddi manevi toplumsal nedenler var. İlgi sevgi saygı kaybı başlar. Bu kayıpları dışarıda arar. Bazen sanalda kalır bazen reel geçer. Bazen sadece aklından geçer hiç cesareti olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var yahu? Yapmayan birini bulamazsın ne demek? Siz bataklıktasınız diye herkes mi öyle? Birinin işi dışında birisine en ufak ilgisi dahi varsa ya oradan uzaklaşır işini ikna Edip ya da nikahı sonlandırır ondan sonra ne yapmak istiyorsa yapabilir gerisi boş laf salatası iyi günler
00 Yorumla
+1 yılBu sıkıntılı bir durum. Zira bir kadın evli bir erkeğe aşık oldum diye aratıp sayfalarda yazı okumaz. Bu çok net delil değil fakat ipucu. Diğer yönlere bakman lazım, cinsellikte soğuk mu? sana cinselliği koşullu mu veriyor? Eve geç mi geliyor veya, dışarı bir yere giderken süslenip püslenip mi gidiyor, telefonunu senden saklıyor mu? Eğer bunlar varsa geçmiş olsun bu gerçektir.
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Bence üzerinde kötü senaryolar yazılmaması gereken bir durum. Zaten eşiniz ile konuşmuşsunuz o da size inkar etmemiş gerçeği söylemiş. Bence şüphe etmenize gerek yok.01 Yorumla
Soran+1 yılGerçeğin altındaki sebebi bilmemek içimi kemiriyor
+1 yılYıllar önce google hesabım başkasının eline geçmişti. Hiç ilgim alakam olmayan sitelerin aratıldığını hatta e posta hesabımın kumar sitelerinde kullanıldığını farkettim. Sinirden deliye döndüm. Bazende insanın aklına binbir türlü şey geliyor merak olabilir bizde bazen acaip sorularla aramalar yapıyoruz. Hemen olumsuz yorumlamamak lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisi aramayı yaptığını inkar etmiyor
+1 yılİnşallah aldatmaz seni. Zor bir durum ben ihanete uğramış gibi hissederdim. Eşinle konuşmalısın bu durumu daha ileriye gitmesin. Taviz verme üstüne git kimse öylesine aratma yapmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşaallah 😕
Böyle bir arama çok anormal değil meraklı biri ise aratabilir bir haber bir programda görüp araştırabilir bunu insan psikolojisi hakkında bilgi almak için yapmış olabilir benim Google geçmişimi de bazen ben kendim açıyorum eşime okutuyorum baya gülüyoruz aklıma gelen herşeyi aratırım ama silmem hiç mesela. Bence aldatmıyor fakat tabi ki boşvermeyin gözlemleyin
00 Yorumla
+1 yılMerak olsa bir kez arama yapar ikinci aramaya düşmez merak değil ztn evli bir kadının bunu aratmasi etik değil. Kendimden örnek vereyim ben eşimin benim Google geçmişime baktigini biliyordum ve bildiğim halde bazı kelimeleri arattım tepkisine bakmak için ayıbını görmesi için. Bunun içinde yapmış olabilir ilgi merak uyandırmak için.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
Şimdi gel çik işin icin içinden!
Yukari tükürsen biyik, asagi tükürsen sakal01 Yorumla
Soran+1 yılÇıkamıyorum
+1 yılBi kadin bos yere bakmaz bence boyle biseye. Uzgunum ama dogruluk payi yuksek gibi geldi. Siz nasil tanisip evlendiniz bu onemli?
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlar vesilesiyle tanışıp severek evlendim ben
- +1 yıl
Esin nasil biri? Yapisi, karakteri? Uyumlu musunuz? Ilgisiz misin? Bunlari gozden gecirmelisin
+1 yılÇok kötü bir durum ve artk cevrendeki tüm evli erkekelre şüpheyle bakıp acaba buna mı diyeceksn eşe güven de sıfırlanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Ya boş ver takılma ben eşimin Google geçmişinden neler görüyorum neler ama için rahat değilse gözlemle biraz eşini
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatıldığımı düşünmüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılHiç ummadığın taş baş yarıyor bu hayatta. Sen ona güveniyormuş gibi yapıp bazı şeylerin takipçisi olmaya bak
10 Yorumla Bir sürü ihtimal var. Karısı evli bir erkeğe aşıksa, kendisi evli bir erkeğe aşıksa ya da kocana aşık biri varsa onun gözünden bakıyor yorumları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılZaten içine kurt düşmüş birde burdakılerın yorumlarıyla aklina bulama..
Sakınleş.. konus ve takipte kal00 Yorumla
+1 yılYok ya ben de merak etsem paylaşırdım mesela bebek nasıl düşer merak ettim baktım eşim bana bebek mi düşürmeye mi çalışıyorsun diyecek
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum allah esirgesin ama sebebini güzel bilmek gerekir gidin direkt ama güzel ve sakin bir şekilde konuşun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Söylediği doğru olsa bile şüphe erkeğin içini kemirir.
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle.
+1 yıl"O erkek sensin şapşaaaalllll:)" diye bir karşılık gelebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılGelmedi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaaa Allah korusun. Varsada hidayete erdirsin rabbim. Ama dikkat et kenardan bo süz insan durduk yere aratmaz. Kim olabilir bu kisi msjlari var mı gizli sakli hateket ediomu dikkat et
03 Yorumla
Soran+1 yılgoogle geçmişini vs. hep siler
Cevap sahibi+1 yılSkintili. Bende bi ara erkek fake hesap actim. Yakisiklida bi adam koydum polis diye bide emoji koydum. Abi inanirmisin evli kadin pas atti
Cevap sahibi+1 yılHikayemi falan begeniyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki bir haber vardı onu bulmak için öyle yazdı diyecektim ama verdiği cevap da şüpheli geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden diye sorduğumda sadece merak diyor
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Muhtemelen klasik inkar yöntemini seçmiş meraktan fazlası var gibi gizlice takibe devam etmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılBen itiraf etmesini istiyorum
Soran+1 yılİyi değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan kadın genelde seks yapmak istemez. Sizde öyle bir durum var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet var
- +1 yıl
O zaman biraz şüphelenmekte fayda var. Belki evlilik terapisi falan almak işe yarayabilir. Bu videoyu izlemeni tavsiye ederim bu arada
https://youtu.be/PTIJAwm_9_8?si=Chu3h3zOn7x4-Yfw
+1 yılÜstüne gitme hemen biz insanoğlu her şeyi merak edebiliriz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de bir erkek olarak çok saçma şeyleri merak edip arama yapabiliyorum ancak bu mesele biraz daha öyle aklıma geldi de arattım diyebileceğiniz tarz bir şey değil
- +1 yıl
Bence bu şüphe ve kuruntu iyi bir şey değil çiftler arasında hele hiç iyi değil bence biraz zamana bırak bir şey varsa da çıkar kokusu ama benlm düşüncem hemen kötü zanda bulunmayın sonrasında tersi çıkarsa ilerde çok pişman olursunuz benlm anne babamın bana karşı başka olaylarda çok utandıklaeını bilirim. Yani
+1 yılYalan söylemiş. Evli birine aşık. Sıkıştır sor yani.
10 Yorumla
+1 yılBelli etme takip et. Yakalanır. Sonra kazasız belasız boşarsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKim durduk yere böyle bir şeyi merak eder ki? Ben etmem mesela sen eder misin?
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun öylesine olmaz o işler senin için kolay değil belki ama resti çek bitir bu işi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sen bir şey yokmuş gibi inandıysan konuyu kapattıysan bize bir şey demek düşmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVerdiği cevap ele vermiş zaten geçmiş olsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence çok üstüne gitme, kötü davranma ama çalıştığı iş yerine ara ara uğra.
00 Yorumla Geçmiş olsun ne bu şüphe ile yaşayabilirsin nede yakalayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılığa hazırlan bence. Zaten bana göre asıl hata bu devirde evlenmek. Keşke hiç evlenmeseydin
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevdim
Cevap sahibi+1 yılBabacım sen önce kendini çok sev. Git çalış paranı ful kendine harca. Spora git fit bir vücut yap. EN güzel elbiseleri giy. Gezip görmek istediğin yerleri dolaş gerek memlekette gerek dünyada. Hobilerin olsun hobilerinle uğraş. Bunları sosyal medyada paylaş sonra hooop gerek reelden gerekse sosyal medyadan en kral hatunlar seninle olmaya başlar. Her ayrı başka kadınla gezersin. Çok sevme mevzusu ise Oneitis. Bu kelimeyi araştır derim. Kaldı ki bu dönemde çok sevmek eziklik olarak algılanıyor. Hani bir söz var: Seven s*kilir s*ken sevilir diye. Tam o dönemdeyiz
Cevap sahibi+1 yılSen şimdi çok sevdim deyip ortada dolaşınca ne olacak? Karın gidecek seni evli bir adamla aldatacak. Muhtemelen o evli adam da bunu sevmeyecek bile sadece egosunu tatmin etmek için senin karınla beraber olacak. Sen de kendini bitireceksin ben onu sevdim ama o kendisini sevmeyen egosu tatmin etmek isteyen bir erkekle hem de evli bir erkekle aldattı diye. Aklını başına devşir. Sermayeyi kuşa yükleme! Bütün yatırımını kendine yap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka birinin sana aşık olduğunu mu düşünüyor acaba
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa söylerdi
Cevap sahibi+1 yılEmin olmak istiyorsa ya da seninde ilgin olduğunu düşünüyorsa söylemeyebiir
Soran+1 yılVerdiğim tepki sonrası söylemiyorsa saçma.
Cevap sahibi+1 yılPeki senin düşündüğüne gelelim eşinin çevresinde evli olup da aşık olabileceği kimse var mı senin tanıdığın
Soran+1 yılHastanede çalışıyor herkesi tanımıyorum birçok kişi olabilir
Cevap sahibi+1 yılKaç yıldır birliktesiniz evlilik öncesi ve sonrası
Soran+1 yıl6 yıldır birlikteyiz 3 yıldır evliyiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de Google'da boynuzlarıma nasıl iyi bakarım falan diye aramaya başlayabilirsin. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhaaa girdi bi şüphe. Ama soyle de olabilir belki senden hoslanan biri oldugunu dusunuyor vr o kadin hakkinda arastirma yapiyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef evli bir adama aşık olmuş. Bende böyle durumlarda hemen girip okurum. Yakında aldatır seni. Bence bu konuyu kafana tak.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca yatakta isteksizleştiğini yazmışsınız. Sizi arzulamıyor çünkü. Başka birinde aklı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana çok net bir şey soracam ve aldatıp aldatmadığını anlarsın. Karın bu durumdan sonra yatakta daha azgnn mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence aldatma yok ama başka birine aşık olmuş ve kararsız.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKeşke söylemeseydin de gözlemleseydin. Belki de bir arkadaşı başka bir erkeğe aşık olmuştur? Bilemeyiz.
Soran+1 yılÖyle olsa söylerdi bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ekşi sözlüğü genelde içinde bulunduğum durumda okurum kimsenin günahını almak istemem tabi
14 Yorumla- +1 yıl
Evli misin sende
Cevap sahibi+1 yıl@Benzersiz_zevkler hayır bekarım
- +1 yıl
İçinde bulunduğun durum ne
Cevap sahibi+1 yıl@Benzersiz_zevkler sevdiğim çocuğun mesleği hakkında yazılan yazıları okumuştum mesela ekşide
+1 yılGeçmiş olsun. Aklinda başkası yanında sen varsın gibi geldi. Umarim o ask değil sadece bir anlık bir hoslantidir. Umarim yuvanız dağılmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala ne yapacağını dusunuyor musun gerçekten 😬 Boşanma davası aç ve onu kanıt olarak göster
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe Hayır değil net boşanma sebebi. Zaten evlenmek başlıca saçma bir iş bir de bosaninca nafaka ödetmezlerse iyidir
Cevap sahibi+1 yılZaten muhtemelen Google tutuyordur ama arama verilerinin IP adresi, MAC adresi, giriş zamanları gibi verileri Google'a mail atıp saklaması için talepte bulunun mahkeme sürecini hızlandırır
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe Öyle bir durum varsa zaten devamı gelmez ve Google önerilenleri genellikle kullanıcı tercihlerine göre customize edilir
Cevap sahibi+1 yılZaten yanlışlıkla tikladiysa devamı gelmez. Ayrıca ISP'nizden internet logunu talep edebilirsiniz eğer VPN kullanılmadıysa verilere dosdoğru erisirsiniz
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe Bilgisayar mühendisiyim ondan 😀
+1 yılDostum keşke sormasaydın kendisine. Çok kafana takılıyorsa iş yerinde kiminle görüştüğüne bakıver. Muhtemel oradadır zaten. Ben olsaydım çoktan basardım tekmeyi.
00 Yorumla
+1 yılBen de dun baktım laptopun geçmişine bu siteden biri yazmış ona adam eşimin memleketinden otobus şöföru eşime hala taş gibisiniz vb yazmış eşim teşekkür etti
00 Yorumla
+1 yılKov evden densiz karıyı
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece benim evim değil ki, onun da evi. Öyle bir şey de evi terk etmek mantıklı olan.
- +1 yıl
O da diğer adamı çağırsın sizin evinizde sizin yatağınızda neyse susuyorum
Öylesine demek ki çok inandırıcı
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙁
Öylesine onu yazıp aramaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum
+1 yılTarihi ne zaman ne zaman bakmış ona da bak
02 Yorumla
Soran+1 yılDün gece
- +1 yıl
O zaman o adrenalin hevescisi bir gözün açık uyu yakında boynuzlanma duyarsın zaten yalancı o dikkat et
+1 yılBelki bi kizin sana asik oldugunu fark etti
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sordum öyle değil
+1 yılSizin aranız nasıl?
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi değildi bir süredir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖylesine birşeyi sayfalarca okumaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Normalde çok okuyan birisi de değildir, sıkılır hemen
- +1 yıl
Ayrılırsınız gibi siz ama hayırlısı
+1 yılBence normal değil 🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli birine aşık olmuş demek ki
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef durum onu gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılEvet. Bence bu konuyu daha açmadan eşini gözlemle. İş çevresi ortak çevrenizden biridir.
Keşkemen baştan söylemeseydin ama şu an hareketlerine dikkat edecektir
Soran+1 yılGece farkettim, elim ayağım titredi uyandırıp sormasaydım çok kötü hissedecektim
Cevap sahibi+1 yılAldıgın cevap da tatmin etmedi ki. Hayır demiş ki öyle diyecekti
Bence normal merak etmiş olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayırlı olsun boynuz spor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Fikirsel olarak aldatan bedensel olarak da aldatır
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimin Google geçmişinde “Evli bir erkeğe aşık oldum” şeklinde arama gördüm. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler