Güncellemeler
+1 yıl
Ya bir dalga geçmeyin ya kafam karıştı yardım istiyorum ne bu insanlarla dalga geçme merakınız
Güncellemeler
+1 yıl
Aklıma takılan bir arkadaşı onun adına kredi çekmiş her ay ona ödeme yapıyor acaba alışkanlık mi yaptı bu onda bilmiyorum ama bana ilgisi varken başta dedim gibi maddiyatimi bilmiyordu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
müge anlıya çıkarsın gibime geldi dikkat edelim hiçbir erkek ya da insanoğlu karşındakinden kredi çek demez kısacası DOLANDIRICI
Ayrilim ben ozaman
mantık olarak bir erkek bir kadından para istiyorsa o işte bir iş vardır her zaman. Şanslısın niyetini belli etmiş birde sana tavsiyem paran varsa başkalarına hesap ödetme aha böyle garip isteklerde bulunurlar bunun jest ile bilmem erkeklik ile alakası yok çünkü piskolojik üstünlik elde ediyor kısacası bunları yapmasa senden böyle istekte bulunamaz
Ya biz topu topuna 5 kere dışarı cikmisizdir ödediği hesapta her oturuşta 200 TL yi geçmemiştir hani normal çay kahve ilk buluşmalarda
Sadece para için olamaz heralde, tip olarak yakıştırıyormusun
Mesaj attım bakabilir misin
Para için tabiki başka şekilde seninle hiç-bir erkek birlikte olmaz abim
Aynaya bakıyor musun hiç
Ay sağ ol
Kaç kaç kaç bir erkek byni söylüyorsa kesin tokatçi dir 😅
Gerçekten mi
Azıcık mantık yaaa baban bize yardım eder mi vesaire hiç bir gururlu erke uni söylemez
Yani yardım eder mi derken hani dedim gibi mesela babam araba alıyor tanınan biri olduğu için taksit ile alabiliyor kredi çekmeden oda şekilde bir yardım hani gelip bize bedava versin demedi hiçbir şekilde
Adıma kredi çeksne demesi peki ? Ve babanı öne sürmesi tanimam etmem seni bu adamı bırak tarafsız yorum yağlı kapı gibi görüyor
Böyle düşünmek istemiyorum ya aslında söyledim ona şartları bizde kıza bir şey verilmiyor filan diye hatta babam ev aldı bize kardeşlerime ortak oda şey dedi ilerde hani biz parasını versek kardeşlerin evi sana verse biz tasinsak olur mu burada parasını vermekte bahsetti zaten ben hep vurguladık bizde kızlara bir şey verilmez filan diye oda Allah zaten muhtaç etmesin falan diyor iki yıla rahat ederim bende inşallah diyo her şey hallederiz de diyor yani para için bile olsa bendende çıkmaz yani ama bu niyetke geliyorsa bu beni üzer
Ya sen şaka mısın anlattıklarına bakıyorum hep maddiyat konuşmuşsunuz ve onu alalım bunu alalim demiş hep ailen üzerinden
Kendisi niye almıyor almaya niyet etmiyor da hep sizin mallar üzerinden hesap tamam öyle düşünme inandır kendini bu yalana keşke evlenmwseydim dersin çocuk da olur yandin
Çok net iletişimini kes herifle
Kızma ya tamam
Güncellemen güldürdü hala arayış çıkış icndesin az önce yanlış yere yazmışım yazdığımı kopyaliyorum Sence dalga mi geçiyorum haklı olduğumu içten içe bilmiyor musun haksız mıyım acaba
Mesaja baksana
Çocuk daha napsın ki sana bir şey ödetmiyormuş bile
Ya dalga geçmeyin ya bir şey soruyorum alt tarafı ya, yani bende ona öyle yüklü bir para vermedim
Adıma kredi çek demesi saf mısınız
Kızlar genelde akıl ister akıl verilir yine inanmak istediğine inanır ben kızların genel bu tavrına sinir oluyorum şahsi olarak sana kızmıyorum bak diğerleri de dolandırıcı demiş
@Mantısever2023 hayır gerçekten doğru yolu görmek istiyorum ben ama dalga geçerek değil
Sence dalga mi geçiyorum haklı olduğumu içten içe bilmiyor musun haksız mıyım acaba
Dalga geçmiyorum ya ne alaka
Ne kadr kredi istiyor
30 bin 0 faizsiz varmış ona vermemişler oda senin olur mu bende olursa kendime çekerim ki falan dedim Kusura bakma dedim yani ablama bile yapmam ben bunu dedim
Aynen öyle
Sen onu sevmiyormusun
Değer veriyorum çünkü bana karşı çok anlayışlı ve iyi biri zaten niyetinde para varsa bile yüzde yüz o değil bana değer verdini de biliyorum en başta benim maddi durumumu bilmiyordu bile
Ne kadar Kredi cekmeni istedi
Çok safsın
Gerçekten öyle ir düşüncesi olabilir mi
Baya safsın sen
Yav seni sogüşlüyor