Para için mi benimle?

4 aya yakındır bir ilişkim var tanışma evresinde pek ailemden bahsetmedim varlık durumunda ama yine de bana ilgisi vardı daha sonra varlıklı bir aileden olduğumu ister istemez öğrendi ama bana karşı tutumu hiç değişmedi aramızda parasal muhabbetler geçiyor bir kaç kere sıkışık olduğunu dile getirdi isterse yardım edecegimi ısrarla söylememe rağmen hayır dedi en son da tamam çok sıkışırsam söylerim dedi bugün iftarda yemek yapmak istemiyordu ben ismarlim dedim eve yemek söyleyeyim dedim hiç hayır demedi hemen tamam dedi daha sonra görüntülü konuşurken benim adım kredi ceksene odeyecem bana vermiyorlar dedi bende çekmem dedim daha sonra ilerde olursak baban bize yardım eder mi dedi bende nasıl yani babam bazi şeyleri taksit ile alıyor hani bizede aracı olur mu paramızı biz verelim taksitlerde yardım etsin gibisine bende eder heralde dedim öyle benden yüksek bir para istemedi hani oda bir yere gitsek bana hesap odetmiyor güzelde hediyede alır çiçekte ama aklıma takıldı acaba içten içe öyle bir düşüncesi var mı yani aslında iyi biri ama ilişkimizde güzel ama bu hissiyat beni biraz rahatsız ediyor

Güncellemeler
+1 yıl
Ya bir dalga geçmeyin ya kafam karıştı yardım istiyorum ne bu insanlarla dalga geçme merakınız
Güncellemeler
+1 yıl
Aklıma takılan bir arkadaşı onun adına kredi çekmiş her ay ona ödeme yapıyor acaba alışkanlık mi yaptı bu onda bilmiyorum ama bana ilgisi varken başta dedim gibi maddiyatimi bilmiyordu
Para için mi benimle?