Kırmızı kalp olur, beyaz kalp olur adjkd arkadaşça atabilir miyiz jfıf

Kırmızı kalp olur, beyaz kalp olur adjkd arkadaşça atabilir miyiz jfıf
Kalp emojisi benim için özel bir anlam ifade etmediği, simgesel bir görünüşten ibaret olduğu için hoşlanma hissine sahip değil. Ama bir başkası farklı düşünüyor olabilir diye genel olarak kullanmıyorum.
Bana kullandığını kimseye söylemeyeceğim. Aramızda emin olabilirsin. 😌
Rapunzelim ve cümlelerin... Keyfimiz bir geliyor bir gidiyor, Hakan gibi kayboluyorum. Sonra aslında kaybolmadığımı anlayıp kendi kendime tripleniyorum. Tam olarak bu.
Nil Nil Nil. Ne kadar güzel cümleler bunlarr. Teşekkür ederim rapunzelim. 💖
Hayır alakası yok ben yaşıtım olana atmam ama büyüğüm olarak gördüğüm kadına atarım tabi karşılıklı olarak. sevgi değer vermek anlamında. zaten yanlış anlamayacağını bildiğim bir kişidir. ama tabi herkes her şeyi aşka yorduğu için böyle düşünen çok var. kısaca samimiyete bağlı bir şey o iki kişinin arasında kalmış bir şey
Sorunu bir düzelt derim. Cevaba gelince boş mesaja bile ne hayaller kuranlar var. Samimiyetle ölçülür bazı tavırlar. Onsuz yavan kalır. Buda karşındakinin ciddiyet düzeyini bilmenle bağlantılıdır. Her kalp atanı "hoşlanıyor" düşünmemeli. O da bir kalbe sahip var ve bana bunu emojiyle belirtiyor düşünmeliyiz., :))
Bu konuda genel bir yanıt vermek gerekirse, karşı cinse kalp atmak genellikle hoşlanma veya ilgi belirtisi olarak algılanabilir. Ancak renkli kalplerin farklı anlamları olabileceği gibi, arkadaşça atılan kalpler de dostluk ve samimiyetin bir göstergesi olabilir. Yani burada detaylar önemli! Eğer karşındaki kişiye olan duygularını netleştirmek istiyorsan onunla iletişim kurarak açık ve dürüst olabilirsin. Duygu durumunu doğru anlayabilmek için emojileri detaylı bir şekilde konuşmak ve karşındakine açıklık getirmek önemli. Kısacası, karşılıklı iletişim ve anlayış bu tarz durumlarda en önemli faktörlerden biri. 🌟
Cevap
6Cevap
Lafı evelemeye gevelemeye gerek yok evet hoşlantı belirtisidir
Hayır, okurken yüzümü buruşturdum. Pek kalp atmadım ama bir gün atarsam da yanlış anlaşılmam umarım.
Şadece ona atılıyoyşa bence ülediy ama hekeşe atılyoyşa o da üle oyduğunu biyoyşa anlam ifade etmej bu iki ihtimale bağlıdıyy
Bu işin ucu kaçtı muhsin 😃
Şşt yok bir şey...
Ne söylediğimi anlamasın kafası karışsın diye 💚 atıyorum
Kırmızı kalp evet öyle :) diğerleri senin hangi anlam ifadesi ile attığına bağlı olarak değişir
Erkek bunu bi adım olarak atar ama her önüne gelen de kalp atabilir tabii bunun için yüksek sayıda takipçi ve açık profile ihtiyacın var
Kim ne derse desin; Hoşlantı belirtisidir, arkadaşa öyle kalp malp atılmaz.
Elle kalp atsa da kırmızı vs. atsa da hoşlantıdır.
Yanlış anlaşılır, atılmasa iyi.
Evet bence öyle
Yanii evet biraz öyle gibi
Kişiden kişiye göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?