Biriyle oldum kendisi evli ve benim ilk’m oldu geçen yaz,
Ama normal bir aldatma da değil onunkisi psikolojim altüst oldu artık;
bebeği doğduktan sonra benle olmuştu o zamanlar da bu kafadaydı ama geçen gün buluştuk saçma sapan bişiker anlatmaya başladı yok çocuk çok başkaymış çok farklı bi olaymış vs artık önem verdiği iki şey varmış aile ve işmiş. Merak etme ben sen boşansan bile istemediğimi söylemiştim dediğimde boşanma kelimesiniz duyunca tahtaya vuruyor falan. Yok gün içinde bile aklına geliyormuşum o orada ne halde diyormuş, işleri kötü gidiyormuş ah mı aldım diyormuş falan filan ne bunlar ya? Niye tahtaya vuruyorsun abi o an gerçekten daha saygısızca çok az şey var bu hayatta
Ama normal bir aldatma da değil onunkisi psikolojim altüst oldu artık;
bebeği doğduktan sonra benle olmuştu o zamanlar da bu kafadaydı ama geçen gün buluştuk saçma sapan bişiker anlatmaya başladı yok çocuk çok başkaymış çok farklı bi olaymış vs artık önem verdiği iki şey varmış aile ve işmiş. Merak etme ben sen boşansan bile istemediğimi söylemiştim dediğimde boşanma kelimesiniz duyunca tahtaya vuruyor falan. Yok gün içinde bile aklına geliyormuşum o orada ne halde diyormuş, işleri kötü gidiyormuş ah mı aldım diyormuş falan filan ne bunlar ya? Niye tahtaya vuruyorsun abi o an gerçekten daha saygısızca çok az şey var bu hayatta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
A**mk adam karısını aldatmış sen evli biriyle yiyişmişsin takıla takıla tahtaya vurmasına mı takıldın
Sen kendine bu saygısızlığı niye yaptıysan o da bu yüzden sana bu saygısızlığı yapmış
Neden şimdi bana çıkıp şu an hiçkimseyle kadın erkek ilişkisi istemiyorum ama seninle de kötü olmak istemiyorum sebeplerim var diyor o yüzden ben tehdit edince ne istiyorsun gidip ben söyleyeyim sileyim mi seninle olan her şeyi diyor
Çok güzel bir laf var hem ayranım dökülmesin hem şeyim devamını anladın işte yaa lütfen azıcık zeki olun ya lütfen
O yüzden mi bana aile çocuk vırt zırt diyip duruyor o yüzden mi boşanma kelimesi geçince tahtaya vuruyor
Eee yani başka ne için olabilir ki bak bence sen yoluna bakmalısın görüşme bir daha kimseyi memnun etmek için gelmedin dünyaya kendini mutlu et sadece
Hayır hem ayran hem yoğurt diyorsunuzya onu diyorum
Yani sen yedektesin senide istiyor gibi ama ailesinide kaybetmek istemiyor yani öncelik sen değilsin onu demek istiyorum
Tamam da öyle olsa boşanma kelimesini kullandığımda neden tahtaya vursun diyorum ben de
Bence buradaki en masum olay tahtaya vurmadı
senin kendine saygın var mı? metreslik yapıyorsun adam kendini çekince adam şöyle böyle diyorsun.
Hıhı o yüzden bana çıkıp şu an hiçkimseyle kadın erkek ilişkisi istemiyorum ama seninle de kötü olmak istemiyorum sebeplerim var diyor o yüzden ben tehdit edince ne istiyorsun gidip ben söyleyeyim sileyim mi seninke olan her şeyi diyor dimi aynen
martavalı geç kendine saygın olsa metres olmazsın
ben sana demıstım o adamdan sana hayır gelmez kotu hıssettırır sadece
Hayatta iki kadın vardır biriyle yuva kurarsın diğerleri tadımlık olarak yaşar evlenmez ava çıkar
Fcuk buddy olarak görmüş seni
Bkart aldığın kişi fbdy mi olur aw
Blart ne
Nasil tanistiniz sadece fb mi oldunuz
Kendine saygısı olmadığı için yapar
patavatsızmış. yay burcu mu bu
Ne önemi var burcunun
merak ettim bi söyler misin
Hikaye okuyor. Seni kullandi arttı özeti bu
Onu birak comennn
Napayım diye sormadım?