Belki çok mutluydunuz, anılarınız çoktu belki ama eskide kaldı artık. Artık onu unutmanız gerekiyor. Ne kadar zaman gerekir size?

Belki çok mutluydunuz, anılarınız çoktu belki ama eskide kaldı artık. Artık onu unutmanız gerekiyor. Ne kadar zaman gerekir size?

Kolay olmuyor haliyle, bana göre en az 4 5 yıl sürer. Düşünmedikçe uzaklaşır gibi olur hatırlayınca , hatırlatılınca geri gelir. Ancak ne zaman daha sıcak daha deli dolu bir hale gelip, sadece yeniyi düşünmeye başlayınca yavaş yavaş gerçekten silinir gider.
O zaman eskiyi yeni mi unutturuyor?
Bu olay benim için gerçekten zor değil birini silsem çok kolay siliyorum Çünkü şunun farkındayım ki birine bağlanmak bu devirde gerçekten büyük bir aptallık bu bilinçten yaşadığım için ve kimseye bağlanmadığım için içim rahat gönlüm ferah
Bağlanmak yanlış zaten bağlı olmak gerekir sadece.
Süresini kimse bilmiyor. Keşke "aşk acısı 38 gün sürer" gibi bir kalıp olsaydı da gün saysaydık... Zaman... Sosyallik... Yeni birilerinin hayatımıza girmesiyle alakalı bir süreç
Benim için ne kadar anlam barındırdığına bağlı, tamamen anlamını kaybetmişse zorlanmam bu konuda, ki kendimi de gereksiz yere üzüp zamanımı bu şekilde geçirmek rahatsız eder.
Cevap
23Cevap
Çok kısa sürüyor.. Kafamda bitirdiysem yarın yeni bir gündür ve o artık geçmişte kalmıştır..
Sevmeme bağlı kısa zamanda kaldırırım
Kral zamanla işte sana tahmini bir zaman nasıl verelim belki 1 ay belki 6 ay belki 1 yıl
Bence 1 sene.
Çok şey yaşadın sanırım o yüzden olabilir.
Allah herkesin kalbine göre versin İnşallah.
Aşk ilişkisi olarak yanitlayayım, o ilişkiden nasıl çıktığıma bağlı. İlişki içinde çok yiprandiysam çok çabuk siler atarim, zaten içindeyken çekmişim yasını... ama her şey çok güzel giderken, birden bitince enkaza dönüşüyorum alır aylarımi.
Yaşadıklarımızı bağlı ama gözümden düşmüşse icim de sevgi saygı hiç bisey kalmamissa bi dakika da kaldiriirim
Olmayacağını bildiğim her şeyi geride bırakıyorum ben. Duygularımı bir kenara bırakıp yapmam gerekeni yaparım. Eskiye takılı kalmak bana göre değil.
Bana yaşattığı şeylere göre değişir kesinlikle. Eğer bunalttıysa ya da saygısızca davrandıysa yani her şeyi tükettiyse silmem uzun sürmez.
Gerçekten seven ilgi gösteren birisi olsa çok sürmez
Benim iki yıllık ilişkim vardı aldatilmistim tamamen unutmam bir yılımı aldı şu an hiç bir şekilde umrumda değil ve bir şey hissetmiyorum
Ben de 1 sene diyorum ancak hisler kayboluyor.
Çok çabuk bir şekilde
Eski mi ne eskisi hayatım inovasyon
İddialı
Aylar surer ama kac yil gecsede gecsin evlenmedigin surece hep aklinin bir kosesinde kalir o
Kısa. Vefasızım bu konuda, silerim.
Bu konuda vefasız olmak iyi bence. Olabilene ne mutlu.
Rafta gözümün önünde oluyor. Sandıklara kilitliyorum atmaya kıyamayıp
Çok kırıldıysam saat sürmez
Zaman iyileşen tüm yaralarından bana önersin 🍂
Uzun sürmez odak noktam kendi hayatım olur
İmkanı yok unutamaz insan.
Duruma göre değişir.
En az birkaç sene . Stalklama huyum var maalesef
Benim bir ömrüme mâl olacak.
1 dk alır geri dönemez bana her şey biter.
Bende alzaimer var çok çabuk unutuyorum
Yüklediğim anlama göre değişir. Net bir cevabı yok
@etrial sizde de solo reklami ekrani kapliyo mu 🤔
Çok zaman almaz
Kendimi toplamamız ve karar vermemiz lazım
1 gün bile sürmez
Max 1 hafta
Bayağı iyi ama daha iddialısı var 😬
5 dk almaz
Nasıl ya o kadar kısa sürede mümkün değil bence.
Kimse benim için vazgeçilmez değil. Sevmekten vazgeçmem ama gözümde değersiz olur biter kafada
Ama sevmekten vazgeçmezsen rafa kaldırmamış olursun, öyle değil mi?
Bir anda sevgimi bitiremem o biraz zaman alır
Savcı Esra gibisi gelsin eski biter be
O kim?
Behzat çnin tek sevgilisi
Bir sözü var filmde seninle mutsuzluğuda varım
İzlemedim bilmiyordum
Fotoğraf takı kadın
45 saniye.
Eskiye göre değişir
5 dakika
1 ay maksimum
2 gün
Çok uzun zaman alıyor benim ya
5 dakika
3 haftada tamamen kaldırmış olurum
Hemen
Eskim yok
1 sene oldu hala unutamadım
3 ay
5 ayı geçti rafa boyum yetmiyor kaldıramadım
2 sene..
1 2 gün kâfi
Max 1yıl
Bilmiyorum.
Bilmelisin.
Soru soruyorum cevap bekliyorum, bilmiyorum diye cevap mı olur?
Sitenin kuralında da bilmiyorum kelimesi kabul edilmiyor, alâkasız cevap oluyor. Özür dilenecek bir durum yok ama sonuçta cevap bekliyorum. 🙂
Makul bir süre diye düşünüyorum.
1 Gün çöp...
3 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?