Diyelim ki spontane ya da planlı gelişti.. farketmeksizin sevgilinin evinde yatıya kalır mısın? kalmak yanlış mı? neye göre? Dürüst yorumları görmek dileğiyle..

Diyelim ki spontane ya da planlı gelişti.. farketmeksizin sevgilinin evinde yatıya kalır mısın? kalmak yanlış mı? neye göre? Dürüst yorumları görmek dileğiyle..
Hayır tabiki, ama şöyle bir şey var, Kişisel sınırlarımı ve ilişki dinamiklerimi dikkate alarak, eğer ilişkim güvene dayalı ve uygunsa, sevgilimin evinde yatıya kalmak benim için bir seçenek olabilir. Ancak bu kararı dikkatlice değerlendirir ve rahat hissettiğim bir ortam olup olmadığına göre hareket ederim.
Kalırım tabi ki. Evlenmek niyetindeysem ama öyle boş boş takılmak niyetinde de olmadım hiçbir erkekle bugüne kadar.
Takılmalık adamlarla da olmak istemedim zaten iki gün evine alır üçüncü gün sıkılır kapıya koyar..
Sevgililik süresi ve ilişkiden beklenti önemli bence. Yatıya kalınabilir de, eğer bir şeyler yaşamak istemiyorsam anlayışla karşılaması gerekir.
Teşekkür ederim :D ✨
Yok. Taş yerinde ağırdır
Cevap
32Cevap
Aynı evin içerisine girince insanları tanıyormuşsun, tanımamayı da seçebilirim.. 😅
🙄🙄🙄error 😂🤦🏻
Kalırım, sevgilim sonuçta neden kalmayayım.
Ben kalırdım çünkü kendimi biliyorum yanlış bir şey yapmayacağımı sevgilim de bilir zaten birbirimizi iyi tanıyacağımız için de sorun etmem.
Daha önce birkaç defa kaldım, kalabilirim. Güven meselesi..
Kalırım Hersey bacak arası değil
Bana zarar verecek biri de zaten sevgilim olamaz
@MertUmutKara ne sonu?
Bana zarar verecek insan benim hayatımda olamaz. Bunun sonla ilgisi ne? Sen kendine sahip çıkamıyorsan zaten gitme çok Basit
Sen çok yobaz geri kafalı biriydin ama nasıl normal gördün bu işi melo
Eski görüşlerini hatırlıyorum da akıllara zarar fikirlerin vardı din konusunda
Kadınların seks yapmasına karşıyım diyordun bunu diyen birinin sevgili ile evde yaşamasına normal bakması garip
Tamam ablacım evde kalmak da sevap değil evet hatırlıyorum kadın bakire olmalı erkek de tecrübeli olmalı diyordun
Bize bunu derken kendin de uygula onun bunun evinde kalmak çok günahdır İslam'da ister sevgilin olsun ister başka biri o karşı cins nikah yok aranızda
Yarın o adam kocan olmazsa kocana nasıl diyeceksin ben eskiden bir erkekle evde kaldım diye?
Planlı değilse asla kalmam kendi kıyafetlerim harici kıyafet giyemem ve asla cıbıldak yatmam
Hayır kalmam. Evindee ailesi yoksa girmem zaten.
Eğer davet ettiyse rahatlıkla kalırım. Sadece ayrı bir odada uyur kahvaltı yapar giderim.
Evet kalırım. Sevgiliyken her altı yiyebiliyorsak yatılıya neden olmuyor?
Eğer şartlar el verirse kalırım Tabii ki
Aile büyükleri ailesi var ise citti düşündüğüm biri ise misafir etmişlerse kalırdım
adetim degildir kendi evimde misafir etmeye özen gösteririm
Ailesiyle yaşamıyorsa kalırım..
kalirim ben esimle evlenmeden once hep kalirdim. hic de sikinti olmazdi kalin kizlar guveniorsaniz
Valla cadir bile kurarim kapisinda iceri almasi icin :D :D :D
İş ciddiyse bence kalınır ama yeni veya takılmalık gibi düşünülüyorsa kalamam
@sabrinamabrina kendisine katılıyorum
Kalırım o da bende kalmıştı
Kalırım herkes kendini bilir zaten
o bende kalıyor zaten
İmkan varsa yaşarım bile
Bir zamanlar çok yapardım
Kalırım, benim için sıkıntı yok : ))
İsterse kalırım
ev müsaitse kalırım neden olmasın
Kaliriz ev musaitse
Birlikte yaşıyor gibiyiz zaten
Neden kalmayasin ki? Sevdiğin kişi değil mi O?
Ben kalmam
Helal kız..
Yok biri daha kalmam demişti kalan var kalmayan var tercih ve yaşantı be gülüm.. bende kalmadım korkma 😂 katıldım sana 🦋
Kız he ya ne trip atabiliyom ne özledim ne desem şıp kapıda 😂🤦🏻 korkuyorum laf etmeye.. ciddiyi oynuyom..
Ama çok kibar komik ve ağır biri yani yerine göre ve ilgili..
burada olmaz konuşuruz arkada😂😂
Şu an stabil tanışma anlama yorumlama uyum konusundayız🎈🦋
Sağol baby❤️
Bir dönem kalmistim ama rahat haraket edemiyorum
Bir yerde kalmak gerekirse orası olsun
Yeappppppp
Evet
Elbette
Kalırdım sanırım
Evet kalirim
Kalırım.
sanmam