Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Normal ben 30 yaşındayım hala sevilmiyorum öyle bi arayışımda yok artık ihtiyaç halinde kısmını düşünüyorum bu yaşıma kadar düşünmedim düzgün biri olmak için çabaladım ama artık gerek yok eğleneceğim 2 günlük dünya zaten boş işler aşk meşk
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşık olma hormonların bitmiş olamaz Çünkü insanlara artık güvenin kalmamıştır artık mesela benimde uzun süredir bir sevgilim yok eğer konuşup tanışmak istersen beklerim seni
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, endişelenme! İlişkilerde bazen bu tarz dönemler olabilir. Belki de hayat sana yeni bir şeyler öğretmeye çalışıyordur. Belki de kendini keşfetme zamanındasın. Aşk gelir, gitmez, belki de şu an sadece kendine ve kendi mutluluğuna odaklanma zamanındasın. Her şeyin bir zamanı var, aşkın zamanı da elbet gelecektir. Hayat sıkıcı gelirse farklı hobiler edinmeyi deneyebilirsin. Bu dönem, kendini daha iyi tanıma fırsatı olabilir. Unutma, en değerli aşk kendine olan aşktır! 🌟❤️ Sen kendine değer ver, gerisi zamanla gelir. 🌼🌈
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılher şey nasip kısmet gadası
00 Yorumla
+1 yılYaşadığın duygular tamamen normal olabilir. Herkesin hayatında farklı zamanlarda farklı deneyimler yaşaması normaldir. Sevgi ve sevilme konuları kişiden kişiye değişebilir. Önemli olan, kendini zorlamadan ve doğal bir şekilde duygularını keşfetmeye devam etmendir. 💞
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk ben 24 yildir olamiyorum ya 😅 bende 24'e yeni girdim. İçimde hic istek arzu yok. Bir de ben hemen sevemiyorum sende oylesindir belki ondandir. Yani yakisikli cekici buluyorum ama sevmem icin tanimam uzun bi zaman gerekli
11 Yorumla
Soran+1 yılBen eskide böyle değildim
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaş 25 bende öyleyim :D valal ben kimseye açılmadım her konuda kendimi yetersiz hissediyorum ve cok kıyaslıyorum kendimi baskalarıyla işin gerçeğide öyle her kızın dmsi en az 20-30 erkekle dolu yani benle beraber baska biriyle flört etse ya da gerçek hayatta baskasıyla konussa direk ona bağlanır benle işi olmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılBen aşırı seciciyim bir erkeği sevemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl1.90 boy
esmer
araba
ev
akademik kariyer? bunarlmı şartların- +1 yıl
Kanka kız olur demezse bana gel shshshsh
Soran+1 yılSevebilmem gerekiyor boyu uzun zayıf olunca hoşuma gidiyor ve en önemlisi yüzümü güldürmesi gerekiyor huzur vermesi gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılinşallah bulursun
O aşık olamıyorum değildir bi çok yasanmisligin şeyin inancını yitirmissindir kimse zaten hemen aşık olmaz zaman tanı kendine tanı görüş bi bak bakalım aşık olunacak kadar seni etkiliyormu
10 Yorumla
+1 yıl24 yaşındayım bende senin gibi akışa bırak🌸
10 Yorumla
+1 yıl
Benim de aynı ama bilmiyorum ya bir kız olsa onunla sevgili olurdum severdim onu yanaklarından öperdim saçlarını koklardım gözlerini görüşüne izlerdim ona şiirler okurdum10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen 34 yaşındayım Sevildim ama sevemedim aslında bir ara ama engeller oldu. Umarım sizin için iyisi olur ve düzgünce biri ile karşılaşırsınız. Size daha var yolu biz bitirdik🥺
10 Yorumla
+1 yılYalnız değilsin, emin olabilirsin. 😀
Biri olmuyorsa hayatında ve bundan mutsuzsan kendinle mutlu olmayı öğrenmelisin.019 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım bu bir bastırma oluyor artık bastıracak gücüm yok
- +1 yıl
Bastırma olmuyor, demek ki zamanı değil henüz. Ben de 24 sayılırım, hayatımda biri yok ama bu bir eksiklik değil, eksiklik olarak görmüyorum.
Soran+1 yılBenim için eksiklik herkes aynı değil sevgilim olmadı gayet de eksiklik
Soran+1 yılBeni kendinle aynı kişi görme
- +1 yıl
Hayır amacım bana benzemen değil zaten. Senin gibi birçok insan var. Yanlış bir ilişki içinde olup üzülmektense yalnız olmak daha iyi. Kimseyi iyi tanıyamazsın. Sen şu an arayıştasın o yüzden sağlıklı karar verebileceğini düşünmüyorum.
Soran+1 yılYanlış bir ilişkim olmadı ama öyle birilerini sevdim ki yanlış ilişkim olsa bu kadar üzülmezdim
- +1 yıl
İşte bu yüzden diyorum sana. Yine anlayamazsın, iyi gözlemleyemezsin. Şu an boşlukta gibisin. Bir şey ne kadar acele olursa gidişi de o kadar çabuk olur, unutma.
Soran+1 yılNe yapabilirim yaşım geçti artık aşık olmak için ancak duygusal boşluğumu bastırmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Tövbe Estağfurullah ya gören de 70 yaşında elinde baston ölümünü bekleyen biri sanar. Ben de seninle yaşıtım diyorum. Evet ben de biri olsun istiyorum hayatımda ama aklım başımda bir şekilde istiyorum, bir boşlukta olarak değil. Zamanı vardır diyorum. Meselâ biriyle flörtleştin ama olmadı üzüldün. Allah seni koruyordur belki. Bak ben de çok üzülüyorum seninle aynı duyguları paylaşıyorum. Flört ediyorum hoşlanıyorum ama adama bakıyorum benim kadar çabası yok, verdiği ilgi yalan dolan. Elimi çekiyorum hemen. Sonra bir süre gözlemliyorum, sonra iyi ki doğru yapmışım. Doğru kişi pat diye gelmiyor hayatına. Demek ki zamanı gelmedi belki de sen çabasızsın. Nasip diye bir gerçek var ama senin oturduğun yerden gelen bir şey değil. Sadece acele etme.
Soran+1 yılYani eskide aşık oldum şimdi sikinti aşık olamıyorum çabalamıyorum da boşa çıkıyor heves de kalmadı
- +1 yıl
İnsan yaş aldıkça olgunlaşır ya, biraz daha oturaklı oluyorsun ve artık seçici olmaya başlıyorsun. Genç hâlin gibi kıpır kıpır olamazsın zaten. İşte benim dediğime geliyor boşa çıkıyor diyorsun, çünkü doğru kişiyi bulmak çok zor. Deneme yanılma yapacaksın, başka çare yok. Hoşuna giden birisi olursa adım at, dene.
Soran+1 yılHoşuma giden olmuyor bakıyorum etrafta dediğin çok doğru eskide kıpır kıpırdım şimdi oturaklıyım evet
- +1 yıl
Sen en iyisi yeni hobiler edin, gitme imkânın varsa kurslara katıl. Bak diğer şehirlerde var mı bilmiyorum ama şimdi bazı kafeler el sanatı günleri yapıyor, çömlek yapıyor herkes kendine. Belirli bir ücreti var. Böyle etkinleri araştır, katıl. Böyle ortamlardan bulursun belki. Sosyalleşmen lâzım.
Soran+1 yılVaktim yok enerjim yok sosyalleşemiyorum
- +1 yıl
Sen benim yazdıklarımı başka zaman tekrar oku.
Soran+1 yılOkul dershane aşırı yoruyor
- +1 yıl
Bu yüzden geç kalıyoruz zaten bazı şeylere...
Soran+1 yılEvet vaktim stresim olmasa gidip sosyalleşirim fırsatım yok
- +1 yıl
Bahane yok. İnsanın bir şeyi çok isterse yapamayacağı şey yoktur. Yeter ki istesin!
+1 yılBende bende ya ulan herkesin bir konuştugu sevgilisi var bende flört bile yok tamam ben istemiyorum falan filan da e hiç de mi biri olmaz arkadaş ya
03 Yorumla
Soran+1 yılAynı ben 24 oldum yeter artık
- +1 yıl
Ne olacak bizim bu halimiz
Soran+1 yılHiç bilmiyorum umudum yok
Yas ilerledikce hisler kayboluyo hayat mucadelesi gecim kaygisi begenme algisi derken sevmeyi unutuyo insan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Çevrenizdekilerin üzerinde ilgi uyandırmak istiyorsanız, çevrenize ilgi göstermeyi öğrenmelisiniz ki. sizi seven olsun.
10 Yorumla
+1 yılGel tanışalım
Senin gibi bencil olmayan güzel yürekli bir kız olsun istiyorum hayatımda00 Yorumlaİleride yarınızdan çogu bekar kalacak
Hahhah sjjs03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik umrumda değil aşık olup seveyim sevileyim yeter zaten evlilik sıkıcı
Soran+1 yılÇok monoton
+1 yılAşksız da hayat güzel takilma
012 Yorumla
Soran+1 yılKalp kırıklığımı onaramıyprum
- +1 yıl
Yahu ne kalp kırıklığı arkadaşım toparlan bak hayatina
Soran+1 yıl5 yıldır bırakmadı ki yakamı
Soran+1 yılSevgili bile olamadık
- +1 yıl
Yaz adama madem bu kadar surdu
Soran+1 yılYazıyorum rahatsız ediyormusum
Soran+1 yılArtık sogudum da zaten boş biri geliyor
- +1 yıl
Çirkinsin demek ki
Soran+1 yılDeğilim güzelim
- +1 yıl
Bilemem kanka mantiksiz
Soran+1 yılHayır ben takıntılıymışım normal insanlar konuşur birakirmis ben bırakamıyormuşum sorun buymuş
- +1 yıl
Geri pisman ettiriyim mi ama dediklerimi uygulayacan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmak zorunda değilsin ki
012 Yorumla
Soran+1 yılZorundayım sevgilim olmadı çünkü
- +1 yıl
Tama bana ol
Soran+1 yılNen aşırı seciciyim takıntılıyım normal biri değilim
- +1 yıl
Bu doğal ama birde tam tersini dene sadece başla bakalım ne olacak
Soran+1 yılBen uzun zayıf yakışıklı erkekleri beğeniyorum konuşuyorum ama yetmiyor yine sevemiyorum
- +1 yıl
Hemen karar verme bence biraz konuş belki sonradan isteyeceksin
Soran+1 yılBoyun kaç sempatik bulmam gerekiyor
- +1 yıl
190 senin
Soran+1 yılGerçekten mi çok iyi kilo olarak zayıf mısın
- +1 yıl
Yok zayıf değilim iyiyim sen
Soran+1 yılBen ince duran kilolu olmayan erkekleri beğeniyorum
- +1 yıl
İyi şanslar sana
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşanılanlar bizi bu duruma getirdi
011 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkeklerin kalbiniz yok ki zaten
Soran+1 yılÖyle 5 yıldır yakamı da bırakmadı sevgili bile olamadık aglamamız gram umurunuzda değil
Soran+1 yılDost olamıyorum bir erkekle
Soran+1 yılAma ne yapabilirim hormonlarim bitmiş galiba
Soran+1 yılAşık olamıyorum çünkü
Soran+1 yılVar evet yaşadıklarım normal şeyler değil ki
+1 yılNormal böyle bir dünya için
00 Yorumla
+1 yılAğlamayın kardeşim ağlamayın
00 Yorumla
+1 yılArtik mantıklı düşünüyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Çok aşık olmuşsun demekki miadı dolmuş:)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Nasip kısmet işi bunlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hislerinizi yok etmişler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonya ya yakın mısın arkadaş olalım belki seni ben değiştiririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık şarkısı önereyim mi sana
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. normal
10 Yorumla
+1 yılHeves kalmamış
10 Yorumla
+1 yılNormal
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnce bi ver, belki seven çıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşının büyümesiyle seçici olman çok normal
00 Yorumla
+1 yılGüzel misin
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ben de yakışıklı olduğumu düşünüyorum ne dersin bi şans versene
Soran+1 yılSevebileceğim sanmıyorum aşırı takıntılıyım
- +1 yıl
Neden takıntılarin neler
Soran+1 yılBegenemiyorum sevemiyorum ama sevdim diyelim bırakamam aldatsa bile
Soran+1 yılO kişiyi takıntı yapıyorum seversem
- +1 yıl
Bu iyi bir şey bence neden kötü olsun ki
Soran+1 yılNeden mi kötü olsun bu sefer rahatsız ediyorum kalbim kırılıyor unutana kadar neler çekiyorum yeni bir travma
- +1 yıl
Anladim
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Ask bos is
014 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sevgilisiyle mutlu
Soran+1 yılKalp kirikligim nasıl onarılması peki
Soran+1 yılNe yapayım yani
Soran+1 yılBen aşırı seciciyim twkıntıliyım begenecegimi sanmıyorum
Soran+1 yılBen aşık olursam o kişi başına bela alır
Soran+1 yılBırakamıyorum çünkü acı çekiyorum bu sefer
Soran+1 yılManyak şekilde seviyorum
Soran+1 yıl24 oldum sevgilim olmadı
+1 yılNormall...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tanımak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana koca şart.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyecem ben
+1 yılAynı ben
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçince biter
051 Yorumla
Soran+1 yılKalp kırıklığım nasıl onarılacak peki
Cevap sahibi+1 yılSevmek kalp kırıklığına iyi geliyor
Soran+1 yılNasıl sevecem ki sevgi horminlarim bitmiş
Cevap sahibi+1 yılHormon biten bir şey değil. Vücut zamanı geldiğinde salgılar
Soran+1 yılAşırı sececiciyim erkekler iğrenç geliyor
Cevap sahibi+1 yılHangi açıdan iğrenç buluyorsun erkekleri
Soran+1 yılSevemiyorum kişilikleri de tipleri de her şeyleri iğrenç geliyor
Cevap sahibi+1 yılGeçmişte hangi tipte ya da kişilikte insanlardan hoşlanıyordun
Soran+1 yılUzun zayıf tip olarak kumral sarışın sakalsız kişilik olarak güleç sempatik duran tiplerden hoşlanıyordum
Cevap sahibi+1 yılKaslı dememiş olman şaşırttı beni. Genelde kadınlar kaslı seviyor da.
Soran+1 yılBilmiyorum ben kas sevemiyorum bir erkekte iri duruş filan ilgimi çekmiyor zayıf durunca daha çok hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılSenin boy ve kilo kriterin nedir
Soran+1 yıl1.80 üstü olsun ince dursun oğlan tipli seviyorum
Soran+1 yılSakalsız filan
Cevap sahibi+1 yılSenin boyun kaç
Soran+1 yıl1.65 tam
Cevap sahibi+1 yılPeki hangi konularda takıntılısın
Soran+1 yılHerkes iğrenç geliyor gözüme beğenmiyorum sevemiyorum ama aşık olduğumda da aşırı takıntı yapıyorum bırakmayacak kadar takıntı yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılBu takıntı değil ki. Kim aşık olduğu kişiyi bırakmak ister ki. Hak veriyorum sana. Erkekler de bırakmak istemez normalde.
Soran+1 yılNe bileyim birini sevdim 5 yıldır tanıyorum bilmem normal insanlar konuşur bırakırmış ben bırakamazmışım korkuyormuş benden sevgili bile olamadık
Cevap sahibi+1 yılNormal insan konuşur bırakır demesi bile normal olmadığını gösteriyor. Konuşup bırakmaz normal bir insan. Senin sevdiğin kişi tipmiş
Soran+1 yılAyy kimseyi sevmiyorum iğreniyorum tüm erkeklerden
Soran+1 yılBoş bir zaten tek hayat amacı kızlarla konuşup bırakmak
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum. Ama sevmeyi de istiyorsun. Bu güzel bir şey bence.
Soran+1 yılİstiyorum sevmeyi ama sevemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBiraz sevme ihtimalin olan kişilere şans tanıyabilirsin bence.
Soran+1 yılEtrafta yok ki
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun ki? Küçük bir yer mi
Soran+1 yılAslında buyuksehir ama yok çevremde biri olsa bile yanaşmıyor ya da benim yanaşacağım kadar aşık olduğum biri yok
Cevap sahibi+1 yılBelki güzel olduğun için zayıf erkekler kaslı kişilerden hoşlanacağını düşünüyor bu sebeple sana yaklaşmıyorlardır
Soran+1 yılKaslı erkeklerden hoşlanmıyorum uzun zayıf seviyorum aşırı güzel değilim ama güzelim yani
Cevap sahibi+1 yılAşırı güzel olman gerekmiyor. Sadece zayıflık bir dezavantaj gibi görülebiliyor bazen.
Soran+1 yılYok tam tersi zayıf seviyorum boyu uzun olacak ama 1.80 üstü gayet yeterli benim için
Cevap sahibi+1 yılBaşka hangi özellikler bekliyorsun. Sadece bunlar yeterli değil bir kişiyi sevmek için
Soran+1 yılTabiki yeterli değil ön koşul bunlar bilmiyorum kanımın ısınması gerekiyor sempatik bulmam gerekiyor yüzümü gülumsetmesi gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılHerkes bunu başaramıyor tabi. Ama başarma ihtimali olanlar da var. Mesela ne olursa yüzün güler
Soran+1 yılBilmem beni sevmesi ilgilenmesi bazen görmek bile yetiyor onu her açıdan beğenmem sevmem gerekiyor
Soran+1 yılBöyle beni başka dünyaya götürmeli
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Başka dünya dediğin şey senin için en önemli kriter belki de.
Cevap sahibi+1 yılHerkesin yapamayacağı güzel bir şey bu başka dünya olayı
Soran+1 yılEvet hayal alemine götürmeli
Soran+1 yılBundan dolayı sevemiyorum belki de
Cevap sahibi+1 yılNe hayal ediyorsun, nereye götürmesini isterdin?
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğeniyorum şimdi. Yazar mısın
Soran+1 yılHayal alemine huzura
Cevap sahibi+1 yılYazmak istemedin galiba. Önemli değil. Seninle ilgilenmesini istediğin kişi ile aranda çok güzel bir iletişim olacağını düşünüyorum.
Soran+1 yılKimi diyorsun anlamadım ben birini begenemem ya
Cevap sahibi+1 yılMesaj atar mısın demiştim. Beğen demiyorum. Sevebilme ihtimalin var ama.
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılİnancını kaybettiğin için böyle düşünüyorsun. Elbette senin tercihin.
Cevap sahibi+1 yılFizik konusunda nasılsın
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
+1 yılCirkinmisin
00 Yorumla
+1 yılAyni
00 YorumlaHemen yaparız
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri