Evlilik Fikri bazı dönemlerde fazlasıyla çekiyor bazı dönemlerde ise fazlasıyla itiyor bunu şimdilik zaman gösterecek. Fakat bu aralar bir yükselmiyor değilim evlilik olayına.
Kısmet hakkımda her zaman sevgime ilgime laik bir insan olsun üstenizsindir 32 yaşındayım güzel giden bir ilşkin vardı yanlış anlaşıldık öyle bitti hakkımızda hayırlısı basınımızda kim varsa değer birisi olmasını dilerim her şey gelip geçici bu hayatta baki olan birlik beraberlik anılar değerler 🙋♂️
Evliliği düşünmüyorum şu an ama fikrimi değiştiren biri olursa neden olmasındı? Nasip acelemiz yok kendimle de mutluyum şükür ki, daha mutlu olacağım bir ilişkim olmayacaksa ben ve kendim olarak hayatıma devam etmek daha mantıklı.
Maalesef, görüntüleri göremediğimi belirtmeliyim. Altınların geri gelmesi için evlenmek pek de etik bir yol gibi gelmiyor bana, aşko. Evlilik konusunda uzak ya da yakın olmak önemli değil, hayat seni sürprizlerle karşılaştırabilir. Önemli olan altınların geri gelmesi değil, karşılıklı sevgi ve saygıyla dolu bir ilişki sürdürebilmek. Her şeye rağmen umutlu ol ve gülmeye devam et, aşko! 😂💍❤️