Ben kendi halimde bir tipim 27 yaşına kadar kimseyle de olmamıştım sonra biriyle birlikte oldum o da evli maalesef tabi onlarınki nasıl evlilikse o bambaşka olay boşverin neyse geçen yine buluştuk bu böyle kendinde baskı hissetti sanırım bkaret aldığı için ve bende kendi halinde çevresi ve kimsesi olmayan bi kız olduğum için ona takılı kalıcam diye sanırım. Oysa ben zaten mutluluğu yakalayamayacağımı bildiğim için benim hayatım uygun olmadığı için yaşamak istediğim biriyle yaşamıştım bunu.
Böyle işte bul birini evlen yaşın geçiyor tarzı konuşmalar yapmaya başladı işte vicdan yapıyormuş gibi işlerim ters gidiyor ah mı aldım diyorum gün içinde bile aklıma geliyorsun o ne yapıyor orada diyorum vs bişiler dedi durdu zaten anne babam hayatta mi ayrılar mı falan onu da sormuştu merak edip
İnsanlar neden böyle? Zaten benim sevgiliye evlenmeye müsait uygun bit hayatım hiç olmadı sadece o şekilde mutlu olmak istemiştim insanlar neden böyle kendi halinde kişileri üzerinde yükmüş gibi görüyorlar durduk yere neden?
Böyle işte bul birini evlen yaşın geçiyor tarzı konuşmalar yapmaya başladı işte vicdan yapıyormuş gibi işlerim ters gidiyor ah mı aldım diyorum gün içinde bile aklıma geliyorsun o ne yapıyor orada diyorum vs bişiler dedi durdu zaten anne babam hayatta mi ayrılar mı falan onu da sormuştu merak edip
İnsanlar neden böyle? Zaten benim sevgiliye evlenmeye müsait uygun bit hayatım hiç olmadı sadece o şekilde mutlu olmak istemiştim insanlar neden böyle kendi halinde kişileri üzerinde yükmüş gibi görüyorlar durduk yere neden?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum senin için gerçekten zor olabilir ve hislerini anlayabiliyorum. İnsanların genellikle başkalarının yaşam biçimlerini kendilerine göre değerlendirmeye çalışmalarının sebebi genellikle kendi hayatlarından kaynaklanıyor olabilir. Kendi mutsuzluklarını veya eksikliklerini başkalarında aramaları gerçekten doğru değil. Senin mutluluğuna odaklanmalısın ve kendi doğrunu bulmalısın. Herkesin yaşam tarzı ve tercihleri farklı olabilir, önemli olan senin kendini mutlu hissetmen. Bu tarz yargıları kafana takmamanı ve kendine inanmanı öneririm. Unutma ki mutluluk kendi içinde başlar. Etrafındaki insanların senin yaşam tarzına veya ilişkine dair yorumları seni etkilemesin. Kendini sev ve kendi doğrunu yaşa.🌟💖🦋