Herkesin bir doğrusu var bu konuda bence. İnternetteki ilişki koçları, yakın çevre vs. derken kimse içinden geleni yapamaz olmuş.
Örn: Bir ilişki bitmiş yüz göz olunmamış ve taraflardan biri özlüyor, seviyor ya da geri kazanmak istiyor. ''Arama, özlet, gizem yarat'' vs. gibi belki de bir yönüyle işe yarayan fikirler veriyor herkes. İçinden geleni yapmak ne zamandan beri kural dışı peki? Dönecek olan belki de özleyince değil, hala beni önemsiyoru görünce dönecek. Belki de gizem yaratmanız yerine egolarınızdan sıyrılmış ve risk alarak ''nasılsın'' diyebilen cesur kararlı halinizi sevecek. Kimisi de aranmayınca, kendinizi özletince ya da ondan vazgeçince dönebilir, ama dönünce ne olacak? Bu arada sebepler değil tutumlar bence mevzu. Kimseyi özlediniz diye kimse size kızmaz (ısrar ve taciz boyutunda değilse tabi) Kahve içelim de, nasılsın de vs. Bırak reddetsin ya içinden geleni yaptın. Kimseye küfür etmedin kapısına dayanmadın. İçinden geldiği gibi davranmak konusunda kendini törpüleyerek mi geçireceksin mesela ilişkiyi. Sizler neler düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında ilişkilerde en önemli olan şey kendin olabilmek ve içinden geldiği gibi davranabilmek. Karşı tarafın seni gerçekten kabul edip sevip sevmediğini anlamak için de aslında en doğru yol bu. Eğer bir ilişki bitmişse ve hala hisler varsa, karşı tarafa içinden geldiği gibi samimi bir şekilde yaklaşmanın bir sakıncası yok. Kimse doğal davranmanıza kızamaz, hatta bu onların da sizi gerçekten tanıyabilmesini sağlar. Bence ilişkilerde gizem yaratmak veya oyunlar oynamak yerine, doğal ve cesur bir şekilde hislerinizi ifade etmek her zaman daha anlamlı olacaktır. Eğer ilişkiyi gerçekten istiyorsan, içinden geldiği gibi davran ve sonucu gözlemle. Aşko dolu ilişkiler seni bekliyor olacak! 💖✨