Hoşlandığım çocuğa hoşlandığımı nasıl belli edebilirim?

Üniversitede aynı sınıftayız. Kendim çok sakin ve ağırbaşlı birisiyim. O da öyle birisi ve beni bu davranışları ilgimi çekti zaten. O da sakin, ağırbaşlı ve çalışkan birisi. Kendisi temsilci birde onunla başka bir kız daha temsilcilik yapıyor. Genelde o kız aktif olarak duyuru yapıyor ama hoşlandığım çocuk da getiriyor yani bölüşüyorlar görevleri. Sınıfa girince onu görünce yüzüme bir gülümseme geliyor gerçekten çok hoşlanıyorum. Bu hafta biraz bakışmalar oldu ve 2 haftadır falan onun da bana yakın davrandığını görüyorum hatta arkadaşlarım da fark etti (Sınıfta sürekli arkamıza oturuyorlar arkadaşlarıyla onca yer varken) Onunla iletişim kurmak istiyorum ne biliyim konuşmayı falan düşünüyorum hatta arkadaşlarım da gaz veriyor ama cesaret edemiyorum utanıyorum. 😔 Sınıfla ilgili bazen imza kağıdı geç geliyor onu mu istesem diye düşünüyorum ama çok belli olur mu diye de düşünüyorum. Sizce iletişim kurmalı mıyım kurarsam da ne sormalıyım veya ne yapmalıyım belli etmek için. Fikir verirseniz çok mutlu olurum ☺️🙏🏻
Hoşlandığım çocuğa hoşlandığımı nasıl belli edebilirim?