benim bankaya borclarimin oldugunu herkes biliyor. patron eglenceye goturdu bizi telefonunu bana satmak istedi hic orali olmadim. agLadi sizladi arkadasa bende bi miktar para verdim oylesine. geri odemeyin borc degil dedim. sonra 1 hafta sonra maasim yatti. maasimin hepsi borclara gitti. acmis telefon tamamlayacagi para vardi. maasin yattiysa gerisini gonderirmisin borc dedi. birc ceektim gonderdim ama zor durumda kaliyorum. yorum yaparmsiiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
yorum
Güncellemeler
+1 yıl
yorum?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benim beynim yandı hem maaş yatırıp hem borç istemek neyin kafası nası bi patron bu :D
bende anlamadim
patronun doğum gününü biliyon mu
evet niye
burcu ne merak ettim
Merhabalar
Patron niye borç istesin
parasi yokmus hastaneye yaticakmis
Yalan inanmz verme
verdim gitti ama
Ne kadar geçmiş olsun
Ya bu adamın derdi seninle cinsellik değişik işler
adam değil kadin
Kadında olsa senden niye para istesin patron diyorsun eleman değil onun derdi farklı bak başına iş alma sen kaç yaşındasın
derdi ne ki?
her şey olabilir
hergun parti eglencelere gidiyo abisi var para kazaniyo. niye benden istiyo ki
Yaş kaç senin bana yaz şu an 10 dk işim var yaz bana
30 otuz
hersey olabilir diyosun ya. ne gibi mesela?
tamam sen yaz bana ya da ekle şu an eczanedeyim
Orada mısın
yazamiyorum xp 1 im daha
burdayim. burada yaz rica
Gurban olam bu akıl nereeye gitti bana bı de
iste atarsa diye korktum ikincisini verirken
ben birazda hayir diyemiyorum
Çok yanlış yapiyon cok
elinde degil.
elimde değil
Başka bı iş bak işçiden para alinirda böyle de olmazki elinde yokken borca girmisin
evet. canim sikılyir ben 30 yasindayim bi de demedi mi 48 yasindaki abine alicam seni. en cok da bunun icinkurtulucam. bi is iatedim ondan yakama yapismis birakmiyor
Özele gelsene mumkunse
X1 olduğu için mesaj atilmiyo sanırım 😅
Verme işin sonu hiç iyi olmaz
ikk verdigimde Allah rizasi icin verdim. geri odeme dedim. arksi gelmedi yine istwdi. bNkadan borc cwkip verdim patron diye. yoksa iaten falan atar diye korktum ikinciaini verirken
Ya zaten adam bu gidişle yarın oburgun batacak sen işten atar diye korkuosun
adam degil kadin
Ya ne olursa olsun o iş bitmiş elemana maaşa yatırıp borç olarak alan fazla dayanmaz bu piyasada
fazla bisey degildi ama benim icin fazla. ben ölü gibi para oazaniyorum zor calisiyorum zaten. helal olacagini sanmiyorun onda kalirsada
Verme artık bundan sonra borçlarına gidiyor de
Böyle şeylere Girme sende batarsin
ya laf ediyor. ne borcu diyo. ben aylardir borclarimkin faizini odemekten borclarimi kapayamadim biri dalga gecer gibi didik didik sorunca bogazlayasim geliyor bogazlamiyorum tabi
O yüzden sen jendine yeni bir iş bak burdan kurtulmaya bak
Nerde İstanbul'da misin
izmirdeyim
bugun gittim yeni is buldum gizliden. kadin yakami birakmiyir. acmis telefon carsamba aksami iftara gidicez. dedim planim var. dedi is cikisi zaten boş ver gel dedi. yine sinirlerim bozuldu. zerre kurusum yok. bana birclarini boyle odeyecegibi saniyo. Allah bilir yine bei borca sokacak. mecburen evet dedim yine. ya qrdi arkasi kesilmiyor tavsiye olarak bana yardim et Allah rizasi icin. ben yariniaten cikicam ama carsamabaya zorla soz verdim napicam?
guya is yemegiymis. bi yere goturuyo bana bindiriyo. yok taksi parasiymis birsuru sey. ben ailemden baska kimseye para harcayamam param yok zaten
ne patronu o
boş ver
Ne iş yapıyorsunuz?
ozel sektor
Neden veriyorsun ki, geri vereceğini sanmıyorum
vermesin bende baska is bakiyorum. benim gitmem onu mahveder cunku
Sektör ne üzerine
boş ver
Saf mısın sen 😀
maalesef evet
Geçmiş olsun
baska is bakiyorum. indan kurtulayim diye. cunku yine ister
Evet çünkü yumuşak davranıyorsun yüz bulup yine ister
aşiri yumusagim
Hayır demeyi öğren
nasil ogrenicem
Bahane bul benimde borcum var vs
soyledim anlamadi. duymamis gibi yapti
Bidaha söyle 😀
sen ne yapiyorsun parayi diye daga gecer gibi azarlar gibi konustu
Oo bide hadsiz 😀 sanane brn sana soruyor muyum parayı ne yaptığını desene 😀
desem aileme gobderiyorum. diycek ailene gonderme. gerseye karisiyo. yasli abisiyle evlenmem icin baski yapiyo. ustelik alkol almam icin baski yapti bi ara. yalvardim sonra kurtardim kendimi. ben boyle seylere gelemem cok doluyum
Ya sen gerçekten safsın sen bağırıp çağırıp haddini bildirip ayrıl böyle insanlar bundan anlar