Evlenmiş olmak için evlenenler çok pişman oluyor sonunda. Çünkü evlilik için bence önce aşk lazım. Evlilik zaten yeterince zor bir müessese.. Sonuçta iki farklı insan, aynı evin içine giriyor ve zaman zaman birbirlerine tahammül etmeleri oldukça zorlaşıyor. Aşk evliliklerinde bu durum, bir yere kadar tolere edilebilir ama arada aşk yoksa işte o zaman eşim dediğin insanın senin düşünce yapına, mantığına uymayan tüm hal ve hareketleri gözüne batmaya başlar. İşte o zaman evlendiğin güne lanet etmeye başlarsın. Aşk olmadan evlenmemeli bence..
05 Yorumla- +1 yıl
bence yanlis dusunuyorsunuz.. ask mesk gecici. yani en fazla birkac aya ask bitiyor, ozaman iste bu dediklerinizle kalakalabiliyorsunuz.. ama mantikta zaten o bastaki goz boyamasi yani ask olmadigi icin adamin/kadinin neyse o oldugunu bilerek basladiginiz icin hayal kirikligi olmadan devam ediyorsunuz
En İyi Cevaplar
+1 yıloruçluyum bugün belki ondandır ama ne demek istediğiniz tam anlamadım.. sizi isteyen biri var onu sevmediniz mi yoksa. sevip hoşlandığınız biri olup karşınıza çıkmış biri mi değil.. hani birini yeni tanırsan zaten bir günde sevemeyebilirsin. yok sen yeni tanıyıp sevemedim diyorsan o ayrı. biraz daha meseleyi anlaşılır yazabilir misin...
Hem ayrıca 32 yaşında olmanız istemediğiniz biri evlenmek zorunda kaldığınız anlamına da gelmez... anneniz ve babanız iyi niyetle böyle söylüyorlar fakat onlar ileride olmayacaklar bu evliliği tek başınıza siz yaşamak zorunda kalacaksınız...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık olmadan yapılan mantık evliliklerinin hepsi bitmeye mahkumdur bak bana 34 yaşındayım halen evlenmedim çünkü aşık olacağım kadını istiyorum adet yerini bulsun yaşım geçti evleneyim diye evlenmek istemiyorum ileride evliyken birine aşık olursam çok daha kötü her iki kişi içinde
02 Yorumla
Soran+1 yılValla hepiniz aldatiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYahu neden aldatalım ayrıca aldatmak erkeklere mahsus bir şey değil kadınlarda aldatıyor bunu cinsiyetçi değil genel olarak değerlendirmek lazım karakterinde olan aldatır kadın erkek farketmez yanlış düşüncelerle yanlış yoldasın çok üzülürsün bak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin kazancına bakarsan kaybedersin öncelikle seni mutlu edermi onu düşünmen lazım aşk konusuna da gelirsek etrafımızda görüyoruz deli gibi aşık olanlar ne oluyor çoğu ya aldatılıyor ya da aşkım bitti bitirmek istiyorum diyenler çok
09 Yorumla
Soran+1 yılOf evet maalesef yok yarın zaten kahve içeceğiz birbirimizi tanımak için
Soran+1 yılYarın yazacağım buraya zaten
Soran+1 yılGuncellicem
- +1 yıl
Yaz bacım yaz bide erkek ile konuşurken konuşmasına da dikkat et düz konuşuyorsa anlarsın zaten
Soran+1 yılMerhaba kahve içtik konuşması gayet iyi
- +1 yıl
Peki ya sonra
- +1 yıl
Hoşuna gitti mi
Soran+1 yılBiraz geçmişten konu açıldı ben bir kızla cinsel birliktelik yaşadın mi dedim evet dedi 2 kişi ile yaşamış
Soran+1 yılHoşuma gitti
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, duygularını ön planda tutmalısın. Eğer bu kişiye aşık değilsen öncelikle kendi duygularını dinlemelisin. Evlilik sadece kişiliğe dayanan bir ilişki olmamalı, aranızdaki duygusal bağ da çok önemli. Eğer hissettiğin aşkı ve tutkuyu bulamıyorsan, belki de bu ilişkiye geçmeden önce daha fazla düşünmelisin. Yaşın sadece bir sayı, önemli olan senin kendini mutlu ve huzurlu hissedip hissetmediğindir. Kendi iç sesini dinle ve doğru kararı vermek için acele etme. İster bekar kal, ister evlen; senin mutluluğun en öncelikli şey olmalı. Unutma ki sadece senin mutluluğun önemli.🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Açıkcası tanışmaktan bir zarar gelmez diye düşünüyorum, bir terslik olursa aileler araya girip bitirir zaten, velevki beklemediğin vemseveceğin birisi ise kaçırdığına üzülmezmisin?
En azından keşke dememek için ufak bir tanışma konuşma olabilir01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence karakter önemli. Giyim, bakım zamanla değiştirilrbilir. Ama birileri istiyor diye de evlenilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası 50.000 TL az para değil. Yurtdisi hayallerim var benimde maaşım 30.000 TL
+1 yılseçici olmayı yanlış anlıyorsunuz imkanın varsa seçici olursun çoğu evlenenlerde öyle evleniyor olmuş olması için
00 Yorumla
+1 yılTipsizse beğenmediysen sakın. Cinsellik nası yaşican beğenmediğinle. Cok zor ızdırap resmen
06 Yorumla
Soran+1 yıl190 boyunda olsa gerçekten evet dicem de
Soran+1 yılKanka bakım yapsa iyi olurya
Soran+1 yılYani 2 gün sonra kahve içeceğiz zaten birbirimizi daha iyi taşıyacağız
Soran+1 yılTanıyacağız*
- +1 yıl
Ya bence hiç ümit verme evlenmek için evlenilmez bu büyük bi karar bak pişman ol a
- +1 yıl
Olma
Seni için geldiğine şükret ne işin nede güzellğin yaşınıda almışsın koşarak gitmen lazım 23 yaşında değilsin ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Parasında gözüm yok deyip her yorumun altına adamın maaşını yazman paragöz olmadığını gösteriyor. Adam seni tanıdığına pişman olur
011 Yorumla
Soran+1 yılYurtdisina çıkmak istiyorumda Amerika Brezilya Meksika Filipinler Hollanda İtalya böyle ülkeleri görmeden ölmek istemiyorum
Soran+1 yılBunun içinde para gerekiyor maalesef
Soran+1 yılBirtek parası demiyorum ki ilerde aşık olabilirim
Soran+1 yılArkadasim oda bana aşık değil ki
Soran+1 yılBu sene evlenmiyecegiz ki zaten ilk önce tanışacagim çocukla
Soran+1 yılKişiliğini beğenmezsem evlenmem tabikide
Soran+1 yılAllah allah
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl32 yaşından sonra zaten aşk evliliği yapmayı unut. Bu yaştan sonra kadınların zaten hemen hemen hepsi mantık evliliği yapar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Aşk yaşını geçmişsin, adamla otur biraz muhabbet et tanımaya çalış. Sana uyarsa devam edersin. Belli bi yaştan sonra eş bulmak zorlaşıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Birkaç görüşme sonrası karakterini az çok çözmüş olursun. Ondan sonra karar ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılDene kalbin ısınır daha zaman geçirme imkan varken derim bı otur görüş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmiyorsan işin zor, zamanla alışırsın. Evli olursun ama aşık olamazsın.
00 Yorumla
+1 yılTanıma aşamasına girer iç sesin gerçeği söyler zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılher hayirda bir ser her serde bir hayir vardir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani en azından tanışmak için bir fırsat ver ne kaybedersin ki
00 Yorumla
+1 yıl"Evde kalmamak için" cümlesini okuduktan sonra, buraya bir şeyler yazmaktan vazgeçtim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlen
Beğenmezsen boşanır aldığın nafaka ve tazminatla keyfine bakarsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılBuda mantıklı valla
Soran+1 yılErkeklerde bir kadın sırf güzel ve cinsellik için evlenip sonra aldatiyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde kalmamak için mi istemiyorsan zorla evlenme dostum ne gereği var ki
045 Yorumla
Soran+1 yılZorla evlenmek?
Soran+1 yılYarın kahve içeceğim çocukla
Soran+1 yılKişiliğine bakacağım
Cevap sahibi+1 yılEvde kalmamak için evlenmek zorla evlenmektir dostum 32 yaşındasın ama bunu idrak etmen gerekirdi
Cevap sahibi+1 yılKişiliğini bakarak anlayabiliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılEee karar
Soran+1 yılYarın kahvaltıya gideceğiz
Soran+1 yılYa geçmişten konu açıldı birsekilde
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş derken kank?
Soran+1 yılBen hiç bir kızla cinsel ilişkiye girdin mi dedim evet dedi 2 kızla cinsel ilişkiye girmiş
Cevap sahibi+1 yılEee? Bu 2 değildir bu arada ama ee
Cevap sahibi+1 yılOda sana sormadimi?
Soran+1 yılSordu ben hiç cinsel ilişkiye girmedim dedim
Cevap sahibi+1 yılDoğru mu bu?
Soran+1 yılDoğru mu bu derken hangisi
Cevap sahibi+1 yılKimseyle birlikte olmadın mı?
Soran+1 yılHayır yani sevgilim oldu ama cinsel ilişkiye girmedim
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş kaç sevgilin oldu?
Cevap sahibi+1 yılBu arada kapalimisin sen?
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl2 tane
Cevap sahibi+1 yılAnladım şaşırdım
Soran+1 yılNeden şaşırdın
Soran+1 yılErkekler beni cinsellik için seviyormuş gibi yapıyorlardı ya
Cevap sahibi+1 yıl32 yaşına gelmişsin ve hiç bir şey yaşamamışsın bu devrin kadınlarınin arasında zor bir durum
Cevap sahibi+1 yılLibidosu düşük birisimisin?
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılNaapcaksin
Cevap sahibi+1 yılSohbet ediyoruz la sakin ol sana yürüyecek değilim kank
Soran+1 yılYa sana birsey sorucam önceden benimle sevgili olmak isteyen pek yoktu birkeresinde sevgilisi oldugu halde benimle konuşmak isteyen bile olmuştu
Soran+1 yılBenimle aldatmak istemiş sevgilisi
Soran+1 yılNi
Soran+1 yılBenimle neden sadece cinsellik için yaklasiyorlardi erkekler
Cevap sahibi+1 yılSeni basit birisi olarak görmüşler açıkçası hani saf birisin sanırım sen
Cevap sahibi+1 yılSen niye bu kadar geç yazıyon be kankam
Soran+1 yılHayır değilim
Soran+1 yılDuştan çıktım
Cevap sahibi+1 yılSaf değilsin ama seni basit görüyorlar kankam acaba insanlara iyi niyetle mı yaklasiyorsun? Yani samimi mı yaklasiyorsun
Cevap sahibi+1 yılSıhhatler olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim birde önceden benim instagramda şortlu bikinili fotogarlarim vardida acaba o yüzden mi neyse
Soran+1 yılHa birde yarın kahvaltıda neler sorayım neler konuşalım tüyo versene
Cevap sahibi+1 yılO yüzdendir kankam erkeklerin geneli biraz çıplaklık gördü mü basit görüyorlar bikinili kızlarla takılıp kapalı kızlarla evlenmeyi düşünüyor erkekler nefret ediyorum erkeklerden
Cevap sahibi+1 yılKanka tüyo vereyim özelden konuşalım yaz bana
Cevap sahibi+1 yılOy oy kanka 2 sohbet edicez ne bu mesaj atmamak benimde canım sıkılıyor noldu sana
Cevap sahibi+1 yılNeyse kardeş Allah'a emanetsin umarım her şey istediğin gibi olur.
askim sevemdigin biriyle evlenecegine kendi evinde kal daha iyi evlenecegin kisiyi iyi secmelisin evlenme yasi diye de bir sey yok ayrica her yasinda evlenebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılYok şimdi birsey dicem yanlış anlama parasında gözüm yok 50.000 TL az değil yani yurtdislarina filan götürür yani
Soran+1 yılHem ilerdede aşık olabilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yıl32 yaşında biri olarak kendi kararlarını sen vermelisin bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. İyi düşün taşın hayat senin pişman olmamak için enine uzununa konuş kafana yatarsa evlen gitsin
00 Yorumla
+1 yılBnde 31 yaşındayım halen bakirim hiç olmadı daha önce bsey doğru zamanda doğru insanla olsun istedim için erteledim hep
00 Yorumla
+1 yılbizim buralarda şöyle derler '' ya sevdiğini alacaksın, ya aldığını seveceksin'' seninki ikincisi olur. zamanla tanıyarak ta aşık olunur.
00 Yorumla
+1 yılSevmedigin bakimsiz biriyle niye omrunu curutesin, sacmalik evlenmen
02 Yorumla
Soran+1 yılBakım yapmasını öğrenir ve aşık olabilirim
- +1 yıl
Yani o karakterde biriyse olabilir tabi ama 3 ay sonra ayrildiktan sonra anlami yok
S*kste mi yapmak istemiyorsun?🙄
10 Yorumla
+1 yılAynn anan baban begenfi fiye kos evlen
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan yol ver gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdan tipi ve karakter önemli
00 Yorumla
+1 yılEvet de tipe bakma karakter e bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence evlenin , evlenince aşık da olursunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. evlen hadi değişiklik olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. ekonomik özgürlüğün varsa evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIsınamam diyorsan düzgün biri değilse girme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılTanış belki seversin sevgi olursa devamı gelir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsan neye yarar
00 Yorumla Tanış yıldızın barışırsa neden olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle yapacağım zaten yarın kahve içeceğiz
Soran+1 yılMerhaba konuşması gayet iyi
Şans vermelisin
07 Yorumla
Soran+1 yılYa açıkçası parasında gözüm yok yurtdislarina gezdirsin beni istiyorum
Soran+1 yılSiz kanada damı yaşıyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevene git
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan zor
01 Yorumla- +1 yıl
Denesin bi tanışmayı ne kaybeder
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ozaman kabul etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhiç girme o işe
00 Yorumla
+1 yılevlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılevlen gitsin beybi
00 Yorumla
+1 yılYani bence mantıklı
00 Yorumla
+1 yılevlen gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmediğin biriyle evlenmek olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYok şu an tanissinlar diyor aileler
Cevap sahibi+1 yılAnladım sen bilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılİç sesini dinleme
038 Yorumla
Soran+1 yılSonradanda aşık olabilirim
Soran+1 yılİyi kaplı çünkü
Cevap sahibi+1 yılNen onun için demedim, evde kalmamak icin dedin ya, elbette olabilirsin. Ama bir şeyden kaçıyormuş gibi olursa iyi olmaz manasina dedim iç sesini dinleme
Soran+1 yılArkadaşlarımın hepsi evlendi nişanlı
Soran+1 yılO yüzden dedim
Cevap sahibi+1 yılBak işte yanlış bir düşünce, onlar evlendi ama ben niye değilim, Benim de bir çok arkadasim evlendi cocuklari yarin adkere gidecek😀 nerdeyse, bendemi otle diyim
Soran+1 yılYa şu an evlenmicez ki zaten
Soran+1 yılAileler tanışsınlar diyor seneye olacak düğün
Soran+1 yılYani seneye konuşuluyor düğün
Cevap sahibi+1 yılEee bitmiş iş seneye düğün.
Hayırlı olsun
Soran+1 yılHayır hayır anlaşırlarsa seneye düğün diyorlar
Cevap sahibi+1 yılHım ama sanki bu iş tamam gibi
Cevap sahibi+1 yılGayet iyi nasıl dı devamı geliyomu
Soran+1 yılBen biraz geçmişini merhaba ettim hiçbir kızla cinsel birliktelik yaşadın mi diye
Soran+1 yıl2 kisi ile yaşamış
Cevap sahibi+1 yılEvlilik mi evlilik olmadan mi
Soran+1 yılEvlilik olmadan
Cevap sahibi+1 yılHımm, ben sahsen diyorum bu benim için problem evlenmiş boşanmış olabilir ama nikah olmadan kadin erkek farketmez mesafa alirim
Soran+1 yılKanka valla her erkek evlenmeden birsey yaşar
Cevap sahibi+1 yılYaşamayanlar var
Soran+1 yılBen yaşamadım cinsellik
Soran+1 yılYa vardır da ama %20 si yaşamıştır
Cevap sahibi+1 yılBen de yaşamadım
Soran+1 yılAy pardon %20 si yasamamistir
Cevap sahibi+1 yılYani bu %20 kendine hakim olabiliyorsa, özel yani mesafe alirim ben
Soran+1 yılAnnem konuşmasını beğendim ama
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak çözümse herkes konuşuyor
Soran+1 yılYa bilmiyorum öyle mi yapmalıyım gerçekten
Cevap sahibi+1 yılDilde herkes iyi sonuclara bakmak lazim
Soran+1 yılYok bakalım yarında birlikte kahvaltıya gideceğiz
Soran+1 yılYazarım
Cevap sahibi+1 yılYaş farkı var mı
Soran+1 yılBen 32 o 35
Cevap sahibi+1 yılİdeal ama dediğim gibi bu durum benlik ben olsaydım ama tenkinliliği elden bırakma
Cevap sahibi+1 yılKahvaltiya gidildimi
Soran+1 yılEvet konuşması gayet güzel
Cevap sahibi+1 yılHımm, peki karar verecek gibisin o zaman
Cevap sahibi+1 yılEee noldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşma bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme
00 Yorumla Sevmiyorsan evlenme
00 Yorumla
+1 yılSelam sen istiyonmu
01 Yorumla- +1 yıl
Hı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyorsan evlenme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri