Aşk İlişkileri Genede yazar misiniz o size gunlerce yazmamissa? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sevgilinizle tartıştınız haklisiniz adim atar misiniz? Güncellemeler+1 yıl Napardiniz 5 gundur yazmadi aramadi ben mi atmaliydim? Genede yazar misiniz o size gunlerce yazmamissa? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. 1-2-3-5-10 hakli olsamda karsimdaki anlayissiz ise ben yine de o uzulmesin diye yazarim. Ama bu rutin haline donuyorsa ve bu durum aleyhime kullaniliyorsa buna kanaat getirdigimde onsuzluktan ölsemde yazmam. 0 0 Yorumla
benbilmemsenbil Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Haksız olsam da atmam da haklıysam hiç atmam o atsa bile cevap vermem 0 5 Yorumla Soran +1 yıl bu nasil kafa yapisi iliski nasil yuricek? Yorumla benbilmemsenbil +1 yıl Öyle yapan kazanıyor 😂 düğünüm var kız Yorumla benbilmemsenbil +1 yıl Erkeklere köpek çekmen lazım başka türlü aşık olmuyor Yorumla Soran +1 yıl haklisin belkide Yorumla Soran +1 yıl cok iyi davrandim ilgi verdim de noldu Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. konuya ve kimin haksız olduğuna bağlı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ben hakliydim ve bana yazmadi gunlerce Yorumla Flavendirel +1 yıl Çabası yoksa bitmiştir Yorumla Soran +1 yıl dimi gec yazdigi icin ona nerdesin gene felan yazdım buna sinirlendi ya cok savma değil mi Yorumla Flavendirel +1 yıl Belli ki çok da umrunda değilsin. Hata kimdeyse onu çaba sarf etmesi gerekir Yorumla Soran +1 yıl kendini hakli goruyor demek ki Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Sanmam. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yazmaz misin Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Asla yazmam 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Atarım 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Ruh halime bagli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1-2-3-5-10 hakli olsamda karsimdaki anlayissiz ise ben yine de o uzulmesin diye yazarim. Ama bu rutin haline donuyorsa ve bu durum aleyhime kullaniliyorsa buna kanaat getirdigimde onsuzluktan ölsemde yazmam.
Haksız olsam da atmam da haklıysam hiç atmam o atsa bile cevap vermem
bu nasil kafa yapisi iliski nasil yuricek?
Öyle yapan kazanıyor 😂 düğünüm var kız
Erkeklere köpek çekmen lazım başka türlü aşık olmuyor
haklisin belkide
cok iyi davrandim ilgi verdim de noldu
konuya ve kimin haksız olduğuna bağlı
ben hakliydim ve bana yazmadi gunlerce
Çabası yoksa bitmiştir
dimi gec yazdigi icin ona nerdesin gene felan yazdım buna sinirlendi ya cok savma değil mi
Belli ki çok da umrunda değilsin. Hata kimdeyse onu çaba sarf etmesi gerekir
kendini hakli goruyor demek ki
Sen ben muhabbeti yapmam
Aklima bile gelmez. O dereceyim
Sanmam.
yazmaz misin
Asla yazmam
Atarım
Yazmam
Ruh halime bagli
Atarım