Daha önce hiç sevgilim olmadı kimseyle görüşmedim yani
Görücü usulü biriyle görüşürken ilk buluşmada ne sorulur?
Görücü usulü biriyle görüşürken ilk buluşmada ne sorulur?
Israrla istediğim lakin ailemin bı türlü bulamadığı bir durum anlamıyorum o kadar sülalemin çevresinde 1 tane bile kriterlerime uyan biri olmuyor tuhaf
Daha 23 yaşındasın 😀
Şaka yapıyosun heralde
senin için bir evlilik icin ne önemliyse onu sorarsin
ilk bi adini vs. sorarsin sonra okulunu
ne iṣ yaptigini hobisini fobisini vs. nelerle ilgilendiğini, evliliğin onun için ne ifade ettiğini, evlilikde kadinin yeri erkeğin yerini, hangi yemekler sevdiğini yemek secip seçmediğini, düğün nasıl olmasıni istediğini veya
mesela kac cocuk istedigini vs. vs. gibi ṣeyler
🙏🙏
Cevap
5Cevap
Ya bende galiba yakinda görücü usulü evlencem. Aklindan hic mi soru gecmiyor veya beklentilerin nelerdir. Evlilikde ne bekliyorsun. Nasil olmasini istiyorsun. Belki öylece sorular aklina gelir ve onada sorarsin senin evlilikden beklentin ne. Ve işte kendin dersin evlilikden nasil bir beklentin olduğunu. Nasil olmasini istediğini
Hersey sorulur ben gorucu usulu evlendiydim..
Benim de olmadi ama görücü usulü de istemiyorum napicammm ya gerçi yaşimdaha 20 özdnsk illaki sevgilim olur yapmam lazim bi şekilde
@Teo6099 😅😅😅of ya deme öyle södjskdj
@Teo6099 eee şu an napican görücü mü
Ben hemen insanlarin moralini bozarim zjjxjdjjdjd. Ya knk bu zamanda doğru insani bulmak. Güvenebileceğen insani bulmak zor. Bu zamanda diş güzellik cok önemseniyor. Ve evet galiba yakinda benide görücü usulü bulucak. En kötü ihtimal evlenmem diyorum. Nasipbim değilmiş. Ama Ailem buna izin vermicenide biliyorum😅
@Teo6099 hahirlisi tabi
@Teo6099 instagramin var mi
@Teo6099 yok be södnsk yani ztn yaşim küçük daha bulurum umarim södksk
@Darker_ 20
@Teo6099 bulurum smnds
Güvenlik sorusu sorulur, soyadınızın son 3 harfini alabilir miyim?🤪
Burcunu sor nasıl bir eş vs ne ister arada yokla nasıl duygusalmi
Hersey sorabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?