Arkadaşlar selam 18 yaşında eline erkek eli değmemiş genç bir kızım. 2 gün önce biri bana istek attı bende kabuk ettim konuşmaya başladık gece konuştuk yarım saat kadar çok enerjik ve ilgiliydi. Ertesi sabah numaramı aldı öğlen sesli konuştuk. Akşam mesajıma bakmadan st attı ve biraz soğuk gibiydi. Bugünde biraz soğukru yani ilk geceki enerjisi yoktu ama sonra düzelttik gibi. Akşam beni sesli aradı konuştuk baya. Aşırı temas bağımlısı olduğundan bahsetti. Ramazandan sonra buluşmayı düşünüyoruz çünkü aynı ildeyiz. İlk buluşmada sarılırmışız hatta sarıldıktan sonra yanağımdan öpermiş tabi benimde iznik olursa (sürekli temas bağımlısı olduğunu dile getiriyor) çocuk iyi hoş ama hem bana biraz soğuk davranıp hemde ili buluşma için hayal kurması düşündürücü.
Bu arada çocuk benim yüzümü net olarak görmedi o yüzden aşırı merak ediyor.
Bir yanım çocuk daha seni tam olarak görmediği için mesafeli davranıyor diyo, diğer yanım seni temas için kullanacak diyo diğer yanım kullanma amacı olsaydı bunu gizli tutardı ve buluşmada habersiz yapardı diyo. Diğer yanımda daha seni görüp beğenmediği için bağlanmak istemiyo falan diyo.
O 22 ben 18 yaşındayım
BAYLAR VE BAYANLAR SİZCE NELER OLUYOO?
(ÇOCUĞUN 2 SEVGİLİSİ OLMUŞ ŞUANA KADAR VE HİÇ KİMSEYİ ÖPMEMİŞ)
Şimdiden teşekkür ederimm :))
Bu arada çocuk benim yüzümü net olarak görmedi o yüzden aşırı merak ediyor.
Bir yanım çocuk daha seni tam olarak görmediği için mesafeli davranıyor diyo, diğer yanım seni temas için kullanacak diyo diğer yanım kullanma amacı olsaydı bunu gizli tutardı ve buluşmada habersiz yapardı diyo. Diğer yanımda daha seni görüp beğenmediği için bağlanmak istemiyo falan diyo.
O 22 ben 18 yaşındayım
BAYLAR VE BAYANLAR SİZCE NELER OLUYOO?
(ÇOCUĞUN 2 SEVGİLİSİ OLMUŞ ŞUANA KADAR VE HİÇ KİMSEYİ ÖPMEMİŞ)
Şimdiden teşekkür ederimm :))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer