Yasim 19 onun 22 .. Soz yuzugu deniliyor sanirim. Simdi ben alsam icine ismimizi yazdirsam olmaz mi ? Erkegin mi almasi gerek?
Yüzüğü erkek mi alır? Kızlar yüzük almaz mı?
Yüzüğü erkek mi alır? Kızlar yüzük almaz mı?
Bence bunun sonunuda düşünmelisiniz belki ayrılacaksınız nerden biliyosunuz :( aynıı beni anlatmışsın bende 19 yaşındayım sevgilim 22 bizde düşünüyoduk yüzük olayını daha erken dedi bilmem ne cart curtç benim okulu bitirmeme çook var o yüzden :(
Allah korusun..
Çoğunlukla erkek alıyor ama kız alsa da fark etmez. Ama bana kalırsa alma tabi yine de sen bilirsin.
Anladim tesekkurler
kızlar anca takıcıdan 3-5 liraya rengaren yüzük alırlar, negzel diye gösterirler, kaçan hep bize kaçar.
Bence bu jestin erkek tarafından yapılması gerekiyor.
Evet bence de oyle :)
Cevap
7Cevap
beraber alın hani beraber seçin o anda sende teklif edersin yarsını ödeyim dersin şimdi belki takmak istemez hani sevmiyordur berabr alın
Tesekkur ederim :)
ne bu ya kendı aranızda yuzuk takmalar falan ciddiyete kavusturmak isitiyorsan aranızda aıle arası bir yüzük takın daha dogru olur
Evet 19 yasimdayim dha okulum bitmedi 2 sene var. Babama nisanladim diyimde oldursun. Sorumun cevabi mi bu simdi Allah askina?
Ben ergenlikten cikali cok oldu. Nyse.
Bana sevgilim öyle bir şey yapsa hoşuma gider. Sonuçta erkekler yapmak zorunda değil.
Hmm tesekkurler :)
erkek alır, ama sevgiline söylersen o da isim yazdırabiilr
Tesekkurler
Kızda alabilirde erkeğin alması daha hoş bence
Hmm tesekkurler
aile arasında olmıcaksa bence gerek yok
Kendi aramizda olcak. Aile arasinda nisan oluyor bildigim kadariyla. Ona daha var
yüzük senin neyine be güzelim. daha 19
Seviyorum onu. Cok hemde.
sen al ccouğu masrafa sokma bıde :D
Hii tamam :D
ne farkeder, her şeyi de erkekten beklemeyin
Beklemedim zaten sordum farkinda misin
Tmam tesekkurler
Dövmede yaptır jest olur.
Bence o alsın
Bence de :)
sen alma o alsın..
Tesekkur ederim