Benim hiç arkadaş ortamım olmadı, arkadaşım da yok zaten. Pek sosyal aktivitem de yok. Fitness dışında. Vaktim de olmuyor. Üniversite son sınıf öğrencisiyim açıktan da bir bölüm okuyorum. Birde şizoid ve sosyalfobim var ama biraz. Bunun için psikoloğa gidiyorum, yaş 24...
Cevabın nedir?
+1 yılMoruk az bir disari cik begendigin bir kizin yanina git korkmadan ozhuvenli rahat bir sekilde reddedilsende ne olucak en fazla omrunun 2 yili daha gorursun sonra yok o sekilde her turlu ortamin genisler moruk depresyon erkege gore bisi degil erkege ozguven yakisir
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBurdan yetkili mercilere sesleniyorum. Bizim gibi asosyal, iğrenç ve depresyondaki insanlarada sevgili bulun. Yetkililer bir çare.
2511 Yorumla- +1 yıl
:D ahahaha isyan var!
- +1 yıl
adam haklı , yetkililer bir çare :D
- +1 yıl
benide listeye alin bir zahmet ^^
- +1 yıl
Kendinize bakın biraz o zaman öküz gibi yiyin suratinizda sivilceniz olsun gobeginizden cukunuz göremeyin muhabbetiniz guzel olmasın o zaman kim bakar ne tip var ne beyin bide abaza hareketleriniz
- +1 yıl
Wow wow wow @SenqTqnqrgun sakin ol.
- +1 yıl
Sakinim. p
Sağlık konusunda 8,4b cevap paylaştı. Benim daha once olan manitalarimla arkadas ortamimin cok alakasi yoktu. Yani şizo falan olmani bilmem de ortamla birebir alakali degil diyebilirim.
00 Yorumla
- Sağlık konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki psikolojik problemlerin çözüldüğünde olabilir. Ama hiç arkadaşın olmadan bir ilişkiyi yürütmen çok zor. Kısa sürede sıkılacaktır..
12 Yorumla- +1 yıl
Benmde swvglm, var özele, mesaj atıp bu drumu nolr anlat nolur. acil.. @TaşPrenses
- +1 yıl
İstikrarı bozmamışım hiç
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
79Cevap
+1 yılNeden olmasın olur, ben bu bahsettiklerin bende yok ama arkadaş çevrem açıkcası ortam açısından yok, çünki seçiciyim ki günümüz arkadaşlıklarıda ortada kafa dengi zzor, bunun için aktivitelere katılmak gerek ama ona da zaman gerek, bizler kendi sorumluluklarımızın peşinde koşturmakdan aktivitelere nasir zaman ayırdıgımız için sabit biryerde birileri ile sohbet teması olmuo hali ile, sanaldan arkdşlıkda iletişime geçmedikce sağlıklı değil, herkesin br nasibi vardır sevgilin olur elbette. seçimlerine bağlı brazda
00 YorumlaÇok zor bro. Sen daha arkadaş bulamıyon bide sevgili mi bulacan :D imkansız demiyim ama çok çok zor. Sosyal bir kişiliğin olmadığı sürece bir kızla konuşmak, konuşmayı devam ettirebilmek, samimi olmak, daha samimi olmayı teklif etmek. Daha arkadaş olmadınız bak, bunları yapcan dahada ilerlicek aranızdaki ilişki sonra sevgili olcanız. Özel bir çekiciliğin de yoksa annenin seni evermesini bekle bence :D
13 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek istemiyorum ki
- +1 yıl
Onu demiyorum beaaa -_- Bir kızla yakınlaşman çok zor diyorum. Kızlara yaklaşamayan erkeklere ne olur? Çevresi tarafından şipşak bir süretle evlendirilirler en iyi ihtimal. (Bknz... cemaat erkekleri, bknzz... görücü usülü) Neden? çünkü sende bir atack bir girişim yoktur anlatabildim mi. Kişisel söylemiyorum bunları bu arada genelleme yapmıyorum. Benden tavsiye tabularını yık ve sosyalleşmeye başla yoksa ileride yalnız ve mutsuz bir ihtiyar olma riskin çok yüksek.
ne alakası var hatta bu kızın hoşuna bile gider çünkü kızlar aşırı ilgi istiyorlar ne zaman istese buluşursun arkadaşlarla takılıyorum, arkadaşa sözüm var vs gibi mazeretler olmaz. yoldan çıkartacak arkadaşlar yok :)) kıskanacağı kız arkadaşların yok bildiğin çöpsüz üzün bulmak için ortamım yok diyorsan aktivitelere git dil kurslarına falan kızların bol olduğu yerlere hem kendini geliştirirsin hemde kız tavlarsın :))
00 Yorumlaseçtiğin kıza göre değişir, eğer çok sosyal sürekli arkadaşlarıyla takılan bir kızla konuşmaya kalkarsan seni sıkıcı bulur senin gibi birini bul birlikte sosyalleşin ;)
61 Yorumla
+1 yılSosyal ilişkiler konusunda başarısız isen aşk ilişkisi de hayal kırıklığı olacaktır. Sen ne kadar sosyal, mutlu ve huzurlu olursan o kadar artar şansın.
36 Yorumla- +1 yıl
Sosyal konularda başarısız değilim sadece sosyal olmak istemiyorum yani kısacası www.psikolojik.gen.tr/...id-kisilik-bozuklugu.html
- +1 yıl
İstemiyorsan zaten başarılı değilsindir.
- +1 yıl
Haklısınız sanırım
- +1 yıl
Profesyonel destek almayı bırakma.
- +1 yıl
Bırakmadım
- +1 yıl
İşe yarayacaktır.
+1 yıloluyor ama şurası kesin: ancak senin gibi olan biriyle yapabilirsin. Öbür türlü bir süre sonra sıkıntılar ortaya çıkacaktır. Şahsen benim de arkadaş ortamım pek geniş değildir ama ilişki konusunda çok büyük sıkıntılar yaşamadım. İş hayatı, hobilerin, vs. her şeyde radarların açık olsun..:))
10 Yorumlabenim de pek arkadaşım yok sevgilim de yok sevgilinin olması için evet çevrenin geniş olması lazım en az 10'dan fazla kız arkadaşın olması lazım (normal olarak) ki o zaman sevgilin olsun. ben çok isterdim arkadaş çevremin geniş olmasını ama hayatım hep serseri piçlerle geçtiği için asosyallik başladı bende
10 Yorumla- Sağlık konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılArkadas. ortamin. olmadigi icin etrafinda senin duygularini oyuncak edecek kiz olmaz. bence bu iyi bisey. o gereksiz kalabaligin icinde olsan ne olmasan ne? sahte ortamlarda bulunsan ne bulunmasan ne? Ne guzel bence daha iyi.
22 Yorumla- +1 yıl
bende ayni durumdayim canim ;)
dostum olacağını pek sanmıyorum sevgili olayı ortamla doğru orantılıdır önce kız arkadaşlar edin ortam yap ondan sonra sevgili kendisi gelir özgüvenini yüksek tut kimseden çekinme çekinince ne oluyor yani sana madalya falan mı veriyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
İyide bende şöyle birşey var; ortam bana uyacak ben onlara değil
+1 yılBende meraklı değilim ortam avında değilim, aha bu kız çok tatlı hemen ayarlamalıyım kafasında birisi değilim. Carpe diem kafasında biriyim hep. Çokta umrumda altı üstü sevgilim olmaz ne olacak. Olursada ben burdayım zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de asosyal biriyim hiç aktivitem olmaz kimseyle konuşmazdim taa ki onu görene kadar. İnsan aşık olunca sürekli onunla konuşmak ama sadece onunla konuşmak istiyor. Tüm sınıfta tek o kızla konuşmam herkes tarafından dikkat de çekiyordu tabiki. Ama insan aşık olunca her şeyi yapıyor. Bir gün bakarsın ki aşık olmuşsun, işte o zaman peşinde koşarsin ve sonunda büyük bir başarı elde edersin
00 YorumlaAlakası yok hiç beklemediğin bir anda karşına çıkabilir istersen evinde yatağına gömülmüş ol. Gerçi sosyal arkadaşlık ortamlarında eğlence ortamlarındaki arkadaşlık sevgililik falan alayı hikayedir kimin eli kimin cebinde misalidir.
00 Yorumla
+1 yılSen istemiyorsundur yoksa olur insanlara yaçok önem veriyorsun ya da çok az önem veriyorsun bunu bence düşün ortam yapmak kolay ama kaliteli insan zorr sen eğlendr bak nasul etrafındalar
02 Yorumla- +1 yıl
Ünv de 4. Senem ve herkesin ayrı bir arkadaş grubu var ben tek takılıyorum bu saatten sonra nasıl olucakki
- +1 yıl
Öyleyse uğraşma ne yapacaksn ki kafana göre takıl. zaten mexun old sonra çok da önemli değil sosyallik güzel ama karakter meselesi bence etrafnda az ve öz kişi olsun yeter
Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. dostum sık gidecek bir mekan bulman lazım. sır gibi yaşama. yalnız da olsan, ortalarda, görünür bir yerde ol. yoksa dediğin gibi yalnızların işi gerçekten zor
00 YorumlaInsn kaderide 3 seyi asla deistiremezmis yani külli iradede olan seyler... dogum evlenecegin kisi ölümün onun bosver nasilsa nasip olacak ortam olsada olmasada... nasise gelir yemenden nasio deilse ne gelir elden:-) :-) :-)
20 Yorumla
+1 yılArkadaş ortamım yok, sevgilim var. Çok sosyal olmana da gerek yok özgüvenin olmalı ama. Hayatta en sevdiğim şey sokakta insanlarla tanışmaktır mesela :3 gelgelelim benimde çok arkadaşım var denemez
00 Yorumlaİlk kez senden duydum ama tariflere cok uygunum galiba bende sizoidim :( benimde cevrem yok ama sevgilim olmustu ama iste bir ilgisizdim ona karsida yani pek basarili olamadim iliskimde de.
00 YorumlaNeden olmasın, aşkın nerde karşına çıkacağı belli olmaz. Belki arkadaşlarınla gittiğin bir klüpte veya tam tersi tek başına gittiğin bir kitapçıda, sokakta...
10 YorumlaSağlık konusunda 894 cevap paylaştı. muhtemelen bir kızın isteyeceği bir tipsindir de tanışma faslı sıkıntılıdır
arkadaş ortamına ihtiyaç yok bence sevgilin olması için
en azından ben hiç bir sevgilimle arkadaş ortamında tanışmamıştım00 Yorumla
+1 yılKesinlikle arkadaş ortamyla dogru orantılıdır. Özellikle kızlı erkkli arkadaş grubun varsa daha cok sevgilin olma ihtimalin artyor iste uzak durup durmamakta sana kalyor
20 Yorumla
+1 yılbenim cevrem pek genis degil ve sevgilim yok. Bilmiyorum korkuyorum sevgili yapmaktan. Yani is cidiye binince korku basiyor beni. Hazir degilim sanki oyle seylere
00 Yorumla
+1 yılSevgilin olması için birinden hoşlanman, onun da senden hoşlanması gerekiyor. Bunlar da arkadaşla olmayacağına göre :)
10 Yorumla
+1 yılAbi bunlar ciddi konular olamaz dimi... ekşi sözlük gibi dalgamı geçiliyo anlamadım gitti. Abi sende yetenek varsa elbette sevgilin olur. Şans varsa zaten gelir seni bulur. Bunun fobiyle hobiyle ilgisi yok.
00 Yorumla
+1 yılZor be dostum. Sevgilin olacak kız sosyal ortamlardan çıkıyor ya da çok çok büyük bir tesadüf yaşaman gerek. Bence sen önceliği ruh sağlığına ver, ne kızlara ne okuluna. Kendini iyi hissetmeye başladığında hepsi birer birer gelir zaten
10 YorumlaBirader benden sana tavsiye, zaman kaybetmeden üniversitendeki dans kurslarından birine katıl. İlk başlarda acayip zorlanırsın, sıkılır ve bunalırsın ama zamanla alışırsın. Sonuçta bir kaybın olmaz, yaşın daha genç
Bizden geçti artık :(00 Yorumla
+1 yılKendin gibi birini bulacaksın. Şahsen ben istemezdim böyle birini kızlar genelde kendine güvenen erkeklerden hoşlanırlar.
10 Yorumla
+1 yılValla biraz zor senin gibi bir arkadaşım var ve sevgilileriyle genelde internette tanışıyor ama hiçbiri yürümüyor
10 Yorumla
+1 yılO sizoidi falan anlamadım da biraz tipin varsa muhabbetin iyiyse fitness ta yapıyorsun sevgilin olur
08 Yorumla- +1 yıl
Tipim var muhabbet etmiyorum kimseyle
- +1 yıl
Muhabbet kurman lazım o zaman
- +1 yıl
İyide sınıfta herkes ayrı bir grup ben hiçbir gruba dahil değilim muhabbet ettiğim kimsede yok nasıl olcak o iş?
- +1 yıl
Dahil ol
- +1 yıl
Söylemesi kolay ☺ teşekkür ederim yinede
- +1 yıl
Kolay tabii ki de ne var bunda
- +1 yıl
Ne diye muhabbet kurucam?
- +1 yıl
Otur yanlarına ne konusuyolarsa ortak ol konuya fikrini söyle
Olur tabi ki. Hiç aramadığın, düşünmediğin bir anda karşına çok seveceğin ve aynı şekilde seni çok sevecek bir insanın çıkacağından eminim.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol müdür. Bu işleri hayatın kendisine bırak. O en iyi çöpçatandır. Doğru zamanda ve doğru yerde seni doğru kişiyle kafa kafaya tokuşturur.
00 Yorumla
+1 yılbence fazla alakasi yok. fitness e gidiyormussun bir bakmissin orda bir kizla karşılaşıyorsun. herseyin bir vakti vardir :)
00 Yorumla
+1 yılYok yok mubarekk gorunce yolumu degistiricem o derece :))...
02 Yorumla- +1 yıl
hic baglanti kuramadim :)) ama iyi bisey dediginizi dusunuyorum
- +1 yıl
Ne oldu :D
+1 yılArkadaş ortamına hiç gerek yok. Ummadığin yer ve zamanda birine aşık olursun ya da o sana aşık olur hersey bianda değişir. Kendini şartlma.
00 YorumlaValla benim arkadas ortamım var ama hepsi erkek bu yüzden benimde hiç sevgilim olmadı. Olması için ya kız kankin olacak o sana ayarlayacak ya da ağzın iyi laf yapıp kızlara yanaşacaksın
00 YorumlaZaten arkadaş ortamından kız arkadaş yapmıcaksın. Altın kural.
11 YorumlaKendini biliyorsan bunları düşünmen bile hata. İnsanları iyi seçmen gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılArkadaş çevresi olunca da illa olacak diye bir kaide yok o zaman tersi içinde aynı durum yani olabilir.
00 Yorumla
+1 yıldusurmekle alakali bu arkadas cevresi de bir vesiledir tabi nasip kismet
10 YorumlaOlur tabiiki şöyle düşün çevren olsaydı hemen bulursun ama böylece iş Düşüyor sana sen beğendiklerine aılacaksın
00 Yorumla
+1 yılbenim de arkadaş ortamım yok asosyalin tekiyim ama bir sevgilim var. ümidini kaybetme dostum ;)
31 YorumlaKızlar için bile durum böyleyken erkekler için daha zordur eminim :(
20 Yorumla
+1 yılParam yok, arkadaşim yok, sevgilim yok. Param olunca hepsi var.
20 YorumlaKardeşim yeraltı edebiyatı nı okuyorsun kafka degilsin ya :) salla herkes o durumda sıkıntı sadece sosyal hayyata kımse yalnız olmadıgını sAnıyor ama inan kalabalık ya da eglendigini sanan çogu insan yalnızdır
10 YorumlaBu şartlarda sevgilin olsa da kısa zamanda ayrılırsın.
21 Yorumla
+1 yılBenim cevrem yok ot gibi dolaniyorum bu yuzden sevgilim de yok bence oyle
40 Yorumla
+1 yılçevre olmayınca zor seni nasıl görecekler birde erkeksin kızlar bekler erkekten teklifi
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ya :O kızlarmı bekliyor teklifi yok artık daha nelrr
- +1 yıl
dalgaya alma
+1 yılolabilir neden olmasın tabii senle tanışmak isteyen ya da arkadaşın olan kızlara ters davranmıyorsan
00 Yorumla
+1 yıleş kısmet işidir kardeşim hayırlısını iste allahtan dogru zamanda dogru yerde göz göze gelirsiniz
00 Yorumla- Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılÖylesine bir ilişkiyse istediğin her türlü bulursun biriletini
00 Yorumla
+1 yılArkadaş ortamı çok önemli değil bence. Halledersin ya. Kafaya takılacak bir şey değil
00 Yorumlaben birinden ayrilip digerine atlayan tiplerdenim
senin durum. vahim. mina koydun gencliginin bos bos depresyonlarla allah ishan eylesin00 Yorumla
+1 yılVarsın Sevgilin olmasın , evlenecegin insani seversin o da yeter be dostum ;)
#V00 Yorumla
+1 yılArkadas ortamın olsada olmuyor olanlarda oluyor ama olmuyor yanı
00 Yorumla
+1 yılSenin olmaz, git değiş bence... Çok kolay uyumadan önce bu konuyu düşün ve hayallere daaaal sonra gerisi gelir iplik gibi dene bak ;) ...
00 YorumlaBence herşey sende bitiyor. Sen dışarıya açılmazsan dışarısı sana gelmez kovalaman lazım biraz. Bak ne güzel üniversite okuyorsun. Saldır dostum biraz hedef gözetmeksizin ateş et.. Gerisine karışma ;)
10 Yorumla
+1 yılarkadaş ortamı olan erkeklerden daha şanslısın bence öndesin kesinlikle bir sevgilin olur diye düşünüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Nedenki?
- +1 yıl
bayanların takıldığı konu güven değil midir? çevren yoksa zaten bütün ilgini sevdiğin insana sevgiline gösterirsin buda bir bayanın hayır diyemeyeceği bir durumdur.
15-20 sene once ayvayi yemistin ama internet diye birsey icat edildi neyseki ;)
00 YorumlaBende senin gibi Asosyelim ortamım yok fıthness a gidiyorum , bizim lakapımız Yaşayan Ölü ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlar arkadaş ortamı olanı tercih ediyo genelde üzgünüm
13 Yorumla- +1 yıl
Hmm peki 😕
Cevap sahibi+1 yılpopülerlerden uzak duruyolar zaten ama kendileride popüler olmak istiyosa takılır
Olur tabiki arkadas ortamin yoksa is ortami varvo yoksa okul ortami var o yoksa mahalle ortami var hic birsey yoksa carsida girip ciktigin bir suru dukkan market var ask bu illa birini bulacaksin uzayda yasamiyosunya :)
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem