Evlendin büyük bir hevesle sevgiyle vs vs... sonra bir zaman sonra evliliğin çatırdamaya başladı ama neden? senin evliliğin neden biter evliliğini neden sonlandırırsın? Evliliğinde sınırını ne zorlar?

Evlendin büyük bir hevesle sevgiyle vs vs... sonra bir zaman sonra evliliğin çatırdamaya başladı ama neden? senin evliliğin neden biter evliliğini neden sonlandırırsın? Evliliğinde sınırını ne zorlar?
En başı inahet çeker. Sorgusuz sualsiz tek celsede bitmesi için de ne gerekiyorsa yaparım.
Diğer türlü sorunlarla baş edebilirim, ilgisizlik konuşulur, sinir stres saygı konuşulur. Eğer değişmiyor ise o zaman boşanırım anca. Kimse zaten boşanmak için evlenmiyor ama azıcık sıkıtında boşanalım diyenler artmış sanırım. Bir anlık hevesle tanımadan etmeden evlenmiş sonra hüsranla boşanmış kişileri gördüm. Yalvar yakar ailesine dil döküp evlenip, ilk sıkıntıda boşananları gördüm. Her zaman şunu diyorum sevgililikte herkes akşam olunca aile evine dağılır. Herkesin cebi kendisine göre olur, herkesin sorumluluğu daha rahattır. Aynı eve girip bedensel ve ruhsal birleşim yaşayınca ya çarpışmalar olur ya da bütünleşme. Benim dışardan gördüğüm bu.
Her şey elde etme ile başlıyor. Sevdiğin veya görücü usulü tanıştırılan bir eşle sonu belli olmayan bir yolculuğa çıkılıyor. Her iki taraf da o güne kadar gizlediği maskeleri bir bir indiriyor.
Hoşlandığın, sevdiğin, âşık olduğun veya aynı eve girene kadar birazcık tanıdığın insanın önce sana alışması eski değeri ve ilgiyi göstermemesi ile ilk duvar yıkılıyor. Ardından çocuk zorunluluğu çifti bağlar derken daha da çıkmaza sokabiliyor. Bir de bunun üzerine ailelerin kargaşası ekleniyor.
Çift giderek eksilen sevgi ve ilgiye ek olarak saygıyı da kaybedince şiddet ve aldatma da pastanın mumları gibi üzerinde yer alıyor.
Seni çok seviyorum benimle evlenir misin? sözleri yerini senden nefret ediyorum defol git hayatımdan sözlerine bırakıyor ve masal burada sona eriyor.
Katılıyorum..
Kafa uyuşmuyor , bitirmek çok zor ama ihtiyacım olan her şey bitirmekte…
Aşk sevgi olmadığı içinde kalbim başkasına kayıyor kaydı da hep birileri girdi çıktı hayatıma bu süre zarfında. Tapılacak kadar kaliteli bir kadın dahi tanıdım ama ona zarar vermekten korkuyorum ve uzak durmak istedim. Belki boşansam geri kalan hayatımda mutlu olurum onla… maalesef doğru insanla evli değilsen hep suçlu ve huzursuz olmaya mahkumsun.. üzülüyorum kendime be hayatına girdiğim herkese
İhanet başlı başına bir sebep üstüne anlaşamam durumları olabilir hayat bu belli olmaz ama insan karşılıklı olarak nankör olmadığı ve ihanet olmadığı sürece her türlü zorluğun üstesinden gelir diye düşünüyorum.
Bencede..
Cevap
16Cevap
Benim evliliğimde saygı ve sevgi bitmişti bizde ayrıldık iyi kide
Eğer aldatma yalan ihanet bunlar varsa ben ayrılırım ve boşanırdım. çünkü benim aşk anlayışımda bu tür şeylere yer yok ve affı da yok gözümde.
Aldatılmak..
Eskiden hemen boşarım derdim ama öyle olmuyormuş kadınlar affedebiliyor çocuk için birde çocuğun hastaysa hiç bırakamıyorsun
Evlenirsek buna saglıklı yorum yapabiliriz sanirim.
Aldatma, yalan, değersizlik veee karşı tarafın sorumsuz olması
Her yaşamın bir ömrü var bazen sebepsiz de olur
Aldatılmak ihanet yalan kandırma affedemeyeceğim şeyler benim benim boşanma sebebim bunlar olur.
Saygısızlık sevgisizlik
Saygı ve sadakat olmazsa
İlgisizlik aldatilmayi saymıyorum bile
İhanet ve ciddi ilgisizlik bitirir.
Saygısızlık ve anlayışsızlık
İhanet aile içi çatışmalar şiddet
nefes alması bile boşanma sebebi olabilir
Ihanet ilgisizlik saygisizlik
Benimkini para bitirdi
ihanet bitirdi
İhanet saygısızlık
İlgisizlik ve sorumsuzluk bitir