Görünce sarılıp öpesim geliyor, neden?

Erkek arkadaşımın erkek arkadaşı ile birlikte uyuduk sarıldık ve öylece sabaha kadar uyuduk çok etkilendim kokusu hala burnumda desem yeridir o da uyumadi bende uyumadik ama uyuyo numarasi yaptık çok huzurluydum yanında. O günden sonra onu her gördüğümde sarilasim öpesim geliyor onu özledim mi yoksa şehvet falan mı bilmiyorum ama tekrardan sarilasim geliyor öpesim geliyor nasıl engelleyecegim bunu ne yapacağım bilmiyorum. hani bir ara arkadasima ona soyle hani gorustugumzde sarilalim ona sarilayim izin versin isterse cikmayiz demeyi bile dusundum ilk defa boyle bir sey hissediyorum Arkadaşlar lütfen git başkasını öp sarıl falan demeyin böyle bir şeyi devam ettirmek değil komple baglanma dan bitirmek istiyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar uyuduk dedim sadece neden olayı saptiriyorsunuz ya yanlış anlaşılmak istemiyorum sabaha kadar uyuduk sadece sarıldık ilk defa bu kadar huzurluydum kafam kalbinin oradaydı kalp atışlarıni duyabiliyordum, öyle yorumlar yapıyorsunuz ki sanki hiç kimseyi sevmediniz ozlemediniz Ill defa birine sarılarak uyudum ailemden başka, nedir bu duygu neden hissediyorum bilmediğimden soruyorum ve zaten hoş bir davranış olmadığını biliyorum yardım etmek yerine asagiliyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşım derken kardeşim dediğim bir insan be. Normal arkadaşım yani değil sevgilim falan
Görünce sarılıp öpesim geliyor, neden?