erkek arkadasım kimseyle konusmamı ıstemıyor , ben bı fabrıkada çalısıyorum idari kadro olarak erkek arkadasım erekklerle konusma hatta kadınlarlada konusma aklını celerler , falan filan dıyo bı etkınlığe gıtsem hemen karsı napıcan nereye ıstıyosan ben götüreyım napam ben ya
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılileride çok sıkıntı çeersin ilişkin böyle sürerse hem sana eziyet hem ona. yıpranırsın... bir insanı kısıtlamak yanlış onu olduğu gibi kabul etmek gerekir. hem psikolojik olarak kendi yorulur hem de karşısındaki insanı yorar. her insanın sosyalleşmeye ihtiyacı var. insanlar birbirini böyle kısıtlarsa paylaşacak bir şey kalmaz ortada körelirsiniz... birbirinizin turşusunu kuracak değilsiniz.. sıkılırsınız yorulursunuz gereksiz yere üzülür iki taraf da... baştan konuşulması gerek bunlar. şöyle ki mini etekliyle beraber olan bir erkek düşünün başta hiç bir şey söylenmiyor karşı tarafa sonradan ciddiye binince iş giymeyeceksin onu oluyor... çok saçma bir durum bir ilişkiye nasıl başladıysan karşındakini olduğu gibi kabul ederek o şekilde devam edeceksin... baştan konuşacaksın her şeyi..
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama adam kıskanc napabılırım kı kıskac dıye bırakacak halım yok ben boyleyım dıyo napım ben sımdı
- +1 yıl
yıpranmaya razıysan devam et. bizden bu kadar.
- +1 yıl
neticede senin de aklın var salak değilsin karşındaki insanın ne olduğunu anlarsın konuşsan bile...
En İyi Cevaplar
iyi ediyor çok önemli bu konu. çünkü değişik türlü insanlar var. kimseyede güven olmuyor. ciddi bir konu lütfen anlayış göster
00 Yorumla
+1 yılEğer kendisinde bir eksiklik varsa yakinindakilerin Bu konuda seni uyandirmasindan korkuyordur. Senin için yanlış kişi olabilir dikkatli ol
13 Yorumla
Soran+1 yılbı eksıklık ne olabılırkı düşünüyorum yok 28 yasında kendı işi olan bırı ama yınede bısorun var
- +1 yıl
Eskiden hayatımda yanlış olduğunu farkettigim insanlar da bana gerçekçi konuşan arkadaslarimi sevmezlerdi o sebeple aklıma geldi
Soran+1 yıldoğru farklı bı dusunce tarzı
Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. kıskanıyodur ama seviyeni koru çok sıkıntı olur ilerde
02 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım ama nasıl dıyım ona bunu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
26Cevap
Bende oyleyim. Konusmayacksiniz tabi. Senin bir sevgilin var. Ona gore hareketlerine dikkat ediceksin. Sen nasil onun kizlarla konusmasini istemessen o da senin istemez. Cik gergin konular bunlar
04 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama ben öyle bı ınsan değilim kı saygıda hürmette saygısızlık etmem sözünden bı kere olsun cıkmıslığım yok yınede boyle
Soran+1 yılbelkıde hiçbiri... erkek arkadasımı cok sevıyorum mbılıyorum oda benı sevıyo yoksa neden kıstlasın kı salar dı ilgilenmezdı
- +1 yıl
Aynrn oyle. Gercekten seni sevdigi icin herseyden sakinmak istiyor. Tek neden bu. Yukarda bahsettigim gibi dusununce insanin ici sıkılıyor. Dusunsene cok sevdigin kiza yamyamlar musallat oluyor. O kiz tek seni seviyor sende onu. Onun onlarla konusmasini istrmisin? Boyle dusun hep. Guzel bisey bu
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Herkesi kendisi gibi saniyor pis bir adamla birliktesin cunku ve sana da guvenmiyor. Unutma insanin fikri neyse zikri de o dur. Demek ki bu calistigi ortamda ona buna sarkiyor ki aklo fikri orda
111 Yorumla
Soran+1 yıllütfen pis deme... bı erkek olarak kıskanıyor olabılır tabı abrtmamk sartıyla
Soran+1 yılnapım erkek yanı ben onun uzerınde otorıte kuracak halım yok ya ama benı asla ezmez fikirlerime saygı duyar öenmse r dedıklerımı
Soran+1 yıltabı tabı kadına sıddet psıkopat insanlar bu kıskanc
Soran+1 yıloldı kullanıyormus ne alakası var saygı var aramızda evet kıskanc kısıtlayıcı bırı ben onu nasıl bu durumundan sıyrılmasına yardımcı olabılırım dıye sordum bu soruyu
Soran+1 yılpekı bı erkek sevgılısını nasıl kullanır
Soran+1 yılcinsellık olarak kullnmıyor çünkü basta kuralları koyduk ve o kuralları asla bozmaz duygusallık olarak bana hedıye almasını benı nazlandırmasını bılır tabıkı bende ona karsı oyleyım.. özel günlerımız asla unutlmaz muhakkak özel bı aksam yemegı süprizi vardır.. sadece bu kıskaclığı mesele onuda törpülemeye çalısıcak mecbur yanı
bazı köpekler kendı bolgelerını işiyerek işaretler ve mudahale edılmesınden hoslanmazlar... senın erkeğinde senı bolgesı olark goruyor yapcak bısey yok bazı erkekler boyle...
10 YorumlaSeni kaybetmekten korkuyir nedeni kendine guvenmiyor veya senden gizlrdigi biseyler var
12 Yorumla
Soran+1 yılbenden gızledığı bıseyler değilde sanırım kaybetmekten korkuyor
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yıl olmuş 2014 halaa sevgilisini kısıtlayan var. ayrıl gitsin ondan bir cacık olmaz :D sevgilisine güvenmeyen erkek aslında kendi özgüveni sıfır olan erkektir.
03 Yorumla
Soran+1 yıloldu kıskanıyor dıye ayrılcak değilim ama düzeltmye çalısabılırım
Soran+1 yılAllhın korusun
+1 yıladam sana güveniyodur etrafa güvenmiyo haklıdır çünkü şimdi zaman pek tekin değil ben olsam bende aynısını yaparım buna gericilik diyorlarsa evet ben geriyim.
12 Yorumla
Soran+1 yıloda oyle dıyor o 28 hatta 29 yasında ben 22 yasımdayım belkıde o benden daha mantıklı düşünebılıyordur
- +1 yıl
erkek adam sevdiğini kıskanır korur kollar diğer düşünceler bana ters ama herkesin düşüncesine de saygım vardır
Kendine güvenmeyen biri , karşısındakinin alternatiflerle karşılaşmasını istemez...
04 Yorumla
Soran+1 yılbelkıde ama yanlıs düşünüyor
- +1 yıl
Yanlış düşündüğü kesin , seni kontrol ve baskı altında tutarak bir yere varamaz , bu senin hayatını şimdi engellerse sonra iyice engeller ve kendisini senin hayatının süzgeci haline getirir eger izin verirsen bu kadar kontrole..
Dahası , ne yapsan kabahat olur, giderek baskıya ve şiddete dönüşebilir.
Kadın cinayetlerini okuyorsundur her hafta 2 3 kere oluyor ve sebep ne dendiğinde laf belli , namusum için yaptım... Aslında alakası yoktur ama , başka biri konusu akraba arkadaş da olsa onun için korku ve öfke noktası demektir..
Othello sendromu 'nu nette bul oku bu kafa yapısının ne olduğunu anlayabilirsin. Bu sevgi değil , bazısı aaa beni ne çok seviyor ondan kıskanıyor dese de , aslında bu tavuk kümes meselesidir.
Soran+1 yılkorktum valla ama erkek arkadasım öyle abrtmaz sınırını bılen bırı ama benımn bı dur demem lazım
ben daha okurken daraldım nefesım sıkıştı göğsüme filler oturdu
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
KISKANIYOR SENİİ... AMA TINLAMA SEN ONU :) ÖNCE KENDİSİ KESSİN KONUSMA İRTİBATINI :)
12 Yorumla
Soran+1 yılo çok utangac kızlarla konusmasını dıyosan :) annesı kefıl ogluna
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kiskaniyor napsin ama sen de izin vermem sonucta mecbursun yani is arkadaslarin
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle fatura vermye gıdıyorum fax cekmeye illkı konusma oluyor napım yanı
+1 yılkıskanması normaldir onun görüşlerine saygı duyup o şekilde davranman gerekir. bu sana olan güvenizlikle alakası yoktur.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.:)
- +1 yıl
kıskanmazsa kork :)
Soran+1 yılbelkıdde:)
biraz haklılık payı var. ama senin de güven vermen lazım. onun da bu güveni alması lazım. güven vermiyosundur demiyorum. onu rahatlat. merak etme kimse bana sokulamaz falan de.
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha ben napim sözünden asla çıkmam gitme dediği yere adımımı atmam bunlara karsılık hala böyleyse sorun bendemı
Soran+1 yılyo0k o kadar da değil
+1 yılaşırı kıskancmıs tamam erkeklerle haklı konusma demeside kadınlarla D:dD:d
12 Yorumla
Soran+1 yılonlarda aklımı celermıs fazla kız arkadasda ıyı değiliş
- +1 yıl
senı kaybetmekten korkuyo işte
+1 yılal yanına. bırlıkte calısın gezın etkınlıklere beraber gıdın.
04 Yorumla
Soran+1 yılonun kendı ısı var calısmamı ıstemıyor ya Allhtan okudum
- +1 yıl
sevıyorsan bıyere kadar. bısey dıyemem. aranızdakı bag karısamam.
Soran+1 yılbildiğin gibi değil çok sevıyorum:)
- +1 yıl
gülü seven dikenine katlanir :)
Neden olcak ya şizofren ya da paranoyak çıkar ilerde bunun belirtileri yani
02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar değil
- +1 yıl
erkek arkadasım kimseyle konusmamı ıstemıyor , ben bı fabrıkada çalısıyorum idari kadro olarak erkek arkadasım erekklerle konusma hatta kadınlarlada konusma aklını celerler , falan filan dıyo bı etkınlığe gıtsem hemen karsı napıcan nereye ıstıyosan ben götüreyım napam ben ya
Bence fazlası var eksiği yok, sadece sen nasıl bir tehlikenin içinde olduğunun farkında değilsin güzelim
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. bence erkek arkadasına de kı sen de erkeklerle konusma hepsının numarasını sıl
00 Yorumlaherkesten herseyden korkuyor seni kıskanıyor kendine güvenmıyor sana guvennmıyor
00 Yorumla
+1 yılfazla kıskançlık.. takıntılı bir durum.
11 Yorumla
Soran+1 yılbelkıde :(
Ee yuh yani paranoyak o adam veya psikopat
13 Yorumla
Soran+1 yılkıskanç sanırım böyle bellı etmemye calısıyor ama asırı kıskanc
Soran+1 yılsevıyorum ama
Bunlar hep kendine guvensizlikten.
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
Bir iliskide 2 kisiden biri digerinden daha guzel ya da yakisiklidir ve bu kisi karsisindaki ile cikmaya razi olur. Sizin iliskinizde sen onunla cikmaya razi olmussun gibi algiliyor o ve seni elinden kacirmamak istiyor. Bu nedenle ki diger erkeklerle konusmani onu gectim kadinlarla konusmani bile istemiyor. Kadinlarla konusursan aklini celerlermis lafa bak :) Sende ona benim aklim yok mu diyemedin mi? Senin ona olan sevginden emin olsa, onu birakmiyacagini bilse sence boyle davranir mi?
Soran+1 yılona bağlı olduğumu cok ıyı bılıyor ama yınede tedbırı elden bırakmamaya mı calısıyor anlamdım gıttı
+1 yılKeske bnmkide öyle olsa
23 Yorumla
Soran+1 yılsenınkı nasıl
- +1 yıl
Tam tersi takmıyo
Soran+1 yılhadı ya oylesıde kötü
+1 yılAdamin dedigini yap kiskaniyor iste
04 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum da ben yaptıkca fazlasını ıstıyor
- +1 yıl
Sende ona yap fazlasini istemez ondan sonra :D
Soran+1 yılben öyle olamam saygıszlık yapamam
- +1 yıl
Ua saygisizlik olmaz ki o seni nasil bir seyler yaparken kiskaniyorsa sende ona de ben goturrum felan bir isi olunca
+1 yıladam normal değil kuzum
14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
- +1 yıl
tedv şart
Soran+1 yılo kadarda değil erkek arkadasımı ezdırmem kımseye :)) sadec e bırazcık kıskanc
- +1 yıl
size mutluluklar aslında bu senin hoşuna gidiyor ama sen başka şeyin peşindesin
+1 yılNe güzel sen kiymet bilmiyon
11 Yorumla
Soran+1 yılama neden bılmıyım kı
Güven sorunu var seninle
01 Yorumla
Soran+1 yılbence o benı kaybetmekten korkuyor kı ben onu bırakmam kı Allhın ıznıyle
mallığından olabilir. dünya görmemiş olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılmal demezsen sevırım sevıyelı yorumun varsa dınlerım
Soran+1 yılyanı ama ona göre velnedıkten sonra çalısmıcakmısım ihtiyacımız yokmus ki ben üniversite okudum
erkek arkadaşın burada soru sorduğunu biliyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılyok bılmıyor :( utandım sımdı ama hep gizli kullnıcıyım mesaj yönlendırmelerım kapalı profılmde evlı yazıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıle kıskanıyo senı normal
03 Yorumla
Soran+1 yılama ben zaten onun sözünden çıkan bırı değilim kı
- +1 yıl
oylede ıste sana guvensızlıgınden deıl mıllete guvenmıyor ondan
Soran+1 yılevet haklı olbılırsın
seni benden başka kşmse becermez demek istemiş
06 Yorumla
Soran+1 yılhadsız senı , ahlakın bozuk senın benım sevgılım oyle zıhnıyete sahıp bırı değil
Soran+1 yılterbıyesızsın bısey dıyemem
Soran+1 yıloyle bısey olsa benden faydalanmaya calısırdı
napsın l*n bu kız söyleyin akıl verin madur kız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Ama sen soru bile soruyon :)
02 Yorumla
Soran+1 yılama ben gizli olarak soruyorum profılım gızlı mesajlarım kapalı evlı olarak yazıyor arada bu tarz sorular soruyorum o kadar
+1 yılseni paylaşmak istemiyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazı kıskançlıklar hastalık derecesinde.
00 YorumlaYuhh yabani mi ne :/
11 Yorumla
Soran+1 yılyabanı değiil sadece kıskanc
eski kafali cunkun
11 Yorumla
Soran+1 yıleskı kafalı değil aksıne modern ama zaafı bu napım
+1 yılHakli *
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
+1 yılGÜVERCİN MİSİN?
00 Yorumla
Devamını Gör(22)