Aldatildigima sevinir hale geldim?

kader karma diye de bir şey var sanırım inanmak istiyorum buna. Hastalandım bir gün çok kotu oldum adam ölcegimi sanfi korktu Eşime bana annem baksın anneme gitcem iyi değilim dedim ( ağır anemi rahatsızlığım var ) iki haftaya gelirim dedim çocuğumuzuda bıraktım biletimi alıp gittim. Sonunda biraz duzelmistim. Eskiden Türkiyede yanında çalıştığım kişinin bosanigini duydum beni oraya yengem aldirmisti. 8 yıl önce eğitim için gittiğimde 8 ay birlikte calismistik içim bir şey bulmuş gibi hızlı hızlı atmaya başladı🦋Sonraki günler devam etti ama konularımız genelde iş dunyasina ait konular hayata dair. İçime bir umut dogdu kalbim için , Esim tel acincA bahane edip bır kavga cikardim ve bir ay daha uzattim. O boşanmış bir adam ve ben evli ikimizinde bir tane çocukları var. Çocuklarımızı daha önceden gormüştük. Neyse su ana gelirsek üç ay geçti. Ve gayet güzel bir arkadaşlık var aramızda bu evrilmeye başlıyor. O sekiz yil önce madem tanıştık dedi ve 8 ay birlikte çalıştık öyleyse 8. Ayın 8' inde , akşam yemeği yiyelim mi dedi. Yeri benim belirlememi istedi. Bende heyecandan ona Kıbrıs dedim ve şaka yapmıyorum bile. Biraz ileri gitmiş olabilirim sanırım Çünki sonunu dusunmeden cevap verdim. uzak bir yer elbette otel odasıda lazım umarım onu yataga atmaya çalıştığımi dusunmemistir.:) Çünki gerçekten iyi bir arkadaşlık başladı. Fakat arkasından farklı şeyler geliyor bunu yaşayıp görmek istiyorum. Esime gelince bu ilişkinin içine en başka o sicmisti suçlu ya da pişmanlık gibi bir şey hissetmiyorum. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.

Aldatildigima sevinir hale geldim?