Güncellemeler
+1 yıl
Hemen yargı makinesine dönüşmeyin, millet neler neler soruyor fikir istemekde suç oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel

Arkadaş olarak kalmak istemişti, ben de kabul etmiştim. Yakında düğünüm olacak, onu nezaketen davet ettim.
Mutluluklar bile dilemeden beni engellemiş, hâlâ beni seviyordu değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğrusunu yapmış adam bence, nispet yapar gibi çağırman hoş olmamış yani
Asla öyle bir düşünceyle demedim, ayrıldıktan sonra neredeyse 1 yıldır arkadaş olarak kaldık. Kendisinin bana duygularının olduğunu düşünsem bu zamana kadar direkt ben engeli basardım ama tamamen iyi niyetle dedim. Böyle yaparak bana olan duygularının hiç sönmediğini göstermesi beni sinirlendirdi, engellemesi umrumda değil ama erkeklerin kürkçü dükkanı olayına kesinlikle uygun düşüncede olduğunu varsayıyorum
Demek ki hala duyguları var ve 1 yıl arkadaş kaldıysanız bu adam bilmiyor muydu senin bir ilişkin olduğunu söz, nişan vb. olaylar olduğunu? eskileri unutmakta kötüler evet o konuda hak veriyorum
Direkt engellemesi zaten bunun doğruluğunu gösterdi, nezaketle dediğimi hesap eden birisi mutluluklar der ve geçerdi yani gelip gelmemesinde değilim.
Hayır, bunlardan hiç bahsetmedim. Eskileri unutmakta gerçekten çok kötüler ve içlerinde o saklı ümit hep var
Onunla alay ettiğini düşündüğünden engelledi bence
Ama arkadaş olarak kalmayı isteyen kendiydi, ben de nezaketen davet ettim 😕
Sevse ne olur koşup ona mı gideceksin
Ne alaka şimdi? Ben öyle mi dedim, arkadaş olarak kalmak isteyen kendisiydi
Seviyor ve deli olmuş şimdi bu habere
Öyle olduğunu düşünüyorum, ben nezaketen dedim. En azından mutluluklar denilip gelmeyebilirdi
Salla çok takma
Aklıma takıldığı için sormak istedim teşekkürler
Sarı lira takıp, kremalı pastanı mı yemesini bekliyordun?
Karşı cinste zeka harbiden çok önemli, bak çok ciddiyim!
Düzgün yorum yap, ne bu yargı havası?
Gayet haklı bir yorum.
Yazma daha fazla, lütfen rica ediyorum!
@zarifkelebek_ Eyvallah
Yargı dağıtacağınıza fikirlerinizi söyleyin geçin, sorumda neyi soracağım sizi ilgilendirmez
Düğünün olacak ama sen eski sevgilini davet ediyorsun bu nasıl gereksiz bir davet? Beni seviyordu diyorsun şu saatten sonra seni sevmesinin bir anlamı var mı? Seviyor olsaydı seni engellemezdi değil mi? Hâlâ neyin açıklamasını bekliyorsun şaka gibisin
@Zarifkelebek_ Arkadaşım olarak davet ettim, ayrılalı 1 sene oldu neredeyse ve dostça ayrılmıştık. Bu yüzden arkadaşım olarak kalmasına izin verdim. Nezaketen davet etmek istedim, eğer bana hala aklında yer olduğunu bilseydim çoktan onu ben engellerdim zaten. Mutluluklar denilebilirdi, gelmesi çok umrumda değildi zaten ama böyle yapınca sinirlendim ve sormak istedim.
Dostça ayrılmış olabilirsin ama bu yine de düğününe davet edeceğin anlamına gelmez. Demek ki mutluluklar dilemek bile istememiş. Evleniyorsun neden bir başkası için sinirleniyorsun? Yeterince rahatsız ettim seni kusura bakma @Lucca...
@Zarifkelebek_ Zaten hata bendeki onu ayrıldığım zaman engellemedim. Medeniyetle karşılayamayacak ve zoruna gidecekse o zaman arkadaş olarak kalmaya istekli olmamalı haksızmıyım? Arkadaş olarak gözüküp bana duygularının olmasına sinirlendim diyorum, engellemesi umrumda değil neden anlamak istemiyorsun
Sen istediğin soruyu sormakta özgürsün fakat ben de soru hakkındaki düşüncelerimi ve soruyla alakalı fikirlerimi özgürce söylemek hakkına sahibim değil mi?
Bu hakkın bana zekamla alakalı yargıda bulunma hakkı vermiyor, fikirlerini belirtip geçmeniz yeterli
Bunu ben değil, soruyu sorma düşüncen söylüyor, sana uzun uzun anlatalim; çünkü başka türlü işlemiyor demek ki.
Eski sevgilinle arkadaş olma konusuna gelelim: Eski sevgiliyle arkadaş kalma meselesi tamamen kişilerin tercihine bağlı bir süreç, o konuda bir sözüm olamaz.
Eski sevgilinle dost olarak kalma yolunu seçtiysen, evlilik vs. gibi konular için sebebin ne olursa olsun, davet etmek gibi bir detaya girilmez; bunu hiçbir erkek kaldıramaz. Görüşlerde dediğin gibi; 1 yıldır arkadaş olarak kalmış olmanız ve senin onun duygularıyla alakalı bir sıkıntı görmemen önemli değil.
Sen onu düğününe davet edersen, sana karşı hiçbir duygusu kalmamış olsa dahi, bu söylem onun zoruna gider. Nezaketen bile olsa, eski sevgili düğüne çağrılmaz; senle süreç geçirmiş bir insan, senin başkasıyla evlenme anlarına şahit olmayı kaldırabilir mi?
Eski sevgilinle bir senedir dost olarak sorunsuz zamanlar geçirmen ve onu dil ucuyla da olsa davet etmen; onun çok zoruna gider, seni engelleyip gitmesi ise, sana hâlâ duygu beslediğini gösteren net bir detay değildir.
Umarım şimdi daha iyi yorumlarsın!
Başka türlü işlemiyor demekki ne demek?
İnce işçilik gerekiyor dedim, ok by...
İnce işçilikten kastın anlamam mı oluyor! Hakaret ettiğini biliyorum ama ne demek istediğini bilsem şikayet edeceğim seni
Bana bak sinirimi bozma benim, sana konuyu detaylı olarak anlatmama gerek olduğu için; "İşlemiyor demek ki" ve "İnce işçilik gerekiyor" yazdım, zaten canım burnumda rahat bırak beni...