Tahir kaleli tarzı kızlar anladı
Cesur gerçekten seven samimi içten bakışları ayrı hoş olan her şeyi göze alan sahiplenen
Cesur gerçekten seven samimi içten bakışları ayrı hoş olan her şeyi göze alan sahiplenen
Cevap
11Cevap
gelir bir gün
Vedat karakteri olmasa en sevdiğim dizi olabilirdi. Kullanıcı adınız da apolas lermi nin harika şarkısını adı. Umarım hayalinizdeki kişi çok sürmeden karşınıza çıkar.
Ya evet lütfen
Zor bunlar millet yolunu bulmuş birini bırakıp yedeğe geçiyorlar. Kimse kimse için durmuyor
Benim belli başlı kriterlerim gerçekleşmezse asla evlenmeyi düşünmüyorum mesela
Ya kriter bulunuyor rol yapıyorlar sonra evlenince salıyorlar. Ben insanlardan iyice tiksindim. yalnızlık da yorucu kaldım öyle bi başıma 😮💨
Neden evlenmedin ki hadi ben 20 yaşındayım
Ben aldatıldım ya çok fazla -0 guvendeyim 😁
Benim flörtlerim oldu teklif edenler oldu istemeye gelenler de oldu ama dediğim gibi istediğim kriterlerde değillerdi ben aşırı seçici bir insanım şu ana kadar sevgili yapmadım hoşlandığım kişiler de gerçek yüzünü görünce soğuyordum ben sevgili yapmak istemiyorum kadersel işim bu çekilmek istiyorum
Bu kadar hayata bırakman her zaman iyi sonuçlar getirmeyebilir. Doğru adam olduğunu düşündüğünde senin adım atıp eline alman lazım kaderini
Ama hissetsem bende adım atarım da yok abi yok
Zamanla biraz daha tanımaya bak insanları o zaman seçim yapman kolaylaşır
Ne isteğimi biliyorum ya yani biraz baskın sahiplenen erkek istiyorum 🥳
Maskülen 😁 senin döneminde kalmadı ondan umarım bulursun
Evett 😱
Emoji durumu açıklıyor 😁
Evet ya neyse bende evde kaldım artık
Büyük ihtimalle bende tüm arkadaşlarım evlendi aa. Dışarı çıkacak adam bulamıyorum lanet olsundu 😁
Nasıl birini istersin dış görünüş olarak
Dış görünüş önemli değil de dinlemesini bilen birini. Çünkü ben nadir içimi dokerim döktüm mü de çok konuşurum 😁 o arada beni arkadaş gibi dinleyebilecek sıkılmayan biri lazım bana 😁
Ben gibi ha
Şimdi sende benim gibisin anlamında ben gibi mi? Yoksa dinleyecek kişi olarak ben gibi mi bunu açığa kavusturalim 😁
Yok anlayacak
Ciddiysen senden dünyada hiç yok çok değerlisin ben diyim 😁
Cidden şu an bile s
Belli değil mi
O zaman mesaj kutuna gelirim tanışmaya
Hesabı mı kapattın?
Herkese istediği denk geliyor Ya 😂 bi sen eksiktin
Ne hshsjs
Kimse aradığını bulamıyor demek Yani 😂
Banada soğuk, buzdolabı gibi, sevimsiz, duygusuz, cesaretsiz, kalitesiz kızlar denk geliyor.
Bende sıcak samimi biriyim
Burcun ne
İkizler
Sen anlat Karadeniz
Bekleme ey güzeller güzeli beklediğinde ölüm bile gelmez insana
Öyle birini kendim kaçırdım hani bana alkış
Banada oyle kiz gelmiyor niyetim ciddi olmasina ramen. Sen ne ariyorsun baska
Sen öyle birisini istiyorsun tamamda o kisininde istediği kişi senmisin bide böyle bak
Evet🤩
O sadece dizide olur gerçekte onun gibi biri olduğunu sanmıyorum.
Seçici davranıyor 'sundur on'dan.
İşte onun gibi olmasını istediğim için
Knk şöyle Tahir de Tahir yapan karakteri
Bana da gelmiyor şans
Gelir sen de o potansiyel yok demek ki
Bende çok şey istiyorum ama olmuyor
KızlarSoruyor'da aramadığın için.
Çok şey beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız
Nasıl bi erkek
Tahir gibi dizisi vardı ya
Sadece maço değil ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, kendine güvenerek doğru insanın karşına çıkacağına inanmalısın. Herkesin hayalindeki gibi biriyle tanışmak zaman alabilir. Tahir Kaleli tarzındaki erkekler nadir bulunabilir ama doğru zaman ve yerde karşına çıkabilirler, sabret! Belki şu anda doğru insanı arıyorsundur ama emin ol, sevgiyi ve samimiyeti hak ediyorsun, içini ferahlatacak bir aşk seni bekliyor olabilir. Biraz sabır ve pozitif düşünceyle, doğru kişiyi bulacağına inanıyorum! ❤️🌟