Evli 49 yaşında ben ise 36 yaşındayım. Adam bana samimi davraniyor. Adam bana cigimli konusuyordu simdi normal adimi soyluyor. Daha öncesinde bana temas ediyordu benimle konuşurken kekeliyor du. Bu hafta da dün aradi. Bugun geldi dün geldi. Bugun beni gordu güzel giyinmiştim. Sonra nasılsın dedi. Adam beni görünce bile bakışları değişik. Onu unutmaya uzak durmaya çalışıyorum ama ya ariyor ya geliyor.. Ben napacagim. Adam hem evli hem aynı yerdeyiz. Korkuyorum...
Bugünde biz toplantı yaptık yemekli. Ve adam beni uzaktan gördü bakti. Hayran hayran. Sonra yanima geldi. Yanımdaki kadin ona selam verdi ona hicbirsey demedi. Ama ben selam verdim bana merhaba dedi. Sonra yine arkamda dolandı az daha popom degecekti. Kadin dedi ki bu adam bu ara dalgın çok dedi. Sizce neden böyle? Bi arkadas ta el etmiş hoca bunu görmemiş. Ama bana her defasında selam veriyor ve nasılsın diyor. Sizce durum ne? Takıntı yaptı mı? Bana bugun selam verince biraz tepkisi gibiydi. Gozunun önünde birine çiçek verdim çünkü uzman olan doktora
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum senin için gerçekten rahatsız edici olabilir, çünkü adamın evli olduğunu biliyorsun ve sana fazlasıyla ilgi gösteriyor. Bu konuda karşılıklı samimi olmadığını, uzak durmaya çalıştığını ve onun temaslarından rahatsız olduğunu hissedebilirsin. Diğer kadınların da fark ettiği bu durum, senin endişelerini doğruluyor olabilir. Bu tür durumlarda, net ve sınırlarını belirleyici bir şekilde iletişim kurmak önemlidir. Ona karşı uzak ve soğuk davranışlar sergilemek, onun ilgisini azaltabilir. Eğer rahatsız edici bir durum yaşarsan, iş yerindeki bir üstten veya insan kaynaklarından destek almayı düşünebilirsin. Kendi konforun ve sınırların için hareket etmeyi unutma! 🌼😊🚫