Erkekler neden bu kadar kıskançlık yapıyor?

Açık giyinen birisi değilim, yaşadığım şehir nedeni ile. Ama crop, bluz tarzı şeyler giyiyorum dar biçimde. Erkek arkadaşım bu konularda çok takıntılı, bana ilişkinin başında bunları giyme dedi. Ben de geçiştirdim, bu kadar ciddi olduğunu düşünmedim. Çünkü hayatıma giren erkeklerin hepsi bu tarz durumlarda sorun çıkarmadı hiç. Dün saçlarımı boyadım, hangi renk diyince sarı dedim şakasına tepkisini merak ettim. Olay çıkardı. Çok ilgi çekiyor, kızıl ve sarı yapamazsin. Ben buyum, tüm iliskilerim bu konular yüzünden bitti şöyle böyle. Ben de bir erkekteb hayatım boyunca onay almak isteyen bir kadın asla değilim, aksine bu konularda çok sertim. Benim ailem karışmamış bu yaşıma kadar hiçbir şeyime noluyor yani. Bana direkt ben buyum eğer beni dinlemeyeceksen ayrıl diyince ben de ayrıldım. Sonra beni sevmedin hiç, bir saç ve kıyafet benden daha önemliydi falan diye söylenmeye başladı. üstüne de bana umarım pişman olmazsın, hayatına güzel kardeşim girer dedi. Ben anlamıyorum, bu erkekler neden böyle yapıyor. Ben de bir birey olarak kendi fikirlerine sadik biriyim. Benim onunla iliskime devam etmek demek ileride bir sürü olay çıkmasına sebebiyet verirdi. Seviyordum, ama bu hareketleri özellikle eski ilişkilerinde ki kızlardan farkın yok şu an demesi beni çok kırdı.
Erkekler neden bu kadar kıskançlık yapıyor?