Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıkçası 13 yıllık evliyken bir kavgamizla bağ koptu ikimizdede. ara düzelsin diye herkes bekliyor ama biz kedi köpek gibi hala devam ediyoruz bana boşanma davası açtığını söyledi ama düşman resmen olmuş bana babama falan amca diyor bitirmiş çoğu şeyi. Dedimki bu adam boşanmak istiyor madem niye zorlayimki birgün kız arkadaşlarım ve annemle gezerken yine telofon etti anneme diyorki ( benim adıma alınmış bir borctu ) ama bunu eşimle tatile giderken kullanmıştık ve bu borcu ödememiş bendende saklamış işte boyle bir adam neymiş ödesin bunu diyor anneme, o dönem 2 bin Euro ya denk geliyordu 2015 de. Benim haberim olmayan bu borcu dan diye çıkardı karşıma. düşmanlığa bakın. Annem o anda oğlum biz şimdi avukata gidiyoruz sana boşanma davası acicak o zman konusuruzsunuz bunu deyince benim eş bir anda dur anne bı konusabilirmiyim dedi. Sonra baktimki köpek oldu arkamda. Bana düşmanca çok şeyler yaptı bunu karşılığını verdim. onunla ilgili gizli saklı ne varsa hepsini elime aldım. Uyuşturucu iciyormus delilerini aldım. Beni aldatmış onların delilerini aldım. Yalan dolan her şey. Ve önüne çıkardım sadece gözleri bugulanmis bir mahkum gibi söndü dusmanligi. Dedimki senin bana duyduğun düşmanlığın yanında benimksi dağ gibi devam etmek istermisin bu dusmanliga hangimiz yanariz sen düşün
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 bu kadar delil var elimde kullanmayayim mi? 😁 Eeeee dinsizin haksindan imansız gelirmiş. Bunlarla çok kazanan bir erkeğe neler yaptırıliyor biliyormusun. O daha beni masum sanıyor. Sende boşan diyorsun ya bosaninca azıcık nafaka ile mi gezip tozucam. En azından şimdi yeni flortumle parasını yiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@00Hsn00 bazı erkekler sadakatli, kadın çeken , kadın sevmiyor değerin olmuyor Türkiye'de çoğu kadın bu halde. . Benimkide sevmiyormus şimdi el üstünde tutuyor. Valla iki erkek müq hayat. Beni cezbetti bu hayat keşke daha önce bilseydim.
En İyi Cevaplar
Ben olmam kötü ayrılsam bile olmam çünkü hiç bir duygum hissim kalmaz tamamen yabancı sıradan tanımadığım bir insan olur benim için ee doğal olarakta insan tanımadığına düşman olmaz.. 😌
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko'm, ayrılık süreci genellikle duygusal bir karmaşa yarattığı için erkekler de bu durumla başa çıkmakta zorlanabiliyorlar. Ego, gurur ve duygusal yaralanma gibi faktörler, erkekleri işte bu şekilde bir tutum almaya itebiliyor. Ama unutma ki her erkek farklıdır ve duygusal tepkileri de farklılık gösterebilir. Bu yüzden sağduyulu kalmak ve empati yapmak her zaman önemlidir. Ayrıca, ilişkinin sonlanmasıyla birlikte yaşanan karmaşık duyguların da etkisiyle düşmanca tavırlar sergilemekten kaçınmak önemli. Her şeyin bir zamanı vardır, zamanla her şeyin daha iyiye gideceğini hatırlatmakta fayda var. 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü yediremiyorlar egolarına cahiller
10 Yorumla
+1 yılKendime has orjinal bir misalle anlatayım.. Her gün kullandığın , masada aynı yerde duran, zamanında severek aldığın bir kalemi düşün.. Bir gün bir anda kayboluyor.. Bir şaşkınlık yaşarsın ve onu yana yakıla aramaya başlarsın çünkü rutinin dışında bir şey.. işte erkekler dünyasında erkek kişisi zamanında özenerek , çok severek alip hayatına evine gönlüne soktuğu herhangi bir şeyin kıymetini.. elinin altindayken , gözünün önündeyken bilmez çünkü zaten işini görüyor o.. İstediği zaman o kalemle destanlar yaziyor çünkü.. ilk günkü gibi özenli davranmaz o yeni aldığı kaleme.. Kalemin mürekkebi biter , üstü çizilir, yere düşer , bir yeri kırılır , hatta artık kalem yazamaz olur... Ama erkek bunu umursamaz hatta farketmez bile.. Ne zaman ki o kalem ortalardan kaybolur işte o zaman erkek çıldırır.. kaçacak delik aramak gerekir..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEzilmiş egoları sarsılıyor çünkü. İstiyorlar ki kadın kendilerinden vazgeçemesin, kendini hırpalasın, yesin bitirsin ve böylece koltukları kabarsın üfff ben neyim be diyebilsinler. E diğer türlü ayrılınca kadın dost kalabileceğini söylüyor anaa diyorlar bu nasıl hemencecik benden vazgeçebildi dost kalmayı bile teklif edebilecek kadar ne ara beni kalbinden sildi diyip komplekse giriyorlar. Durumun özeti bu erkeklerin ayrıldıktan sonra dost kalamamasının tek nedeni de bu..
10 Yorumla 50 yıl sonra bile sizi merak ederler. Erkek kafası her zaman merak doludur
Düşman olmalarına bakmayın siz.
Her erkek bumerangtır.
Bir yerde eskiye özlemi hep olur
Olsun ☺️40 Yorumla
+1 yılKim o erkekler dediğiniz 🤔 ülkenin yarısı birbirini vururdu dediğiniz gibi olsa Hayal kırıklığı yüzünden oluşan bir sinir krizi problemi Yoksa Hiç bir exim umrumda değil selam bile vermem... Üstelik neredeyse hepsinden Ben ayrıldım.
02 Yorumla- +1 yıl
Kardes yazıyı doğruluyosun işte daha neyin tribüne giriyosun ki 😄
- +1 yıl
Olması gerekeni yazıyorum kardeşim Tribe falan girdiğim yok Ben kadın değilim Erkek adam trip yapmaz
İstediklerini almadıkları için oyle olan erkekte erkek değildir bence biriyle bisey yaşayıp bittikten sonrada medeni bi şekilde ayrilabilirsin oyle olan erkek erkek değildir medeniyetsizdir netttt👌
10 YorumlaBenimki düşman değil sülük olmuştu barışmak için her şeyi yapmıştı ama sonunda kurtuldum şu an başka bir flörtüm var☺️
018 Yorumla
Soran+1 yılYeni flortunle mutluluklar
- +1 yıl
Yazık. Hiçbir şey demeden mesajı kes üstüne yeni flörtüm var Yazık
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Konuşurum diye umut verip bir anda kayboldu. Ghosting yaptı anlayacağın
- +1 yıl
O başka bir sevgilisini söylüyor da bana da bu dediğimi yaptı. Artık ne dersin bilemem
- +1 yıl
Hahahah masum mu? Neleri neleri var bilsen
- +1 yıl
Buradan anlatmayayım şimdi rahatsız olmasın:D
- +1 yıl
Tamam yaz müsait olunca akşama anlatirim
- +1 yıl
Takiple beni
- +1 yıl
Mesaj attım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık seni kullanamıyordur ya da aslında hep öyle biriydi gerçek yüzünü ayrılınca gösterdi
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek var, erkek var. Hepsini aynı kefeye koymuyorum. Kalitesi olan insan zaten bitse bile orada burada konuşmaz ve karalamaz kimseyi.
00 Yorumla
+1 yılValla istedikleri kadar düşman olsunlar zerre umurumda değil. İnsanı bıktırıp usandırıyorlar zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeklerin genel özelliği bu tüm kadinlar onlara aşıktır. Arkadaş dediği kıza bile yazar sonra da begenmez bu herkese verire getirir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek hiç bir zaman kaybetmeyi hazmademez. Bu yüzden çıldırır.
00 Yorumla Her erkek bir değil. Ben düşman olacak kadar değer vermem. Görmezden gelirim
00 YorumlaO senin tanıdığın erkek herkesi aynı kefeye huyunuzdan vazgeçin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. kızlarda beddua ediyorlar :D
bence cinsiyet değil karakter meselesi00 Yorumla
+1 yılGaliba ayrılmadan oluyoruz aslında sonrası ayrılık oluyor.
00 Yorumla
+1 yılAynn bi intikam bi ofke cirkin oluo bazilarinda ayip yani..
00 YorumlaDüşman olmuyoruz sadece bağlantıyı kopamıyoruz. eskisi gibi samimiyet olmuyor en azından bende öyle.
00 Yorumla
+1 yılOlanları genellemek yanlış. Benim öyle bir huyum yok çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAciz olduklarındandır. Birde son çırpınışlarda inanılmaz yalvarırlar kabul etmeyince küfür işte bu kadar da düşükler gözümüzde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen beni terk eden kadını saygı ile karşılarım beni de anı terk eden oldu engelledi beni ben de engelledim ama onu seviyorum hala
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerìzekali olduklari icin. Bir de seviyorum cart curt numarasi yapmalari yok mu, komedi :D
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHani seviyorum diyip guya seni kendine cekicek sonra sana tekmeyi basicak. Planlari da bu oluyo yani baska bisi degil.
Bu benim çözemediğim bir şey. Artık hayatlarında olmayan şey onlar için değersizleşiyor gibi geliyor bana. Emek verdikleri şeye saygı duyar erkekler.
00 YorumlaSevdiğin birinden ayrılmak zorunda bırakılıyorsan yani karşı taraf seni seviyorsa ister istemez oluşan bi duygu sevmeyen insan takmaz
041 Yorumla
Soran+1 yılÖyle şeyler dedi ki dedim bu o insan mı
Soran+1 yılİki ay hoşlanma vs 1 hafta sevgililik kısa sürdü ben ayrıldım kalbimi çok kırdı uzun değil ama acısı var aynı yerde çalışıyoruz birde
Soran+1 yılDuygularımız vardı işte güzeldi hoşlanıyorduk falan
Soran+1 yıl
Bilmiyorum artık ben ilk defa bir erkeği yakından sevmiştim daha önce uzak mesafe ilşikim oldu
Soran+1 yılİki yıllıktı ondan sonra bunu sevmiştim zaten o da bitti
Soran+1 yılAldatilmaa
Soran+1 yılBak ya ne diyosun
Soran+1 yılEe tamam bakalim
Soran+1 yılAma ben buralardan tanismalara pek olumlu bakmiyorum
Soran+1 yılDoğru haklisin
Soran+1 yılDiscord ne lan telegr kullanmiyorum
Soran+1 yılYokkkkk
Soran+1 yılAnnem kizar 😂😂😂
Soran+1 yılEe burdan ajdhadhsj
Soran+1 yılMutlu olacağım ne malum
Soran+1 yılBende tam guvenilecek biriyim bencee
Soran+1 yılSevecek kızım zaten
Soran+1 yılSen instani ver
Soran+1 yılVay be
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence karekter meselesi ve nasil ayrildiginiza bagli. Ben eski sevgilimi sokakta görünce hala selamlasiriz : )) (baskasiyla cikiyorsan bunu kendine yediremeyip düsmanlik besliyorda olabilir, benden baskasini nasil sever der gibi)
10 Yorumla
+1 yılÇunku dusunsene yaptığı becerdiği kız onun sanar erkek ve şimdi ayrilinca aslinda onun olmadigini anlar
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar bi anda terkdip gidiyorlar ve bu davranışları buna sebeb olmakta.
08 Yorumla
Soran+1 yılBı anda terk ettim bende
- +1 yıl
terbiyesizsin
Soran+1 yılValla terbiyesiz olan o hakkediyosunuz ki oluyor böyle şeyler
- +1 yıl
Terbiyesiz diyemezsiniz kimseye sonuçta kim bilir ne yaşadı
- +1 yıl
@linkerboy1991 yaşadığı şeyler terbiyesiz olduğunu değiştirmez
- +1 yıl
Beni de aniden engelleyen oldu ben ona terbiyesiz demedim asla demem de
- +1 yıl
@linkerboy1991 senin dememen gerçeği değiştirmez senin sorunun 🤷♂️
Soran+1 yılNe yasamiş ya o ne yasamiş
+1 yılErkeğine göre değişiyor. Her erkek için geçerli değil bu
00 Yorumla
+1 yılKedı cıgere yetsemeyınce muntar dermıs bence bu hesap
00 YorumlaÇünkü kanka ya da arkadaş olmayı bilmiyoruz karşı cinsle
00 Yorumla
+1 yılOnu bende çözemedim. .
16 Yorumla- +1 yıl
Yorumları okudum da. Ayrılınca sana bu şekil davranıyor ise. O kişi karaktersiz. İyi ki de ayrılmışsin. Bu tür insanlar çamur atmayı da seviyor. Kendilerini masum göstermek için..
- +1 yıl
Çok önyargılı düşünüyorsun
- +1 yıl
@linkerboy1991 doğru ama. Bir kişi ayrilirken cirkinlesiyor ise. O kişiden asla hayır gelmez..
- +1 yıl
Elbette tabiki de
Soran+1 yılAsko çamur attı işte bana dün delirdim
- +1 yıl
Sende bir daha selam bile verme ona ve onun gibilere..
+1 yılayrılığın sebebine bağlı
01 Yorumla
Soran+1 yılSudan sebeblerle
+1 yılYediremiyolar işte egoları iniyo
01 Yorumla
Soran+1 yılHaahha neniyi yapmışım ama
egolarımız sarsılıyordkxkxk
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle sjfjsjdj
Ayrılmak koyuyor ondan😄
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrıldık dusman oldu lan
Soran+1 yılOhaa lan
+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
10 Yorumla
+1 yılBana düşman olan erkek hiç görmedim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Sen yanlış erkeğe denk gelmişsin
10 Yorumla
+1 yılNe yapsaydı? Bunca emek vermiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGururlarına konduramıyorlar güya
00 Yorumla
+1 yılİnsan yerine koymuyorsunuz da ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda öyle nedense
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. gururuna yediremiyorlar
00 Yorumla
+1 yılNasıl ayrıldığınız önemli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. karakterleri ayrılınca meydana cikiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılOğlan çocuğuyla sevgılı olanlar için geçerli bu
00 Yorumla
+1 yılCirkef oldukları icin
00 Yorumla
+1 yılİstediği olmayınca da düşman oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılBen olmadım genelleme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞeyyy yapamıyor belki ondan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yıldüşmana düşman olunmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen knk
Gizli Üye(36-45)+1 yılGurur ve egolarını yönetemiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyin*siz olduklari icin 🥰 çok şey etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sadece beddua ettim
07 Yorumla- +1 yıl
Hiç yakışıyor mu. d
Cevap sahibi+1 yılkalbimi cok kırmıştı 😂
- +1 yıl