Yahu sıkıldım artık özgürlükçü geçinip aldatan karaktersizlerden... Dindar, muhafazakar erkek de aldatır mı? Değilse bakış açısı değiştiricem
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDindar insanlar gerçekten öyleyse tabi, imanlıdırlar aldatmaymış, yok sevgilim böyle yaptı yok sevgilim bana bunu yaptı vb. gibi saçmalıklarla uğraşmazlar evlendikleri kadını sahiplenirler gözlerden sakındırırlar namazlarını kılarlar dünyanın boş işleriyke uğraşmazlar ölümü hatırlarlar her zaman ahiretini düşünürler ama bu zamanda insanlar dünya malına önem veriyor dünya bir hiçtir hiçliktir içinde bir sürü aldatmaca vardır herkes buna kanıyor gençler birbiriyle her haltı yiyor ecdadları hakkında en ufak bilgileri yok herkes popüler olma derdine düşmüş kimse ne yaptığını bilmiyor sarayda yaşayanda o mezara girecek fakir insanlarda o mezara girecek takvası yüksek insanlar kazanacak herkes unutmuş bu gerçeği herşeyi erteliyorlar sonra yaparım diye ama yarın ölmeyeceğin ne malum neyse fazla uzattım ben yataym.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gerçek müslümanlar zaten inmeyle, çıkmayla, flörtle işi olmazlar. Zamanı geldiğinde uygun birini bulup evlenirler ve asla aldatmazlar. Sözde müslümanlar için bu garantiyi veremem.
64 Yorumla
Soran+1 yılIyi de benim öyle bir çevrem yok bu da hiçbir zaman öyle birini bulamayacağım anlamına mı geliyor
Soran+1 yılİnşallah, sağol :(
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir imam tanıdık var, ikinci hanıma dini nikah kıydı, oldu bitti. Eşi üstüne kuma gelmesine razı gelmedi, büyük kavgalarla ayrıldılar. Yaşanan kavgalardan çocukları psikolojik sorunlar yaşıyor.
Yine başka bir tanıdık, 5 vakit namazında. Aldatıyordu karısını... Adamın ikinci bir hayatı varmış herkesten gizlemeyi başarmış senelerce. görünen yüzü karısına, çoluk çocuğuna bağlı biriydi. Ama değilmiş...
Karakterle ilgili bir durum.
Hayvanın alası dışında, insanın alası içinde derler. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.30 Yorumla
+1 yılDindar erkek aglatmaz fakat soyle bir durum var dindar bir erkek herhangi bir kizla birlikte olmaz evlenmeyi dusunmedigi kiz ile samimiyet bile kurmaz hatta evlenene kadar mesafeli davranir... yani zor
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılDindar erkek gerçekten dindar ise nefsine sahip çıkan kişidir.
Ha aldatmayı göze almış kendisine dindar izlenimi veren zaten insan değildir.
Önemli olan niyettir güzel arkadaşım! Bir kişi aldatmayı aklına koyduysa aldatır.
Umarım bu kişiler sizden uzak durur.20 Yorumla Dini vecizelerini gerçek manada yerine getirmeyen her insanın aldatma olasılığı vardır. örneğin sevgilin senle evlenmeden paylaşım yaşamaktan çekinmiyosa haram helala fazla dikkat etmiyosa namaz da kılıyo olsa oruç ta tutuyo olsa yine aldatma olasılığı vardır
20 YorumlaBen bu asıl onlardan kork olayına pek inanmıyorum. Medyadır, çevredir, odur budur hep ayıklayıp ayıklayıp istisnaları getiriyor gözümüzün önüne. Bu iş dindarlıktan ziyade karakterle ilgili. Bir insanda onu yapacak potansiyel varsa diyanet başkanı da olsa onu tutamazsın. Yani beni aldatmaz diye dindar adam aramaya da kalkma. Adam ara. Bulduklarının da dindar birilerine gelme olasılığı yüksektir zaten. Olmayadabilir tabii.
20 YorumlaAllah tan korkan insan aldatmaz.. Aldatmanın cezasi ve gunahi çok agırdır.. malesef insanlar farkında değil ya da hafife alıyorlar fazla değil 60 yıl bir omur.
87 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünen adamı nasıl bulabiliriz peki:(
- +1 yıl
Oyle dusunen insan 5 vakıt namazını kılmaya çalışır.. gözünü dısarda haramdan saklar.. açık secık giyinenlere hiç bakmaz.. yüzünü çevirir.. giyiniş tarzi normaldir yırtık pırtık pantolon giymız moda diye.. gözlerine bakınca ışık görürsün. gözünün içi güzel için açılır çekinmezsin bakıslarından.. cunku iyi niyetle bakarlar insanlara..
Soran+1 yılBenim böyle birini bulmam çok zor çünkü böyle bir çevreye sahip değilim benim çevremdekiler bunun tam zıddı :(
- +1 yıl
üzüldüm doğrusu olabilir ama , çevrenizi boşverin. Herkez kendi hayatından sorumludur.. Bundan sonrakı yaşamınızda siz mutsuz olursanız hangisi size destek verebilir. mutluluk, huzur verebilir? yaşınızı bilmiyorum ama size tavsiyem. Bu gune kadar yaşadıgınız geride kalsın. Kendınıze yeni bir hayat kurun.. Bulan siz değilsiniz. Nasip eden allahtir. o dilemedikce olmaz..
Soran+1 yılBen biraz da çevreyle alakalı olduğuna inanıyorum nedense...
Soran+1 yılTamam
Hem de nasıl. Konyada yaşadım. Burası , sözde, muhafazakar şehri. Bir bakarsan herkes 5 vakit namaz kılıyor, 90 % kapalı bayanlar, fakat arka tarafı diz boyu ahlaksızlık. Hacılar 2 karılar ile aynı evde yaşıyorlar, para varsa, kesin metresi var. Herkesin değil, fakat rakamı da az değil. Sadece 20 resmi dedektif ajans var. Herkes birbirinin takiptedir. Diniden soğutuyorlar resmen.
00 YorumlaGerçekten din aşkı allah aşkı varsa aldatmaz ama öyle insani yolda bulamazsın
42 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bulucam:(
+1 yıljack daniel s haklı.. bizim oranın bir imamı vardı bir zamanlar.. gündüz 5 vakit namaz.. gece 1 de 2 de diskonun park yerinde görürdüm arabasını.. bir kaç kıza da yavşadığına bizzat şahit olmuşluğum var.. hesabını sen yap artık.. dindarla falan alakası yok bu işin.. kanında varsa aldatır..
11 Yorumla- +1 yıl
- veren niye verdi onuda anlamış değilim.. yoksa bizim imamın karısı mısın sen? :)))
ahlak baska sey dın baska sey.. dindar ınsan ahlaklı ınsandır ama pek bu işlere gırmez dınden ekmek yıyen ınsandansa hersey beklenır, kalbını bılme sansımız pek yok goruslerınden eylemlerınden az bucuk yakalayabılırsınız bır ınsan allah deyıp de bu yolla ekmek pesınde ıse yapmayacagı pıslık yoktur, dıl ıle olan degıl kalp ıle hıssedılen onemlıdır
00 Yorumladinle, siyasi görüşle alakası yok tamamen biyolojik iç güdüsel bir durum bu.
erkek her zaman aç her zaman saldırgandır. aldatmayan erkekde sorun vardır.
ki zaten tv de bir cok ornegını gördük dimi büyü ayağına hacı hoca ayağına ne olaylar oldu bu memlekette :)) sen sen ol erkek mılletıne guvenme00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İnançlı ise aldatmaz, ama biz aldatmadık ta ne oldu ilgi sadakat gösterdik te ne oldu? elde ne var? hiçbir şey! bize rahat batanlar denk geldi maalesef ama olsun ders çıkarttın en azından.
40 Yorumlaya bu aldatma işi biraz farklı durum kimse aldatırım demez zaten adamda adam olmayanda bu karışık bir durum aynı şeyi kadına sorsan açıkmı aldatır kapalımı bence ikiside olabilir kadın ya da erkek fark etmez sen evini kuracaksın ve bakacaksın keyfine aldatırmı diye düşünme yoksa hep bu hüsnükuruntu içinde kafayı bozarsın mesut ve bahtiyar ol
00 Yorumlaeger cıddı sekılde seven dındar neden aldatsın kı eger cıddı bır sekılde dındar ıse ayrılmaz ben buna ınanıyorum.. ayrılır ama aldatcagını dusunmuyorum.. bu fıkrede katılmıyorum
10 Yorumla
+1 yılDin ile ahlak' ı birbirine eş değer görüyorsan zaten senin beyin kapasiten yetersiz. Bu yüzden de yanlış insanlar seçiyorsun belli ki.
Ne sarıklı tipler var milletin karısına kızına iç geçiren; ama sen onlar aldatmaz etmez olarak varsay onlar ile takıl ;)10 Yorumla
+1 yılDindarlıkla alakası yok bence durumun aldatan her zaman aldatır gözü dışardadır aklı başka yerlere kaymıştır artık sevmiyordur ya da karşısındaki kız değişmiştir tavırları farklılaşmıştır ve de başka bir insan ondan daha fazla ilgilidir ona karşı o yüzden aldatabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmaz belki ama namazında niyazında bir sevgilim vardı eskiden.. O da çok üzdü sevmedi. Dinle alakası olmadığını anladım o zaman :(
26 Yorumla
Soran+1 yılNasıl üzdü ya aldatmadıysa:/
Cevap sahibi+1 yılSeni seviyorum dedi ama sevmiyordu. Dindar erkekte de şöyle bir psikoloji vardır. Temiz olsun, iyi kız olsun.. Bu görüşe katılıyorum elbette böyle bir eş isteyebilir. Ama beni sevmediği halde sırf benimle mantık evliliği yapmak için birlikteydi.. ( eski sevgilisini seviyordu ben de garanti kızdım yani ) Eğer dindar bir sevgilin varsa ya da düşündüğün biri onu çok daha iyi anlamaya çalış
- +1 yıl
Of canım ya ayni durum benim bir arkadaşta yaşıyor şu aralar :/
Ama o şüphe ediyor. Sen nasil anladin eskiyi sevdiğini? Özel olmazsa paylaşabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılElbette anlatayım. bir kere ilgilenmiyordu bu en büyük belirtidir. Konuşurken mesefeliydi.. Facebook kullanıyordu ordan şiirler yazıyordu eski sevgilisine hitaben. Aşk acısı türünden paylaşımları vardı.. ben kolay anladım :/
- +1 yıl
Kolay anlamış olman iyi olmuş
Bakalim benim arkadaş ne yapacak...
Cok tesekkurler sanada
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim..
Allah yardımcısı olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılDindar olup aldatıyorsa dindar olduğundan şüphe et. Karakter meselesi aldatmak. Karakteri oturmuş gibi görürsün ama aslında oturmamış çömelmiştir
20 YorumlaGerçekten dindarsa aldatmaz çünkü senden omce allahtan korkar günah olduğunu bilir.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Dindar olmak veya tersinin uç noktası dinsiz olmak, bir erkeğin aldatma potansiyeli ile veya düzgün bir adam olma potansiyeli ile bağlantılı değil bence.
00 Yorumlaİstanbul'da oyle bir deyim vardir solcu evli kesim paraliysa atasehirde kesin kacamak evi vardir dindar ise beylikduzunde
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yıliçinde varsa her türlü aldatır dindarı ateisti farketmez bacım
şeytan bu en öyle dürter ki seni anlamazsın ruhun duymaz10 Yorumla
+1 yılGerçek dindarsa aldatmaz. Bakmaz bile başka kadınlara.
10 YorumlaDinndarsa Günah olduğu için aldatmaz bence ani canı istese bile durdurur bir şekilde kendini
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Neden genelleme yapıyorsun. Biz günah keçisimiyiz. Kadınlar daha çok aldatıyor artık. Bizi geçtiler ama tabi bayanlar hep haklıdır erkekler suçludur.
00 Yorumla
+1 yılDinini bilmeyen o kadar çok dindar geçinen insanımız var ki. Bence aldatır. Çünkü gerçek anlamda kimse dindarlığı hak ettiği gibi yaşamıyor. İşine geldiği gibi yorumluyor. Namaz kılan bir çok kişi namaz memurluğu yapılıyor.
10 Yorumla
+1 yılAldatmazsa da senin icin degil yanacagim korkusu icin o daha kotu sanki :)
10 Yorumla
+1 yılALDATMAZ AMA dindar görünümlü olup olmadığına dikkat et
10 YorumlaALLAHtan Gercekten Korkan, Günahlardan Sakınan Ahiretini Düşünen Hicbir Dindar Bay-Bayan... Aldatmaz, Yanlız Şunu Unutmamak Lazım, şeytan öyle bir şerefsizdir ki Evliyaların Bile Ayağını Kaydırmıştır... ALLAH cc Sonumuzu Hayr Etsin
00 YorumlaRuhunda şerefsizlik varsa tabiki neden olmasın. Her sakallı hacı hoca değildir.
00 Yorumladindar dediğin kim ki. dindarlar hiç aldatmaz. hiç günah işlemez. hiç hata yapmaz. hep doğru şeyleri mi yapar
öyle bir zaman yok artık00 Yorumla
+1 yılBunun dindarlıkla bir ilgisi yok. Dürüst insan sevmese bile aldatmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatma dine ırka bakmaz, karakter ve kişiliğe bakar bir insan namazını kılar orucunu tutar ama imanı zayıfsa nefsine uyup gidip yanlışlara düşebilir...
20 Yorumlahahahah :D bakış açısı değiştirmek nasıl oluyo bu ya :DD :D :D : lütfen bunu açıklarmısın bana
00 Yorumla
+1 yılCanim işi dinle baglama bu din meselesi degil edep meselesi karakter meselesidir. Ne yani dindar adam aldatinca dinimi kotuleyecksin?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah a inanan insan aldatmaz, aldatıyorsa imanı zayıftır.
10 Yorumla
+1 yılYa ne alakasi var insan nefsine yenildimi muftude olsa aldatir. Yaa bak soyle yapalim sen hic kocasini aldatan dindar kadin duymadin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten dinine bağlı biri aldatmaz hatta evlenene kadar sana bile mesafeli yaklaşır:)
10 Yorumla
+1 yılbu devirde her ekek aldatır adı üstünde er (kek) ..
10 Yorumla
+1 yılAldatır aldatır hiç şüphen olmasın hatta dindar daha çok aldatır hepsini genellemiyorum tabi
10 Yorumla
+1 yılBen o kadar dindar degikim ama aldatmam tabi allahtan korkan aldatmaz ama sende onun istedigi gibi biri olman lazim
00 Yorumlahaha :D kardeşim dindar erkek çıkma denen boklukla uğraşmaz benim gbi :D ben karşı konmşumuzu seviyorum :d yetiiii ömur boyu gidicek :d
00 YorumlaBizim bir arkadas var imam oldu halen karı kızda yani :) dindardan kork içen adamdan zarar gelmez :)
04 Yorumla
Soran+1 yılİçen adamdan zarar gelmezmiş, dalga mı gçeiyosun
+1 yılBunun dindari din sizi olmaz mayası bozuk ise yapar
00 Yorumla"Erkek" aldatır ister dinci ister cinci olsun aldatır ama "Adam" aldatmaz
10 Yorumla
+1 yılaldatmanın dinle alakası yok şunu anlayın kişilik meselesi
04 Yorumla- +1 yıl
o yüzden adnan oktar 10 tane yolluyla program yapıyor.
- +1 yıl
iftira attıgım yok kişilik meselesi bu dediğim gibi dinle alakası yok
+1 yılYa aldatmanın dinle alakası yok karakter kişilik ile alakası var yani kişiliği oturmamış her kez aldatır
10 Yorumla
+1 yılipnelerle takılırsan hep aldatılırsın dindar bile olsa :D
00 YorumlaKESİNLİKLE ALDATMAZ ALLAH'IN LUTFUNA NANKÖR GELMEZ
20 Yorumla
+1 yılaldatır tabi niye aldatmasın özünde onunda bir penisi var şimdi örnek verdirtme bana
00 Yorumla
+1 yılBaş örtülü kendini satan kadınlar var değil ki erkekler yapmasın sister
02 Yorumla- +1 yıl
Çok isviçrelilere benziyosun qanqa. asadsfdrgrt
- +1 yıl
Türk'üm zaten orda yasıyorum kanka
+1 yılçık şu kafadan ya din ahlâk değildir adam inançsız diye karaktersizmi karakterin dinle alakası yok aldatacak her zaman aldatır
00 Yorumla
+1 yıldindar mindar farketmez erkek bu aldatır tabii cami hocalrını gormuyonmu neler yapıyo
05 Yorumla- +1 yıl
Tacizden tecavuzden kactane yatan var cezaende sen ne konusuyon ne biliyosun ya. Madem bilmiyon haberdemı ızlemıyosun bırındendemı duymuyon
Soran+1 yılSaçmaladın
- +1 yıl
Konusmıyım dıyorum konusturyon sacmalıyom olemı benım 5 senem gectı cezaewınde tacizden tecavuzden neleri geliyo bılıyon mu sen orayı bilmedigniz için hic bısyden haberınız yok cocuktacizcilerinden tutta fortcusuna kadar sacmalıyom olemi.
- +1 yıl
sozde hacı hocalar allah yolundalar hepsinde bı karıs sakal
Helal ve haramın farkını bilen biriyse aldatmaz.
10 YorumlaDinle alakalı değil karakterle alakalı böyle şeyler.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten Allah askı varsa aldatmaz,
30 Yorumladindarmış dindar değilmiş bilmemede adam olan aldatmaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde harem yapar ne aldatması :D Çoklu eş yapıp grup yaparsınız
10 YorumlaGerçekten dindarsa aldatmaz öbür türlü bilemiyicem
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDindar adam zaten zina yapmaz nasıl aldatsın :)
40 Yorumla
+1 yıldindarım kimseyle çıkmıyorum bile.
10 YorumlaKalkan sik, din iman dinlemez.
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem