Sevgiliniz böyle yapsa sizde değersiz hisseder misiniz?

Bir yıldır sevgiliyiz ve bir sürü birlikte şeyler yaşadık. Gezdik, tatil yaptık. Bir sürü anılarımız oldu. Onun doğum gününü İsviçre'de geçirdik ve ben ona bir sürü hediye almıştım. Ve beğendide çünkü sürekli kullanıyor. Ben onun annesine de çok değer veriyordum. Çağırdıklarında gidiyordum, bazı şeylere yardıma gidiyordum ama sanki hiç kıymetim yokmuş gibi geliyor. Benim doğum günüm geçen haftaydı. Bana güzel bir sürpriz yaptı. İş yerime pastayla geldi. Çok mutlu oldum. Ama hediyeye gelince: bornoz hediye aldı bana. Bana kaliteli bornoz ve markalı. Ben bir kere bornoz lazım demiştim o da bornoz aldı. Tamam madem aldın. İnsan yanına başka bit şey daha almaz mı ya? Sonra annesiyle evimize geldiler doğum günüm için. Annesinin elinde ne bir çiçek ne bir hediye. Hiç bir şey. Kendi yaptığı tatlıyı getirdiler okadar. Gelirkende arabaları yok onları metro istasyonundan alabilir miyim diye sordular. İnsan bir kıza bunu hiç sorar mı ya.
sevgilim böyle şeyleri maalesef ya hiç düşünemiyor ya da bana değer vermediğini düşünüyorum. Bazende annesinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum. Şu an ayrılık aşamadayız ve bugün konuşacaz. Belki barışırız diye ama ne yapsam bilmiyorum. Birde küçük not: çocuk doktor. Annesiyle sürekli dışarda yiyorlar filan. Çocuğun parasında gözüm yok. Bende onlara bir sürü hediye almışlığım var. Ona verilen değerin karşılığını almak istiyor ve değersiz hissediyorum.

Sevgiliniz böyle yapsa sizde değersiz hisseder misiniz?