Son zamanlarda sosyal medyada kadınların büyük olduğu ilişki daha uzun Ömürlü ve daha sağlıklı olur gibi bir çok şey görüyorum ve dedim ki neden buradan bir soru çıkmasın… Sizce erkek mi daha büyük olmalı bir ilişkide yoksa kadın mı? #reda
İlişkinin uzun Ömürlü olması için kadın mı daha büyük olmalı erkek mi?
Ben kadının daha büyük olduğu ilişkinin daha güzel olacağını düşünüyorum.. tabi ki de kişisel tercihtir ama sevdiğim kadın olgun ve yaşça büyük olursa daha çok anlaşırdım ve kafa yapımız uyumlu olurdu. zaten bu ülkede genelde tam tersi olur kızlar büyük erkek sever paradan dolayı. ama insan kimse aşıksa onu sevmeli ya da kafa yapısı en çok hangi yaş arılığı ile uyuyorsa.
Kadının seks hayatı 40 bitiyor erkek 75 yaşına kadar aktif menopoz dan sonra kadında his kalmıyor kadın erkekten 10 yaş büyük olsa ilişki ne olur, erkek seks hayatında da sevgi aşk anlamında da baglı lık anlamında da 10 yaş büyük olmalı kadın vucudu erken çöker bunu araştıra bilirsin kafamdan atmadım
Yaş olarak takılmak doğru değil önemli olan birbirini anlamak kedi köpek misali her şeye hırlaşmak hep ben haklıyım düşüncesine kapılmadan olgun düşünebilmek bence