Bakarım
Bakmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayır ben bakmam tabi ki de.. zaten gerçekten aşık olan insan da buna bakmaması lazım.. ama günümüzde maalesef her şey para olmuş veya dış görünüş olmuş.. dışa bakıp ya da insanın mesleğine bakıp seçiyorlar. gerçekten aşık olur mu. ya da güvenilir mi karakteri düzgün mü kimse bunlara bakmıyor bunlara değer verip seçmiyorlar herkes çıkarını düşünür durumda olmuşlar
Bakarım ama öyle çok şey istemem. Sadece ayakları yere sağlam basan, kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş olması yeterli; ne iş yaptığı - özel işler dışında - önemli değil. Evde boş oturan birisini de seçmem, kimse de kusura bakmasın.
ya işyerinden birini beğeniyorum. arkadaşım dedi ki boş ver zaten maaşını bildiğin biriyle olur mu... ben hiç öyle bakmamıştım olaya halbuki. sanki işyerinden biri olmasa maaşını bilmicem, ülkede ortalama maaşlar belli zaten. arkadaşım aslında bizim aldığımızı az buldu da öyle söyledi, çirkin bir durum. benim üzerimde fiyat etiketi yazmıyor.
Bakmam çünkü babamda üniversiteyi bırak orta okulu sadece bitirmiş amcalarımda öyle yinde babamın bir mesleği var amcalarımda öyle
Teşekkürler
Cevap
3Cevap
Tabiki bakarım. Herkes bakar normal. Ha eğer kız okumamış biri olsa statü düşünmeye hakkı yok derdim ama kendisi okumuşsa tabiki doğal olarak hayatına alacak kişinin de en az kendisi kadar olmasını ister. Bu gayet normal ve doğal bişey. Polyanacılık yapmaya gerek yok. Her şey para mı diyip kızı suçlamak da saçma olur çünkü kız haklı. Her şey para ve statü değil evet ama denklik önemli tabiki.
Evlenmiş boşanmış biri olarak yok diyorum. Her şey maddiyat değil inanın ki merhamet sevgi anlayış saygı önemli. Gidin sürünün de demiyorum tabiki ama ikiniz çalışıp geçinebilirsiniz. Para gelir geçer. Erkeğin merhametlisi her zaman denk gelmez.
TWde görmüştüm bunu. Valla kız haklı, direkt böyle söylenir mi bilmem ama kimse psikolog olmuş birinin inşaat işçisiyle birlikte olmasını beklemez (bu örnekte kız psikolog)
Sevgimiz bu durumları aşıyor, karşımdaki umursamıyorsa ben de umursamam
Oo çok pis bakarım kayınpeder adayının mal varlığına.
Hiç umrumda değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?