Eskiden sevdiğiniz birisini tekrar sevebilir misiniz?

Benim bir sevgilim vardı. Çocuk çok iyi birisiydi, gerçekten hiç sevgilisi olmamış yakısıklı bir çocuktu. Adam kafayı hep dersleriyle bozmuştu. İlk fiziksel ilişkisini bile benimle yaşadı. Ne zaman kavga etsek arar yalvarır barışmak isterdi. Bir ara uzak mesafe oldu ilişkimiz, hep özledi yanıma geldi. Ama ben bu cocuga biraz kötü davranıyordum. Kıskançtım, durmadan kavga çıkarıyordum. Çocuğu ağlatıyordum resmen. Bir gün onu aldattığımı sandı ve ayrılmak istedi. Ben de çocuğa tokat atıp evden dışarı attım. Buna rağmen yine barışmak istedi. Barıştık. Ama bu olaydan sonra ne o bana güvenebildi ne de ben kavgalara dayanabildim. 1 ay sonra ayrıldık. Gitti anneme "Kızınız düzgün bir insan değil. Hep bana hakaret ediyor. Kavga ederken bana vuruyor. Başka adamlarla konuşuyor. Düzgün bir kız yetiştirememişsiniz" dedi. Ama bunu yaptığına 3 ay sonra pişman oldu. Aradı, barışmak istedi. Ama ben ona hırsımdan başka erkekle görüşmeye başlamıştım. Onunla sevgililiğim uzun sürdü. Yeni kişiye aşık oldum.

3 senedir görüşmüyoruz. Çocuk çok yakısıklı olmuş. Spora başlamış, kaslanmış. Koluna dövme yaptırmış. Dişleri bozuktu biraz. Diş teli taktırmış düzelmis. Yüzünde izler ve beni vardı, onları yok ettirmiş. Hatta mühendislikte doktora öğrencisi olmuş. Normalde hiç aklımda yoktu. Ama instagramdan benim onu çektiğim fotoları silmediğini fark ettim. Ve bir fotografın altında "Buranın anısı unutulamadı" yazmış. Sizce yazmalı mıyım?

Eskiden sevdiğiniz birisini tekrar sevebilir misiniz?